homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fimoza-Info/Curiozitate!

#1 2011-05-07 15:49:03

ronie
New member
Inregistrat: 2010-12-12

Fimoza-Info/Curiozitate!

Buna, deci un cunoscut are un stat de fimoza asha mediu, nu tare puternic. I sa spus ca poate cu activitatea sexuala va scapa de ea. In fine, va dura un pic.
Daq s'ar interveni chirurgic, sunt riscuri,. sau urmari?
SI care ar fi perioada de inactivitate sexuala de dupa? plus minus.
ce riscuri se pot avea?
Danke

#2 2011-05-07 16:39:29

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Re: Fimoza-Info/Curiozitate!

am si eu un var in aceasi situatie. stiu a avut o interventie chirurgicala pentru ca la el era mai grav, ar fi sangerat la un contact sexual mai rau ca o femeie. dupa interventie i s-a recomandat 3-6 luni de pauza. el a facut pauza 4 luni smile doctorii l-au anuntat la controale in ce stare se afla si daca poate sa aiba acte sexuale.

faza e ca in toata perioada aceea trebuie sa ai igiena stricta in zona respectiva si sa tragi de "piele" incat sa se vada "capul", ca altfel risti sa se lipeasca la loc. riscuri, nu prea sunt, zic eu, atata ca doare in prima luna cand urinezi sau cand atincgi in zona.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.