homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Epiziotomie - probleme la refacere - pls help

#1 2011-05-12 22:52:55

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

epiziotomie - probleme la refacere - pls help

buna fetele.

vreuna din voi va confruntati cu ideea ca epiziotomia nu e cum trebuie?
pe mine inca ma doare locul si cand ma uit cu oglinda mi se pare tare in neregula, pare o cusatura facuta in graba si cu piele pe alocuri atarnanda.
se mai poate ceva dupa 1 an de zile de la nastere?
am senzatia ca e locul e stramb si refacerea s-a facut ca sa zic asa ... intr-o parte.

stiti vreun remediu? se mai poate interveni ca sa zic asa ... estetic la 'locul faptei'?

multumesc.

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2011-05-12 22:53:26)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2 2011-05-13 09:19:48

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Re: epiziotomie - probleme la refacere - pls help

asa e si a mea , arata ca si cum ar fi fost facuta in graba, e facuta parca in zig-zag , si pe linia cusaturilor se simte mai proeminent... la mine au trecut 4 ani de la nastere .
Eu stiu ca pentru cicatrici exista diferite creme , cum ar fi contractubex, dermatix, etc. dar nu stiu daca se pot aplica si acolo ... probabil se mai poate intervenii estetic cu bisturiul .

#3 2011-05-13 23:08:41

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

Re: epiziotomie - probleme la refacere - pls help

eu m-am dat cu contractubex.
mi-a recomandat o doctorita la care ma mai duc din cand in cand - nu medicul cu care am nascut.
la mine insa simt o piele lasata, care atarna si care e putin perforata ca sa zic asa, deci nu prea apartine din locul de unde a fost cusuta.
am facut infectie acolo la cum m-a cusut, si am ramas cu o umflatura ca sa zic asa in zona respectiva - mereu cand simt cat de putina umezeala in zona, ma deranjeaza imediat.
offf, o sa mai cumpar o doza de contractubex si am sa imi intreb si ginecoloaga daca se mai poate face ceva acolo sau nu.
merci mult de tot.
puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.