homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna fetelor,am si eu o intrebare la voi....-3

#39 2011-05-06 21:12:10

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Re: buna fetelor,am si eu o intrebare la voi....

Eu nu m-am referit la cineva anume.Acu cine se simte e treaba sa.Nu am zis ceva de rau insa poti sa vorbesti si cu frumosu nu sa o iei peste picior cum mi s-a parut ca au facut altele.Daca nu ma insel cam toate au facut greseala asta sau cel putin eram pe cale sa o facem.Ea macar s-a deranjat sa intrebe drept dovada ca vrea sa invete ceva.Ea e la inceput daca nu ii explicam cu frum si o luam cu un grad de superioritate mai mult ca sigur nu va mai intreba a doua oara...Acu fiecare dupa cum il duce capu.Sunt unele mai rau..fac avorturi si tot nu se invata minte..iar daca parintii nu au stiut sau or fi crezut ca inca nu e cazu sa ii explice cum stau lucrurile,intr-o oarecare mare masura nu e vina ei.
Stiu gargarita,am si scris ca nu imi aduc bine aminte...poate modifici si zici si varianta corecta wink)

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#40 2011-05-07 00:13:07

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

doamne dumnezeule mare! neutral miki, fara gluma, cati ani ai? 20 nu ai cum... la varsta de 12-13 ani eu deja stiam cate ceva despre sex... pe la 15 am invatat mai multe si cand mi-am inceput-o stiam cu ce se mananca si ce trebuie sa fac si ce sa nu fac neutral. nu mi-o lua in nume de rau, dar, nu mai scrie cu " k ", foloseste " c " pt ca d-aia il ai pus pe tastatura, scrie cuvintele intregi ca sa nu ne chinuim 10 ani sa descifram cu exactitate ce vrei sa spui si urmeaza sfaturile date mai sus. inainte sa iti incepi viata sexuala, cauta pe google si vezi care, cum si de ce se mananca. tu nu esti pregatita pt asta ceva. sau vrei s-o faci sa vezi cum e? risti mult, prost si fara rost! cam asa ceva... protejeaza-te indiferent daca ai o relatie stabila sau nu. sau cum spunea cineva pe aici, abia cand o sa ai o relatie in adevaratul sens al cuvantului o sa folosesti prezervativul? spermatozoizii aia crezi ca or sa te ocoleasca pe tine ca nu e nimic stabil si/sau de lunga durata? hm... te inseli...

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#41 2011-05-07 10:52:39

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

eu sunt din 91, dar la 16 ani (cand mi-am inceput viata sexuala) stiam mai multe decat miki. dar cine stie, e inconstienta sau prea entuziasmata ca a atins-o cineva. habar nu am. dar oameni de 20 de ani ca si cazuti din jungla nu am mai vazut. si tarzan cred ca ar fi stiut ca se fac copii printr-un act sexual, doar a vazut atatea maimute lol

serios acuma, nu cred ca ai fi insarcinata, cum atatea fete ti-au mai zis, dar, daca vezi ca nu stii prea multe, documenteaza-te. Ai internetul nu doar pentru FAcebook si mai stiu eu ce alte site-uri!

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#42 2011-05-07 11:05:07

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

da da-o incolo de sarcina, ca si asa e aproape inexistenta. dar daca baiatul avea o boala? big_smile un sifilis mic, un HIV, o gonoree? big_smile big_smile eh eh, asta cum va suna? big_smile ca nu trebuie introdusa mai mult de o data ca sa se rezolve problema asta big_smile

fata mea, ia si citeste maica cate ceva, lasa intrebarile aiurea. fix de sarcina ti-ai gasit tu sa iti faci griji? si de boli ce faci? ai idee cat costa sa iti faci toate testele si cat costa medicatia? muuuult mai mult, de 3 ori mai mult decat un avort.

bafta, sunt convinsa ca vei avea muulta nevoie de noroc in viata ca altfel, cu cunostintele si riscurile pe care ti le asumi, altceva nu te poate apara.

iar faza cu ...relatiile permanenta m-a terminat. adica daca o faci asa ocazional, o joaca mica (petting apropo), o bagare de deget, o ejaculare inafara, asta sunt nimic nu? lol

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#43 2011-05-07 12:05:47

miki1991
New member
Inregistrat: 2011-05-06

ms.Asd....toate sunt destepte si stiu multe,cine stie poate sau nascut cu penisul in gura de asta stiu asa de multe in loc de bibiron..o fata normala la 14 ani nici de cum nu ar trebui sa cracane picioarele....si daca eu am intrebat ceva nimeni nu va obliga sa raspundeti ras.cel ce vrea sa dea un sfat....

Publicitate

loading...

#44 2011-05-07 12:16:40

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

ooooo kiki, ai deschis portile iadului...rotfl2
ce ti-a cazut pe cap pana acum, dar sa vezi de-acum incolo...!!!
big_smilebig_smilebig_smile

fucking perfect...

#45 2011-05-07 12:17:25

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

pai pe langa tine e posibil chiar foarte multe sa fie destepte si sa stie multe lol nu tre sa te nasti cu ea pe post de biberon (funny ha?) tre sa citesti. greu pentru fetele din ziua de azi nu?  forgetit

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#46 2011-05-07 12:21:20

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

miki1991 a scris:

ms.Asd....toate sunt destepte si stiu multe,cine stie poate sau nascut cu penisul in gura de asta stiu asa de multe in loc de bibiron..o fata normala la 14 ani nici de cum nu ar trebui sa cracane picioarele....si daca eu am intrebat ceva nimeni nu va obliga sa raspundeti ras.cel ce vrea sa dea un sfat....

ups! spranceana  rusinica....crezi ca se cerea sa raspunzi in felul acesta? neutral
sfaturi ai primit cred eu,destule si bune!

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#47 2011-05-07 12:25:22

miki1991
New member

sfaturi am primit dar in plus nimik nu tr de spus....ca nimeni nu se naste invatat,si toate ati trecut prin chestia aceasta....

#48 2011-05-07 12:29:50

wild_wind
Platinum member

eu cred ca as putea sa iti fiu mama....
miki,nimeni nu se naste invatat,de acord cu tine si toate am trecut prin asta,insa inainte de a trece,ne-am informat,am citit sau ne-am dus la cabinet si am vorbit cu un dr de planning.
nformeaza-te asta ti s-a spus ,nu altceva..

iar eu te-am intrebat cati ani ai...

#49 2011-05-07 12:31:18

miki1991
New member

nu kred ca conteaza citi ani am...ms de sfaturi...

#50 2011-05-07 12:40:23

wild_wind
Platinum member

cu placere miki si incearca sa nu mai fii acida cu cei care vor sa te ,,lumineze''...

#51 2011-05-07 13:05:51

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

eh..copii inconstienti, generatia "snacks-urilor". lol

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#52 2011-05-07 13:14:52

chryss-tina
Full member
Inregistrat: 2010-07-21

Eu o sfatuiesc inainte de a incepe joaca cu "biberonul" sa invete sa scrie si sa vorbeasca!!! Esti... nu vreau sa te jignesc.Ma straduiesc sa descifrez ce vrei sa spui .La varsta ei invatam pe rupte sa iau capacitatea cu note mari si sa intru la liceul dorit nu sa ma "joc" cu baietii!!!Asa cum au spus si fetele,inainte de a face ceva informeza-te ca exista atatea modalitati si fii mai responsabila.E vorba de viata ta,de viitorul tau,nu-ti bate joc de tine de dragul unor noi experiente.

I don't want a perfect life, I want a happy life  hjarta

Cea mai fericita mamica de gemenasi!   bebic  bebic

#53 2011-05-07 13:51:56

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

miki1991 a scris:

sfaturi am primit dar in plus nimik nu tr de spus....ca nimeni nu se naste invatat,si toate ati trecut prin chestia aceasta....

In fine... Daca ma iau dupa id ai aceiasi varsta ca mine. Eu una mi-am inceput viata sexuala la 19 ani dar am fost informata, stiam mai multe ca iubitul meu si l-am socat pt faptul ca stiam atatea si eram virgina. Nu mai jigni fetele pe aici ca pana la urma bine ti-au facut cu mustruluiala ca alta data sa te inveti minte. Eu zic sa iei ca pe un sfat tot ce a fost scris aici si sa incerci sa faci ceva asa cum trebuie pe viitor. si sa nu le-o iei in nume de rau ca pana la urma ti-au si raspuns la intrebari dar te-au si apostrofat pt ca ai o varsta la care se presupune ca responsabila pt ceea ce faci.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#54 2011-05-07 15:52:51

miki1991
New member

id nu e al meu....si acea care nu stie a discifra trebuie sa mai puie miina pe carte...dar nu sa invete numai despre sex....

#55 2011-05-07 16:10:54

Sumire
Sr. member
Inregistrat: 2011-04-26

Miki,l-ai enervat pe nenea Random

#56 2011-05-07 16:35:17

wild_wind
Platinum member

miki1991 a scris:

id nu e al meu....si acea care nu stie a discifra trebuie sa mai puie miina pe carte...dar nu sa invete numai despre sex....

rotfl2 mi-e rau..
unde s-a vrut si unde s-a ajuns...
de fapt...ai 14 ani? ca nu pare lol

#57 2011-05-07 16:35:32

ionelia.alina
New member
Inregistrat: 2011-03-01

chryss-tina a scris:

Eu o sfatuiesc inainte de a incepe joaca cu "biberonul" sa invete sa scrie si sa vorbeasca!!! Esti... nu vreau sa te jignesc.Ma straduiesc sa descifrez ce vrei sa spui .La varsta ei invatam pe rupte sa iau capacitatea cu note mari si sa intru la liceul dorit nu sa ma "joc" cu baietii!!!Asa cum au spus si fetele,inainte de a face ceva informeza-te ca exista atatea modalitati si fii mai responsabila.E vorba de viata ta,de viitorul tau,nu-ti bate joc de tine de dragul unor noi experiente.

no k tu ai dreptate...si am in fam un caz de genu...soara mea ...e mai mik cu 5 decat mn...asa k daca ar vrea sa afle cva despre viata sexuala...sau despre orice sub...ar putea sa ma intrebe p mn....dar nu...eu asa cred k e generatia lor.....nu vor sa  se informeze...si  asta si in cazul surorii mele.....sigur  si-a pirdut virginitatae cu nush cine....si sunt sigura k ea... habar nu are de prez sau de orice alta metoda de contraceptie.... de nenumarate ori am vrut sa discut  cu ea...dar nu se poate....ea le stie p toate....si sunt multi k ea...pt mn e o situatuie fff grava....dar sincer...vb cu peretii....iar eu knd mi-am inceput viata sexuala....am citit in reviste....ziare... coffestudiu k acces la net nu aveam...nu m-am jucat cu focul chiar asa....dar acum...eu cred k  avem de-aface cu o  generatie f curioasa.....si care risca f mult

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.