homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cat dureaza un act sexual???-2

#20 2011-05-08 14:47:23

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: cat dureaza un act sexual???

asa este geo. nu imi ajung apelativele sa le insir aici, insa din pacate, daca dai pe la totul despre sex, este imposibil sa nu te ciocnesti cu el. imi pare rau ca nu se poate da ban mai usor unora

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#21 2011-05-08 14:50:15

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

eu evit acest topic , nu ma intereseaza...dar ieri m-a amuzat ce s-a scris aici. big_smile

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#22 2011-05-10 07:32:08

adriana_81_2005
New member
Inregistrat: 2011-01-24

bunea georgeta a scris:

la mine dureaza ore lol  ca am morcov viril

lollollol sa iti traiasca morcovelul big_smile

#23 2011-05-10 11:43:22

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

coraline a scris:

venind replica de la un barbat, sa inteleg ca este o recunoastere a faptului ca nu poate sa il tina atat si ideea ca altul poate pare fantezista?  visslar

tummenupp

#24 2011-05-17 13:07:36

JR
New member
Inregistrat: 2009-04-06

Un act sexual dureaza pana cand ambii parteneri ajung la orgasm. Chestia cu cronometrarile.... mi se pare puerila. Daca amandoi ajung la extaz, ce mai conteaza cat dureaza? In fond si la urma urmei, finalitatea unui acti sexual este una singura - Orgasmul.

Niciodata nu m-am cronometrat. Nici ea nu a facut-o. Au fost si ore intregi, au fost si minute. Important este ca amandoi ne-am simtit bine atunci. In fond si la urma urmei la asta se rezuma totul.

Publicitate

loading...

#25 2011-05-17 18:13:30

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Si daca ea nu are, ce faci? Dupa cat timp te opresti?

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#26 2011-05-17 22:33:32

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

kathrynn a scris:

Nush cum e la altii. Dar eu dupa ce termin nu mai pot sa mentit penisul erect multa vreme. Cateva minute mostly. Ce-i drept nici nu am avut nevoie pana acum. Rareori am terminat inaintea ei si nu s-a plans pana acum.

JR oricum exprima ca actul se termina cand ambii membri au orgasm. Acum ce face fiecare ca sa obtina acest orgasm si cum se stimuleaza si cum termina sunt detalii care tin de dorintele fiecaruia.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#27 2011-05-17 23:47:11

JR
New member

nimenialtu a scris:

kathrynn a scris:

Rareori am terminat inaintea ei si nu s-a plans pana acum.

A mea chiar este extraordinar de fericita cand se intampla "accidente" d'astea (cum le numeste ea).. ciudat.. :-)

#28 2011-05-18 17:50:09

mature_man
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-17

JR a scris:

Un act sexual dureaza pana cand ambii parteneri ajung la orgasm.
In fond si la urma urmei, finalitatea unui act sexual este una singura - Orgasmul.

De unde regula asta ?! va

Daca rezumam (a face) dragoste(a) la un act sexual  neutral , JR are dreptate.

Totusi cred ca mai suntem unii, ptr. care a ramas valabila dorinta de a face dragoste  happydance
In cazul asta, orgasmul nu mai este necesar sa se consume de fiecare data, in mod obligatoriu.

MM

Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri.

#29 2011-05-18 18:48:20

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

JR a scris:

nimenialtu a scris:

kathrynn a scris:

Rareori am terminat inaintea ei si nu s-a plans pana acum.

A mea chiar este extraordinar de fericita cand se intampla "accidente" d'astea (cum le numeste ea).. ciudat.. :-)

Adica e fericita cand termini inaintea ei? Ca eu asa inteleg dar daca e asa nu prea vad logica ...

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#30 2011-05-18 19:10:05

JR
New member

Nu stiu nici eu care este logica... probabil din cauza ca ii este atat de teama ca nu m-as simti la fel de bine ca ea... si asta ar fi o confirmare ca se inseala..

Citeste topicul celalalt si ai sa intelegi --> http://forum.anticonceptionale.ro/t3481 … ecoce.html

Ultima oara a fost editat de JR (2011-05-18 19:12:24)

#31 2011-05-19 03:30:21

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Facand un mic offtopic, Andyno asta imi aminteste de James... il mai stie cineva pe James? big_smile

Ontopic: intre 5 min si o ora+. Personal, consider ca intre 20 si 30 de min ar fi perfect. De atat am nevoie ca sa ma simt bine si sa nu ajung in stadiul de oboseala sau durere.

#32 2011-05-19 11:07:26

nimenialtu
Full member

WildChild11009 a scris:

Facand un mic offtopic, Andyno asta imi aminteste de James... il mai stie cineva pe James? big_smile

Ontopic: intre 5 min si o ora+. Personal, consider ca intre 20 si 30 de min ar fi perfect. De atat am nevoie ca sa ma simt bine si sa nu ajung in stadiul de oboseala sau durere.

Nu mi se pare ca ar semana cu James. Cred ca daca ar citi James post-ul asta si-ar face o clona ca sa arate diferentele big_smile

Ten minutes of silence.

#33 2011-05-19 11:40:54

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

mature_man a scris:

JR a scris:

In fond si la urma urmei, finalitatea unui act sexual este una singura - Orgasmul.

Totusi cred ca mai suntem unii, ptr. care a ramas valabila dorinta de a face dragoste  happydance
In cazul asta, orgasmul nu mai este necesar sa se consume de fiecare data, in mod obligatoriu.

MM

applause

geo, pe voi nu va vaz bine dpdv al sexului dupa ce veti avea bb. si la noi era exact la fel inainte. acu... io ma grabesc mereu, el zgreaptzana pe la usi lol mi-e dor si mie de 2-3 ore smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#34 2011-05-19 11:40:55

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Sincer, nu m-ar deranja. I kinda miss him big_smile

Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2011-05-19 11:41:10)

#35 2011-05-19 12:27:54

JR
New member

mature_man a scris:

JR a scris:

MM

Da, ai dreptate, (a face) dragoste(a) =/ un act sexual. Am gresit eu in exprimare, sau, poate in subconstient eu chiar le asociez? Nu stiu ce sa spun. Stiu ca din punctul meu de vedere, atunci cand suntem in intimitate, mi-as dori in primul rand s-o vad pe ea ca termina. Oare prin asta imi demonstrez mie cat de barbat sunt? Oare sunt imatur din punctul asta de vedere? Poate da, poate nu.

Oricum, sunt de acord cu tine, cel putin teoretic. A face dragoste inseamna mult mai mult decat sexul avand ca implicit happy ending orgasmul. De ce nu m-as simti la fel de bine daca ea nu ar avea orgasm in timp ce facem dragoste? Poate din cauzele de mai sus, nu stiu..

Ultima oara a fost editat de JR (2011-05-19 12:28:57)

#36 2011-05-19 14:00:36

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

offtopic

nimenialtu a scris:

Nu mi se pare ca ar semana cu James. Cred ca daca ar citi James post-ul asta si-ar face o clona ca sa arate diferentele big_smile

hopaaa... ca sa vezi de unde sare iepurele smile

#37 2011-05-19 17:28:06

nimenialtu
Full member

anca90 a scris:

offtopic

nimenialtu a scris:

adica?

Ten minutes of silence.

#38 2011-05-19 17:53:17

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

anca90 a scris:

offtopic

nimenialtu a scris:

si eu am vrut sa zic tongue

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.