homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prietenul meu nu vrea sa facem dragoste-2

#20 2011-05-15 22:13:57

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Re: prietenul meu nu vrea sa facem dragoste

lol Uf...ma cam depaseste situatia.Adica nu e cine stie ce.Dupa mine tu ai fi principala problema.Mai intai incerca sa te pui pe tine la punct,sa te linistesti,sa te asiguri ca nu ai nici un motiv sa fii geloasa si sa il suspectezi.Sincer,gandeste-te daca ai fi tu in locu lui.Cum ai reactiona?Avand in vedere ca sunteti de aproape 3 ani imp si el nu ar avea incredere in tine,cum te-ai simti?Incerca sa nu mai dai importanta la lucrul asta pt ca ti-am zis...daca e sa te insele oricum te va insela indiferent daca te gandesti sau nu la chestia asta.Tu singura iti faci rau si tie si lui pt ca la un moment dat se va satura de indoiala ta si se va inchide in sine,te va respinge,va fi mai rece..poate si asta e motivul pt care se poarta asa cu tn acum.Uite,de maine incerca sa-l suni cand iese de la munca,poarta o discuite normala iar la sf spune-i sa te sune el cand are timp.Daca ii vei arata ca ai incredere in el sunt sigura ca o sa va fie mult mai bine si veti trece si peste problemele pe care le aveti insa trebuie sa discutati si sa va deschideti unu altuia,sa fiti sinceri si incerca sa eviti cat de mult poti subiectul atele.Bft puss Sa ne anunti cum iti mai merge!

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#21 2011-05-15 22:14:53

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

ioanababy17 a scris:

si pe facebook daca adauga vreo fata la prieteni il iau la intrebari cine e respectiva.. big_smile ..cand il vad online pe mess ma gandesc ca vb cu vreuna.. cand e cu mine nu intra never pe facebook si pe mess.. tocmai sa nu-l iau la intrebari.. sau poate ii e frica.. nu stiu..
Eu in general nu cred ca am incredere in el.. ce ciudat suna si aiurea.. stiu.. ar trebui sa am..
Eu asa am fost de la inceput.. nu foarte multe motive si nu grave.. cand il sun il intreb ce fc.. bla bla.. decurge ok.. vorbim pur si simplu.. nu e iritat ca il sun.. dar imi mai reporseaza uneori cand e nervos..ca-l disper cu telefoanele..

OMG!!!  disperat

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#22 2011-05-15 22:20:19

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Asta a fost si reactia mea... dar sincer am avut mai rau asa ca fata nu exagereaza prea mult. Inafara de faptul ca tipul se simte ca in lesa probabil (si poate nici asta mereu) nu e chiar rau.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#23 2011-05-15 22:26:55

ioanababy17
New member
Inregistrat: 2011-05-15

O sa incerc sa-mi revizuiesc comportamentul fata de el.. si sper sa fie bine.. o sa mai scriu sa va spun.. multumesc tuturor pt mesaje..

#24 2011-07-04 02:57:16

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Al meu ma vrea oricand si oriunde, de asta imi e foarte greu sa imi dau cu parerea(((( am fost eu in o situatie asemanatoare cu cea a prietenului tau ( o faceam doar din obligatie sad ), mai tarziu am realizat ca defapt totul venea de la mine. Nu imi mai placea cum arat, aveam impresia ca nu fac ceva cum trebuie + nu aveam orgasm(cu siguranta nu e si cazul lui big_smile ). S-a rezolvat dupa vre-o jumate de an ( ii multumesc pentru rabdare ) cu un pic de diversitate si schimbare de roluri in pat. Oricum, fiecare caz e aparte. Bine zicea cineva mai sus -  degeaba cauti raspunsuri la noi, pana la urma doar el ti le poate da.  Bafta !

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

Publicitate

loading...

#25 2011-07-04 12:03:46

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

Orange a scris:

Al meu ma vrea oricand si oriunde, de asta imi e foarte greu sa imi dau cu parerea(((( am fost eu in o situatie asemanatoare cu cea a prietenului tau ( o faceam doar din obligatie sad ), mai tarziu am realizat ca defapt totul venea de la mine. Nu imi mai placea cum arat, aveam impresia ca nu fac ceva cum trebuie + nu aveam orgasm(cu siguranta nu e si cazul lui big_smile ). S-a rezolvat dupa vre-o jumate de an ( ii multumesc pentru rabdare ) cu un pic de diversitate si schimbare de roluri in pat. Oricum, fiecare caz e aparte. Bine zicea cineva mai sus -  degeaba cauti raspunsuri la noi, pana la urma doar el ti le poate da.  Bafta !

un pic off... : crek asta o fi si cauza lipsei mele de chef.. sau, ma rog, ..contribuie destul de mult... sau poate doar m-am plictisit neutral inainte aveam super chef lol iar acum..nu stiu..nu prea ma mai trage inima cascat ... problema e ca se intampla de cateva luni bune cesafac

If you take it personal, that's ok! wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.