|
Nu esti logat.
Analize medicale#1 2011-05-07 00:51:51
Analize medicaleDe vreo 5-6 luni ma simt tot obosita.Ma trezesc dimineata, sunt fresh vreo 4 ore dupa care nu mai pot face nimic.Sunt obosita atat fizic, cat si intelectual. In plus, de vreo 2 luni am o stare de subfebrilitate , in special in week-end.Am crezut ca ma racesc, tinand cont de faptul ca in toamna si iarna aceasta nu m-am racit deloc.Acum 3 saptamani am simtit o iritatie in gat (la fel ca dimineata cand te trezesti cu gatul uscat) si cand m-am uitat se zarea o pungulita cu puroi alb. Am facut niste analize, dar exudatul vine doar pe data de 10.05 Nu mai simt durere de gat ,oricat de iritat ar fi, de cand am facut tratament cu petrol (acum vreo 2 ani) . Va spun ce nu e in regula ... Puteti sa ma ajutati cu o mica interpretare : Ultima oara a fost editat de Britney (2011-05-07 00:54:16) Offline #3 2011-05-09 20:21:23
Re: Analize medicalenimeni ? Offline #4 2011-05-10 09:45:09
Re: Analize medicale
Aparent e vorba despre o anemie regenerativa...nu am informatii suficiente insa Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2011-05-10 21:49:43
Re: Analize medicale
Va rog sa-mi spuneti ce alte informatii ar trebui sa furnizez. Offline Publicitateloading...
#6 2011-05-12 09:07:43
Re: Analize medicaleBritney, parerea mea e sa mergi la un hematolog si sa discuti cu acela, cu analizele in mina. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|