|
Nu esti logat.
Am sinuzita cronica si racesc foarte des#1 2011-05-09 14:13:04
Am sinuzita cronica si racesc foarte desRacesc foarte des (banuiesc ca am si un sistem imunitar destul de slabit, desi sunt tanara), ori pentru ca ma prinde un aer mai rece, ori pentru ca iau vreo viroza de la cineva. Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-05-09 19:08:01) Offline #2 2011-05-09 14:54:39
Re: Am sinuzita cronica si racesc foarte dessfatul meu este sa fi sigura ca ai sinuzita (si zic asta pt k eu am fost tratata 4 ani cu augmentin pt sinuzita pt k mi-a fost incurcata radiografia si pe mine ma durea capul k aveam apendicita) si ai putea incerca cu sinupret, care fluidifica mucoasa nazala si iti vei simtii capul mai "usor" si mai poti incerca cu alifie chinezeasca mentolata (o gasesti la farmacie si nu e scumpa deloc0 Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #3 2011-05-09 19:17:22
Re: Am sinuzita cronica si racesc foarte desAntibioticele slabesc sistemul imunitar. Patru ani de augmentin? doctorii astia din Romania... Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-05-09 19:19:50) Offline #4 2011-05-11 10:36:10
Re: Am sinuzita cronica si racesc foarte dessinupret este foarte bun, adevarat si putin cam scump dar...nu avem ce face si scrie pe prospect cum se administreaza. Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|