|
Nu esti logat.
Prietenul meu nu vrea sa facem dragoste-2#20 2011-05-15 22:13:57
Re: prietenul meu nu vrea sa facem dragosteUf...ma cam depaseste situatia.Adica nu e cine stie ce.Dupa mine tu ai fi principala problema.Mai intai incerca sa te pui pe tine la punct,sa te linistesti,sa te asiguri ca nu ai nici un motiv sa fii geloasa si sa il suspectezi.Sincer,gandeste-te daca ai fi tu in locu lui.Cum ai reactiona?Avand in vedere ca sunteti de aproape 3 ani imp si el nu ar avea incredere in tine,cum te-ai simti?Incerca sa nu mai dai importanta la lucrul asta pt ca ti-am zis...daca e sa te insele oricum te va insela indiferent daca te gandesti sau nu la chestia asta.Tu singura iti faci rau si tie si lui pt ca la un moment dat se va satura de indoiala ta si se va inchide in sine,te va respinge,va fi mai rece..poate si asta e motivul pt care se poarta asa cu tn acum.Uite,de maine incerca sa-l suni cand iese de la munca,poarta o discuite normala iar la sf spune-i sa te sune el cand are timp.Daca ii vei arata ca ai incredere in el sunt sigura ca o sa va fie mult mai bine si veti trece si peste problemele pe care le aveti insa trebuie sa discutati si sa va deschideti unu altuia,sa fiti sinceri si incerca sa eviti cat de mult poti subiectul atele.Bft Sa ne anunti cum iti mai merge! Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #21 2011-05-15 22:14:53
Re: prietenul meu nu vrea sa facem dragoste
OMG!!! Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #22 2011-05-15 22:20:19
Re: prietenul meu nu vrea sa facem dragosteAsta a fost si reactia mea... dar sincer am avut mai rau asa ca fata nu exagereaza prea mult. Inafara de faptul ca tipul se simte ca in lesa probabil (si poate nici asta mereu) nu e chiar rau. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #23 2011-05-15 22:26:55
Re: prietenul meu nu vrea sa facem dragosteO sa incerc sa-mi revizuiesc comportamentul fata de el.. si sper sa fie bine.. o sa mai scriu sa va spun.. multumesc tuturor pt mesaje.. Offline #24 2011-07-04 02:57:16
Re: prietenul meu nu vrea sa facem dragosteAl meu ma vrea oricand si oriunde, de asta imi e foarte greu sa imi dau cu parerea(((( am fost eu in o situatie asemanatoare cu cea a prietenului tau ( o faceam doar din obligatie ), mai tarziu am realizat ca defapt totul venea de la mine. Nu imi mai placea cum arat, aveam impresia ca nu fac ceva cum trebuie + nu aveam orgasm(cu siguranta nu e si cazul lui ). S-a rezolvat dupa vre-o jumate de an ( ii multumesc pentru rabdare ) cu un pic de diversitate si schimbare de roluri in pat. Oricum, fiecare caz e aparte. Bine zicea cineva mai sus - degeaba cauti raspunsuri la noi, pana la urma doar el ti le poate da. Bafta ! Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline Publicitateloading...
#25 2011-07-04 12:03:46
Re: prietenul meu nu vrea sa facem dragoste
un pic off... : crek asta o fi si cauza lipsei mele de chef.. sau, ma rog, ..contribuie destul de mult... sau poate doar m-am plictisit inainte aveam super chef iar acum..nu stiu..nu prea ma mai trage inima ... problema e ca se intampla de cateva luni bune If you take it personal, that's ok! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|