homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E posibil??

#1 2011-05-05 23:24:53

micutul
New member
Inregistrat: 2011-01-08

E posibil??

De curand prietena mea a hotarat ca este pregatita sasi inceapa viata sexuala. Am facuto pentru prima data acum vreo 3 saptamani. Pe data de 1 luna curenta am facuto ultima data si intamplarea a facut ca sa rupt prezervativul! Iei a 2 a zi ia venit menstruatia si dupa cum zice pana acum a avuto normala cu o singura exceptie: prima zi a avut dureri normale (a durut-o puta mai mult ca de obicei) iar apoi nu a mai avut dureri a 2 a si a 3 a zi dar sangerarea fiind in cantitati normale culoare normala ca de obicei! Exista vreun risc sa fi ramas insarcinata?? Specific ca cantitatea de sperma intrata in vagin nu a fost mare deoarece la ejaculare am scos penisul afara dar nu stiu daca a mai intrat ceva pe parcurs(piacatura magica sau chestii de genul asta) iar prezervativul sa rupt de undeva de sub rezervor dar cand am ejaculat sperma a iesit totusi din el:) Multumesc astept raspunsurile voastre!hjarta

Sarmana doctoressa buga  Altcineva alte pareri??

Ultima oara a fost editat de micutul (2011-05-06 19:36:38)

#2 2011-05-06 10:38:03

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: E posibil??

daca i-a venit menstra a 2-a zi dupa contactul sexual in discutie atunci puteti fi foarte linistiti ca nu e nici vorba de sarcina.
Parerea mea e sa fiti ceva mai atenti cu prezervativul ca sa nu se mai rupa si, deasemenea sa luati in calcul utilizarea contraceptivelor orale ca metoda extrem de eficienta de contraceptie

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.