|
Nu esti logat.
Chist ovarian#1 2011-05-15 22:23:12
chist ovarianin 2006 am avut o operatie de chist ovarian, trebuind sa mi se curete partial ovarul, dar doctorul a considerat ca este mai bine sa mi-l scoata total, fara insa a ma anunta de acest lucru, eu afland ca nu mai am un ovar , decat cand am fost la un consult la un alt doctor. din pacate chisturile mi-au afectat celalalt ovar si, in urma cu doua saptamani, doctorul mi-a spus ca poate exista posibilitatea sa nu se mai poata produce ovulatia. el mi-a dat un tratament cu MEGUAN, pe care tre sa-l urmez timp de 3 luni. sunt un pic speriata de ideea ca exista o minima posibiliatate sa nu pot avea copii, si vreau sa va intreb ce s-ar putea face in acesta privinta Offline #2 2011-05-16 10:14:41
Re: chist ovarianNu ma pricep la chestii de genul, dar daca iti va spune ca singura solutie e extirparea, poti recolta ovule. Nu stiu cat costa, dar a fost un reportaj la tv acum ceva timp despre chestia asta, te poti interesa. Iar pe viitor, se va putea face o inseminare Repet, asta e solutia drastica. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-05-18 10:23:20
Re: chist ovarianbuna fetelor, am de cateva luni cosuri pe spate si aud de curand ca pot fi de la chisturi ovariene. voi ce parere aveti? mentionez k iau ac de multi ani/ multumesc mult Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #4 2011-05-18 10:35:44
Re: chist ovariannu prea se formeaza chisturi cand iei AC. cred insa ca n-ar strica sa discuti cu medicul tau de planning despre asta, poate e necesara o schimbare. poti sa intrebi si un dermatolog, poate nu au cauza hormonala cosurile acelea de pe spate. Offline #5 2011-05-18 17:16:55
Re: chist ovarianmultumesc mult Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|