|
Nu esti logat.
UN SFAT!!!DESORELLE?Buna#1 2011-05-08 13:24:34
UN SFAT!!!DESORELLE?BunaBuna! am si eu o problema! Am facut niste analize, iar doamna doctor Evelyn mi-a prescris Desorelle ca metoda contraceptiva si pentru reglarea menstrei. Problema este ca dupa prima cutie mi-a venit asa cum era de asteptat in cele 8 zile asa cum mi s-a spus. A doua luna, insa, mi-a venit cu o saptamana mai devreme de la terminarea cutiei si a treia luna fiind aceasta la fel. Intr-o zi mi s-a facut rau din cauza ca am obosit si m-a durut foarte tare tiroida si simteam noduri pe piept si la gat. M-am speriat si nu am mai luat pastilele desi mai aveam o saptamana de luat. Surpriza! A doua zi dupa ce le-am intrerupt mi-a venit menstra. Nu stiu ce sa ma cred, de ce imi vine cu o saptamana mai devreme si nu dupa ce termin cutia. Imi e frica si nu stiu ce sa fac. Va rog sa ma ajutati! Va multumesc anticipat! Offline #2 2011-05-08 14:08:27
Re: UN SFAT!!!DESORELLE?BunaPai e normal ca acum ti-a venit dupa ce le-ai intrerupt, pentru ca ai intrerupt folia fara sa o fi terminat ... Iar inainte, nu stiu, vezi sa nu fi fost doar spotting - care e normal in primele 3 luni de administrare a anticonceptionalelor. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2011-05-09 21:57:39
Re: UN SFAT!!!DESORELLE?Bunacred ca asta a fost! ms mult pt raspuns! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|