|
Nu esti logat.
Laurina#1 2006-12-07 20:41:21
laurinaam fost la ginecolog si mi`a spus sa iau laurina..insa cu ceva timp in urma mi s`a prescris logest dar nu le`am luat niciodata!ce credeti despre laurina? Offline #2 2006-12-08 12:04:49
Re: laurinaNu credem nimik. E un contraceptiv la fel de eficient ca oricare altul, mai departe ar trebui sa fi facut noi consultatia si anamneza facuta de medicul tau ca sa ne putem da cu parerea daca ti se potriveste sau nu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2006-12-08 19:04:42
Re: laurinaok!poate nu ati inteles intrebarea,care,de fapt se referea daca ati avut alte reactii de la pilulele laurina cum ar fi luare in greutate sau altele si daca le recomandati pacientilor de obicei!cand mi-a prescris antibebele decat s-a uitat pe fisa si pe ecografie si mi-a atras atentia asupra faptului ca am nisip la rinichiul stang si asupra pozitionarii rinichiului drept care se afla mai jos fara nici o alta examinare Offline #4 2007-01-23 22:49:57
Re: laurinaBuna! am o "mica" problema,ma gandeam ca poate ma ajutati voi. am inceput sa iau si eu Laurina de acu' o luna si jumatate si inafara de faptul ca imi permite sa fac dragoste neprotejata (printr-un mijloc extern) nu prea simt ca ma ajuta.adica...la ciclu ma doare la fel de rau,ma tine la fel de mult.tenul nu mi s-a curatat.adica e la fel ca inainte (am tenul gras si o mica problema cu cosurile) si pe langa toate astea,ma dor sanii si am fluctuatii de libidou. Offline #5 2007-01-23 22:58:20
Re: laurinanu este neaparat sa se modifice parametrii menstruatiei sau sa ti se curete tenul. se poate de asemenea sa se modifice in timp. daca vrei sa le schimbi te duci la medic si ii spui pentru ce anume vrei pastile (ten, etc). dar sa NU le iei de capul tau. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline Publicitateloading...
#6 2007-01-23 22:59:29
Re: laurinamg inapoi la medicul care ti le a dat si roaga l sa ti le schimbe dak consideri ca nu te intelegi bine cu ele...doar nu le schimba de capul tau...si eu una mai am cosuri (nu la fel de multe e adev)...ceva dureri la menstruatie, sanii m au durut cat au crescut si libidoul isi mai face de cap...dar exceptad toate astea nu imi fac alte pro cum ar fi spotting sau de ce se mai plang fetele pe aici...dak te hotarashty sa le schimbi ia in considerare ca s ar putea sa nu te intelegi bine cu ce ti va recomanda... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-08-06 23:22:59
Re: laurinaofff.. of.. sa incep asa. Offline #8 2008-08-06 23:28:57
Re: laurinacamysh, spotting-ul ar fi trebuit sa dispara dupa 3 luni. eu zic du-te iar la planning, eventual incearca sa mergi la un alt medic, sa mai vezi ce spune si altul. cred ca e enervant, dar sanatatea ta e mai importanta. Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #9 2008-08-06 23:33:48
Re: laurinapai da andra carola... faza e ca merg la acelasi medic de dinainte sa le iau pt ca doctora respectiva e specializata si pe ginecologie si pe planning. si de aia nu as schimba-o, pt ca am fisa la ea cu totul... Offline #10 2008-08-06 23:37:31
Re: laurinaatunci daca esti multumita de doctora ta, ramai la ea, dar eu zic oricum sa mergi din nou sa ti-le schimbe, ca dupa 5 luni inca sa ai spotting nu mi se pare normal. si nu se poate ca pana la urma sa nu gaseasca pastilele potrivite pentru tine. Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|