homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

UN SFAT!!!DESORELLE?Buna

#1 2011-05-08 13:24:34

andrusk82
New member
Inregistrat: 2011-02-03

UN SFAT!!!DESORELLE?Buna

Buna! am si eu o problema! Am facut niste analize, iar doamna doctor Evelyn mi-a prescris Desorelle ca metoda contraceptiva si pentru reglarea menstrei. Problema este ca dupa prima cutie mi-a venit asa cum era de asteptat in cele 8 zile asa cum mi s-a spus. A doua luna, insa, mi-a venit cu o saptamana mai devreme de la terminarea cutiei si a treia luna fiind aceasta la fel. Intr-o zi mi s-a facut rau din cauza ca am obosit si m-a durut foarte tare tiroida si simteam noduri pe piept si la gat. M-am speriat si nu am mai luat pastilele desi mai aveam o saptamana de luat. Surpriza! A doua zi dupa ce le-am intrerupt mi-a venit menstra. Nu stiu ce sa ma cred, de ce imi vine cu o saptamana mai devreme si nu dupa ce termin cutia. Imi e frica si nu stiu ce sa fac. Va rog sa ma ajutati! Va multumesc anticipat!  wave  nustiu

#2 2011-05-08 14:08:27

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: UN SFAT!!!DESORELLE?Buna

Pai e normal ca acum ti-a venit dupa ce le-ai intrerupt, pentru ca ai intrerupt folia fara sa o fi terminat ... Iar inainte, nu stiu, vezi sa nu fi fost doar spotting - care e normal in primele 3 luni de administrare a anticonceptionalelor.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#3 2011-05-09 21:57:39

andrusk82
New member
Inregistrat: 2011-02-03

Re: UN SFAT!!!DESORELLE?Buna

cred ca asta a fost! ms mult pt raspuns!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.