homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mestruatie intarziata

#1 2011-05-05 16:00:49

Morgandy
Membru
Inregistrat: 2011-05-05

Mestruatie intarziata

Buna ziua tuturor,

sunt foarte ingrijorata deoarece mi-a intarziat menstruatia 19 zile.  supa  si in trecut s-a intamplat sa intarzie dar maxim 4-5 zile. Dupa 14 zile am facut un test de sarcina si a fost negativ..dupa alte 2 am facut un altul si acela a fost negativ, deci nu sunt insarcinata. Nu ai nici un fel de pastile, nici anticonceptionale. Am facut analize la urina si mi-a gasit o infectie urinara cu E-coli, chiar daca pana acum nu mi-a facut probleme, de vreo  luna trebuie sa ma duc la baie foarte des si urinez foarte putin....cateva picaturi....poate avea vreo legatura cu faptul ca inca nu mi-a venit menstruatia??  supa  Deasemenea, anul trecut am  ramas insarcinata dar dupa 2 luni si 2 sapt. nu se auzeau bataile inimii si nici nu am avut un avort spontan neutral iar doctorul de la urgenta mi-a spus sa nu-mi fac griji ca o sa avortez singura si m-a trimis acasa. Dupa o sapt, cand ma intorceam in romania (eram in italia si sunt si acum  wave ), in avion mi-a fost rau si m-au dus la spital unde mi-au gasit uterul plin de infectie din cauza fetului mort. Am facut tratament si dupa 3 luni totul era normal.

P.S. nu am avut cum sa ma duc la un ginecolog pana acuma, deoarece inca nu am asigurare medicala, iar la privat costa o avere. bineinteles ca daca nu se rezolva  o sa fiu obligata sa ma duc, dar vreau si parerea voastra macar sa-mi fac o idea cam ce ar putea fi.
Multumesc!!

#2 2011-05-06 10:31:48

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Mestruatie intarziata

din nefericire, pe net nu poti obtine o consultatie si nici lamuriri prea multe...poate fi o dereglare hormonala, devreme ce sarcina zici ca ai exclus-o...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2011-05-14 11:52:03

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

Buna, am si eu probleme cu menstruatia sad trebuia sa imi vina imediat in saptamana dupa Paste, insa nu a aparut nimic nici acum. Am facut un test zilele trecute, a iesit negativ. Nici nu ma asteptam sa iasa altfel pt ca avem foarte mare grija. Am unele zile in care am simptome cum ca mi-ar veni (mici crampe, balonari), insa nu vine nimic... :-< Nu-l am regulat de obicei, am mai avut intarzieri de 1 saptamana...uneori si 2 ca acum... dar ma enerveaza!!!

#4 2011-05-14 16:31:35

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

inteleg ca nu iei ac. ai luat recent?
e clar ca e o dereglare dar tot la medic va trebui sa ajungi

#5 2011-05-15 10:59:00

danna33
New member
Inregistrat: 2011-02-08

am nevoie de niste pareri urgent...sunf foarte nelinistita, deoarece mi-a intarziat menstruatia....dupa 2 zile de la ultima menstruatie am avut un contact sexual neprotejat...dar nu a ejaculat in mine...ultima menstruatie a fost prima menstruatie dupa o laparoscopie la un chist ovarian...ultima menstruatia s-a instalat dupa 28 de zile de la penultima....am facut 2 teste de sarcina care au iesit negative...care poate fi cauza acestei intarzieri?

Publicitate

loading...

#6 2011-05-15 11:22:05

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Cate zile de intarziere ai?

Fericita mamica de Aida Maria!

#7 2011-05-15 11:26:02

danna33
New member

mie de obicei imi venea in intervalul de zile 21-25....pana sa fac operatie....iar dupa operatie a venit dupa 28 de zile....acum sunt in a 29 zi...si am endometru ingrosat...dar si o secretie alba....menstionez ca in timpul de la operatie pana acum o saptamana am facut diverse tratamente pt colpita si pt o mica rana pe col cu spalaturi vaginale si ovule...

#8 2011-05-15 11:28:49

deealexx
Hero member
Site

lady in black a scris:

N-am mai luat ac de vreun an cred. m-am uitat pe retrospectiva din 2010 si tot asa aveam intarzieri de 1 sau 2 saptamani... atunci cand nu eram pe ac.

Medicul ce-mi face? Adica analize am facute relativ recent si nu am nimic... imi da ac ca sa-l am reglat? ideea este ca nu as vrea sa ma umplu de pastile inutil

#9 2011-05-15 11:46:28

danna33
New member

andreea_andy2 a scris:

Cate zile de intarziere ai?

care poate fi cauza acestei intarzieri?

#10 2011-05-15 18:24:10

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

deealexx a scris:

lady in black a scris:

N-am mai luat ac de vreun an cred. m-am uitat pe retrospectiva din 2010 si tot asa aveam intarzieri de 1 sau 2 saptamani... atunci cand nu eram pe ac.

Medicul ce-mi face? Adica analize am facute relativ recent si nu am nimic... imi da ac ca sa-l am reglat? ideea este ca nu as vrea sa ma umplu de pastile inutil

pai medicul e cel care ar trebui sa te indrume sa faci niste investigatii. ecografie sau niste dozari hormonale ai facut?

menstra neregulata e o problema destul de frecventa si care poate avea diverse cauze, de aceea ziceam sa mergi sa vb cu un medic despre asta deoarece nu cred ca ai sa gasesti un raspuns pe forum. noi ne dam cu presupusul, dar nu-ti putem da un raspuns exact. ce-i drept se poate ca nici medicul sa nu ti-l poata da. eu de cand ma stiu am niste dureri groaznice la menstra si nimeni n-a putut sa-mi zica de ce caci citez, nu e nimic in neregula cu mine neutral

sper sa identifici problema si sa poti sa o rezolvi smile

danna33, o dereglare hormonala, un chist, frigul, stresul, schimbari in alimentie etc (si bineinteles o eventuala sracina, dar sa speram ca nu e cazul)...cauzele chiar pot fi multe. conteaza cat a intarziat deoarece doar la o sapatamana de intaziere sau la 3 saptamanai de la contactul cu risc testul e relevant, dar din cate inteleg eu din povestea ta, au cam trecut 3 saptamani de la contact deci testul ar trebui sa fie concludent

#11 2011-05-15 21:33:38

deealexx
Hero member
Site

multumesc..voi vedea eu ce voi face puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.