|
Nu esti logat.
Postinor inainte de anticonceptionale?#1 2011-05-05 23:53:06
Postinor inainte de anticonceptionale?Buna ziua, Offline #2 2011-05-05 23:58:10
Re: Postinor inainte de anticonceptionale?o sangerare dupa un contact sexual pe mine ma duce prima oara cu gandul la o rana pe col....sa mearga la un control gineco. Offline #3 2011-05-06 07:40:24
Re: Postinor inainte de anticonceptionale?hm.. nu stiam ca e protejata si in acea saptamana... dar din cate stiu eu inainte de menstruatie a fost o zi in care a uitat de pastila... Sa inteleg ca nu sunt probleme cand combini postinor cu anticonceptionale? Offline #4 2011-05-06 08:14:35
Re: Postinor inainte de anticonceptionale?daca a uitat o patila inseamna ca trebuia protectie suplimentara pana inghite urm 7 pilule; daca nu a luat 7 pilule apoi, nu era protejata in pauza si nici atunci cand s-a intamplat accidentul; Offline #5 2011-05-06 08:24:14
Re: Postinor inainte de anticonceptionale?pai asta era problema, ca nu stim daca sa le luam sau nu... prima zi nu a luat, ca in prima zi am luat postinor, si am zis ca e prea periculos sa le luam pe amandoua, iar acum nu stiu daca e ok sa le inceapa de azi Offline Publicitateloading...
#6 2011-05-06 08:40:55
Re: Postinor inainte de anticonceptionale?eu as spune sa astepte macar pana ii vine spottingul de la postinor (cam in 7 zile), iar apoi sa inceapa iara pastilele. ca altfel o sa fie aiurea la urmatoarea menstra, si eu am patit candva, dar eu nu luam inainte AC, ci m-am apucat dupa postinor, chiar daca acea "menstra" scurta de la postinor nu venise. apoi sa vezi tu acolo sangerare de 7-8 zile. trebuia sa imi pun Pampers ca sa pot face fata fluxului, nu mai zic de dureri. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #7 2011-05-06 08:47:14
Re: Postinor inainte de anticonceptionale?ok, multumesc mult pentru raspunsuri Offline #8 2011-05-06 09:29:21
Re: Postinor inainte de anticonceptionale?eu stiu ca nu este o regula sa apara acel spotting de la postinor... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|