|
Nu esti logat.
Salutare , am nevoie de un sfatam#1 2011-05-07 09:19:30
Salutare , am nevoie de un sfatamSalutare tuturor , am nevoie de niste sfaturi ...Povestioara incepe asa : O prietena mi-a facut cunostinta cu o colega de-a ei foarte simpatica si de atunci vorbim pe mess...dar mai mult vorbesc eu , in sensul ca daca o intreb ceva raspunde si gata am intrebat-o daca nu sunt pe placul ei si a zis ca nu e vorba de asta ...si mi-a zis ca eu sunt diferit si ea e invatata cu " combinatori de strada " si cu mine are altfel de discutii , cu ceilalti doar despre dragoste si bla bla... fata are 16 ani ...daca ma puteti ajuta cu un mic sfat , cum ar trebuii sa o iau ca sa o fac sa se deschida fata de mine as fi recunoscator Offline #2 2011-05-07 09:22:36
Re: Salutare , am nevoie de un sfatamImi cer scuze pentru greseala din titlu dar m-am grabit Offline #3 2011-05-07 10:26:54
Re: Salutare , am nevoie de un sfatameu una spun ca ar trebui sa nu o mai stresezi, las-o pe ea sa vezi daca macar iti duce lipsa si sa intre in vorba. sunt fata si stiu ce inseamna sa intre cineva in vorba si eu sa ma simt obligata sa ii raspund, fara sa simt o conexiune speciala cu persoana. si mie-mi dau add cunostinte, dar nu am chef de ele..mi se par asa neinteresante discutiile pe mess.. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #4 2011-05-07 10:49:04
Re: Salutare , am nevoie de un sfatamPai o sa o invit putin mai incolo ... dar mi-a zis ca e asa mai " rece " pentru ca ea e obisnuita cu discutii dinalea scurte..cu combinatorii ....sti tu ... iar eu cica sunt diferit...si ii e mai greu ...nustiu ce sa zic Offline #5 2011-05-07 11:53:44Re: Salutare , am nevoie de un sfatamAtunci ia-o incet si arata-i ca tu nu esti unul dintre "combinatori", ci un baiat de treaba cu intentii serioase. Daca si ea este interesata, incet, incet o sa se deschida si sa comunicati un pic mai bine. Dar ia in considerare si faptul ca poate ea nu este interesata neaparat de tine... altfel cred ca ar fi fost si pana acum un pic mai comunicativa... Offline Publicitateloading...
#6 2011-05-07 13:39:19
Re: Salutare , am nevoie de un sfatamInteleg ...nustiu si azi am vorbit cu ea..acuma o sa o las sa vad daca o sa ma caute ea in urmatoarele zile Offline #7 2011-05-07 15:51:38
Re: Salutare , am nevoie de un sfatamai rabdare cu ea.... din ce ai zis tu...nu e vorba ca nu vrea sa vorbeasca cu tine..dar nu e "invatata" asa...sau ma rog, ai rabdare cu ea si ajut'o pentru ca daca o s'o lasi in pace, nu cred ca vei primi semne e mai greut, dar daca vrei poti bafta Offline #8 2011-05-07 21:46:52
Re: Salutare , am nevoie de un sfatamDe asta mi-e si mie frica , de multe ori am avut frica asta...sa o las si sa astept..si imi era frica sa creda ea altceva si sa se raceasca totul .... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|