homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Caut Cabinet medical- dureri mari de cap

#1 2011-05-07 22:27:09

denise_dd
Full member
Inregistrat: 2011-04-17
Site

Caut Cabinet medical- dureri mari de cap

Salut fetelor !
Mama are dureri mari de cap, in fiecare zi si nu trec cu nimic, in ultimult timp nu mai reuseste sa scape de dureri nici cu nurofen sau cafea, cum reusea inainte ... Medicul de familie este doar sa fie , nu prea face foarte multe lucruri si degeaba a apelat la el sad Si m-a rugat sa ma interesez de un cabinet medical care ar putea sa o ajute si m-am gandit sa apelez la voi . Stiti vreun doctor bun neurolog sau ... habar nu am ce gen de doctor ar putea sa o ajute sad In special prin Craiova, Slatina sau Bucuresti . Va rog din suflet si va multumesc .

Ultima oara a fost editat de denise_dd (2011-05-07 22:28:15)

#2 2011-05-07 22:28:18

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: Caut Cabinet medical- dureri mari de cap

eu stiu ca mai intai e de mers la oftalmolog si la ORL

#3 2011-05-07 22:29:39

denise_dd
Full member
Site

Dar m-ar interesa si un cabine bun , cele de stat nu fac mare lucru si chiar nu stim un doctor bun....

#4 2011-05-08 18:19:09

denise_dd
Full member
Site

Chiar nu stie nimeni un medic de incredere ? sad

#5 2011-05-08 22:48:02

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Mama mamei tale a avut dureri asemanatoare de cap, pe perioade lungi ? Ca s-ar putea sa fie migrene mostenite, cum am eu de la mama.

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

Publicitate

loading...

#6 2011-05-09 11:39:42

denise_dd
Full member
Site

QueenOfRoses a scris:

Mama mamei tale a avut dureri asemanatoare de cap, pe perioade lungi ? Ca s-ar putea sa fie migrene mostenite, cum am eu de la mama.

Din cate stiu eu nu, mamaie stiu ca a fost sanatoasa , are varsta de 78 de ani si nu a facut nicio operatie , insa acum are probleme cu inima , de batranete. Nu stiu in familie sa mai fi fost problema asta , dar idea e ca acum cred ca eu" mostenesc" asta de la ea . Desi asta la mine tine de vreme , dupa cum am observat .
Mama vrea acum sa isi faca niste analize , dar nu stim pe cine sa ne bazam sad Am avut un caz in familie de tumoare si ....... exista frica ....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.