homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Act sexual nesigur !!!

#1 2011-05-08 23:25:37

womencare
New member
Inregistrat: 2011-03-23

act sexual nesigur !!!

am avut acum un contact sexual neprotejat. insa el a ejacuat in afara, dar sperma a curs pe langa vagin .. este o problema? trebuie sa iau pastila de a doua zi? a curs putin, nu stiu daca a intrat inauntru. ce sa fac ? grater

#2 2011-05-08 23:27:54

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: act sexual nesigur !!!

data viitoare sa nu te mai bazezi pe el ca se retrage destul de repede. esti o femeie matura, in toata firea (zic eu, atata timp cat ai ales sa faci sex) care nu ar trebui sa se bazeze pe altii ca sa o apere si se poate apara si singura impotriva unei sarcini/boli prin diverse metode contraceptive.

daca nu a ejaculat inauntru e ok (daca nu erai in perioada fertila, stii desigur ca nu este o metoda chiar asa de eficienta cea practicata de tine).

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#3 2011-05-08 23:41:23

womencare
New member

deci sa nu iau pastila de a2a zi? nu stiu ce metoda contraceptiva sa folosesc. am programare la dr si o sa-i cer parerea.

#4 2011-05-08 23:51:55

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

eu zic ca un risc exista (e doar parerea mea), dar e prea mic ca sa bagi atatia hormoni deodata in tine (pastila de a 2-a zi)..
tu faci cum consideri, e hotararea ta, dar pe viitor sa folosesti o metoda contraceptiva ok (anticonceptionale, prezervativ, etc)

hjarta

#5 2011-05-08 23:56:34

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

erai in perioada fertila?
eu una spun ca nu e nevoie de pastila de a 2a zi, sanse sunt minime daca nu erai in perioada fertila (la ovulatie)

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Publicitate

loading...

#6 2011-05-09 00:03:19

womencare
New member

nu eram in perioada fertila. nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva, sunt agitata. nici nu as lua pastila aceea care siur imi va deregla cm. oricum luna trecuta am inceput sa iau ac pentru prima data si le-am intrerupt dupa 9 zile deoarece nu mi le suporta corpul si astfel am avut o dereglare de cm. acum daca voi lua si pastila de a2a zi, va fi mai rau.

#7 2011-05-09 00:26:41

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

pai daca ai avut dereglare cum stii ca nu erai in perioada fertila?

totusi, zic ca nu e nevoie de pastila de a 2a zi.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.