homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Locuitul in apropierea lacurilor din Bucuresti

#1 2011-05-17 12:38:48

ionescuana1980
New member
Inregistrat: 2009-11-28

Locuitul in apropierea lacurilor din Bucuresti

Buna

Eu si sotul meu intentionam sa cumparam un apartament in zona Colentina, chiar in apropierea lacului Plumbuita. Mai exact, 3 din cele 4 camere au vedere la lac, blocul in care se afla apartamentul fiind despartit de lac de o strada (cu 2 benzi) si un parculet ce se afla chiar pe mal.
Acum, problema este ca noi nu am mai locuit niciodata atat de aproape de lac, zona este superba, vederea la fel, parculetul este aproape, ceea ce ne avantajeaza avand in vedere ca avem un bebe de 10 luni.

I-as ruga pe cei ce locuiesc in Bucuresti, in apropierea vreunul lac, sa-mi povesteasca daca doresc, ce dezavantaje ar avea faptul ca lacul se afla atat de aproape. Mai exact as dori sa stiu daca este umiditatea mai crescuta, daca este vreun fel afectata structura blocului (blocul este de 10 etaje), daca se simte miros de la lac, etc...

Astept raspunsurile voastre si va multumesc mult.
O zi frumoasa

#2 2011-05-17 13:30:19

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: Locuitul in apropierea lacurilor din Bucuresti

Cineva din familia mea are apartament chiar acolo unde spui tu. Nu s-au plans niciodata de miros sau asa ceva. Zona e superba, mi-as dori sa stau acolo :0

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#3 2011-05-17 14:14:47

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Pe mine una ma dispera tantarii big_smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#4 2011-05-17 14:18:37

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Ceva probleme ar fii cu gazele astea sezoniere(gen tantari,cum spune si k?reste ) si ma gandesc si la pasraile care stau pe lacuri,ca ar face galagie. Dar la distanta care ai spus tu,nu cred ca se aude smile
Cu umiditatea stai linistita,nu-i nicio problema.

#5 2011-05-17 17:22:37

ionescuana1980
New member
Inregistrat: 2009-11-28

Sunshine, apartamentul pe care vrem sa il achizitionam se afla pe str. Fabrica de Gheata. Mai exact, venind dinspre Obor, faci stanga pe langa Mc Donalds-ul din Colentina, si este chiar stada aceea, care merge paralel cu lacul.
Rudele tale care locuiesc in zona, ai idee  daca s-au plans vreodata de mucegai pe pereti din cauza lacului? Intreb asta pentru ca toti peretii apt in care vrem sa ne mutam erau izolati recent prin interior, si doar aceea erau zugraviti (reparati). Acu nu stiu daca izolatia a fost facuta de ceva timp, asa cum spune proprietarul, sau daca a fost   pregatit apartamentul pentru vanzare.
Iti multumesc mult pentru raspuns si daca mai sunt persoane care locuiesc prin preajma lacurilor din Buc, ii rog sa impartaseasca.

Publicitate

loading...

#6 2011-05-17 18:04:24

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Cel mai simplu e sa intrebi un viitor vecin big_smile

#7 2011-05-17 22:44:44

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Si noi stam fix langa un lac, langa parcul Moghioros - adica parcul incepe cam la 50 de metri de scara blocului. E o placere sa poti sa te plimbi cand ai chef, in special seara cand e mai liniste. Deocamdata n-am trecut prin nicio vara aici, nu stiu sa-ti spun ce probleme s-ar ivi, dar noua ne place foarte mult. Nu avem bebe, dar avem un catel, asa ca beneficii sunt si la noi din punctul asta de vedere smile

Blocul e tot de 10 etaje, noi stam la 9... problema in principal va fi cu caldura la vara pentru ca, din cate am observat, il cam scalda soarele in timpul zilei, deci aerul conditionat va trebui achizitionat cat mai repede. Blocul nostru cred ca-i destul de vechiut, dar nu avem nicio problema cu igrasia. Alte detalii nu prea stiu ce sa-ti spun... sper sa nu avem prea mari probleme cu tantarii, ca de asta ne e si noua teama la vara.

#8 2011-05-18 09:16:01

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Mami sta tot in colentina, dar peste drum si sunt destul de multi tantari vara, dar cu aparate specifice se rezolva problema lor  ... iar in parcul de care spui probabil nici nu o sa iti faca placere sa mergi la cat de colorat vorbesc uni copii de o anumita etnie si nu numai  .. eu stiu mamici de acolo care prefra sa merga in alte parcuri decat acolo (gen herastrau, cismigiu, etc)
Iar vara miroase, in general,  atat raul cat si lacul (nu stiu daca mirosul ajunge pana la blocuri dar daca treci podul pe jos sau te plimbi pe marginea lacului iti cam deranjeaza simturile olfactive)

Ultima oara a fost editat de cornflower (2011-05-18 09:19:20)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.