|
Nu esti logat.
Scurgeri vaginale#1 2011-05-17 02:38:56
Scurgeri vaginaleBuna am o problema tare neplacuta de cateva zile. am inceput sa am scurgeri vaginale, e un lichid fara miros asa putin galbui destul de fluid. insa de 4 zile am inceput sa iau desorelle in loc de marvelon. oare poate fi asta cauza? sau este vreo infecite? nu am nici un fel de simptom doar rar simt mancarimi. sunt cam ingrijoarata de ce ar putea fi. Offline #2 2011-05-17 02:41:14
Re: Scurgeri vaginaledu-te la gineco si cere un examen de secretie, e posibil sa ai candida. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2011-05-17 05:35:19
Re: Scurgeri vaginale
subscriu. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #4 2011-05-17 11:46:57
Re: Scurgeri vaginale
Si asta ce inseamna? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|