homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am sinuzita cronica si racesc foarte des

#1 2011-05-09 14:13:04

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Am sinuzita cronica si racesc foarte des

Racesc foarte des (banuiesc ca am si un sistem imunitar destul de slabit, desi sunt tanara), ori pentru ca ma prinde un aer mai rece, ori pentru ca iau vreo viroza de la cineva.
Problema e ca, de fiecare data cand racesc eu asa, sunt "racita cobza", cu secretii nazale purulente verzui, dureri de cap mari, ameteala. Mai am si rinita alergica (adica mie in general mi se mai infunda nasul, de la acarienii din aer sau de la schimbari de temperatura, dar nu asa de rau ca atunci cand sunt racita cobza) si asta agraveaza disconfortul.

Am fost la vreo 7-8 medici ORL, ei mi-au zis atat: de fiecare data cand racesc, sa iau antibiotic sau paracetamol. spranceana 
Cand racesc iau Coldrex (paracetamol+aspirina+vitamina C) si niste picaturi antialergice, nu se poate sa tot iau antibiotice intruna, de fiecare data cand racesc. neutral Macar daca antibioticul ar vindeca sinuzita de tot, dar eu racesc din nou dupa cateva saptamani.... sad
Va intreb pe voi daca stiti: pot ameliora sinuzita asta cronica cu ceva tratamente naturiste sau inhalanti si in ce fel?

Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-05-09 19:08:01)

#2 2011-05-09 14:54:39

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Re: Am sinuzita cronica si racesc foarte des

sfatul meu este sa fi sigura ca ai sinuzita (si zic asta pt k eu am fost tratata 4 ani cu augmentin pt sinuzita bang pt k mi-a fost incurcata radiografia si pe mine ma durea capul k aveam apendicita) bang  si ai putea incerca cu sinupret, care fluidifica mucoasa nazala si iti vei simtii capul mai "usor" si mai poti incerca cu alifie chinezeasca mentolata (o gasesti la farmacie si nu e scumpa deloc0 puss

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#3 2011-05-09 19:17:22

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Antibioticele slabesc sistemul imunitar. cesafac Patru ani de augmentin? wow doctorii astia din Romania... signof10  supa
puss
Am in plan pt viitor sa imi cresc imunitatea la un homeopat/imunolog nustiu (ca sistemul imunitar slabit imi mai cauzeaza si alte probleme)
Si, intre timp, trebuie sa incep tratament cu Sinupret (pe care deocamdata nu stiu cum sa il iau, cat timp...). Despre Sinupret am auzit ca are efecte pe termen destul de indelungat; nu-mi ramane decat sa sper ca voi scapa o data de infectarea asta atat de deasa a sinusurilor. skitarg

Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-05-09 19:19:50)

#4 2011-05-11 10:36:10

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

sinupret este foarte bun, adevarat si putin cam scump  supa dar...nu avem ce face si scrie pe prospect cum se administreaza.

http://www.hrivitalion.ro/ uite eu am multi prieteni care si-au intarit sistemul imunitar cu asta, am comandat si eu si vine in 10 zile (pe net am gasit cu 83 ron iar la Sensiblue 120 ron)

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.