|
Nu esti logat.
Locuitul in apropierea lacurilor din Bucuresti#1 2011-05-17 12:38:48
Locuitul in apropierea lacurilor din BucurestiBuna Offline #2 2011-05-17 13:30:19
Re: Locuitul in apropierea lacurilor din BucurestiCineva din familia mea are apartament chiar acolo unde spui tu. Nu s-au plans niciodata de miros sau asa ceva. Zona e superba, mi-as dori sa stau acolo :0 Offline #3 2011-05-17 14:14:47
Re: Locuitul in apropierea lacurilor din BucurestiPe mine una ma dispera tantarii ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #4 2011-05-17 14:18:37
Re: Locuitul in apropierea lacurilor din BucurestiCeva probleme ar fii cu gazele astea sezoniere(gen tantari,cum spune si k?reste ) si ma gandesc si la pasraile care stau pe lacuri,ca ar face galagie. Dar la distanta care ai spus tu,nu cred ca se aude Offline #5 2011-05-17 17:22:37
Re: Locuitul in apropierea lacurilor din BucurestiSunshine, apartamentul pe care vrem sa il achizitionam se afla pe str. Fabrica de Gheata. Mai exact, venind dinspre Obor, faci stanga pe langa Mc Donalds-ul din Colentina, si este chiar stada aceea, care merge paralel cu lacul. Offline Publicitateloading...
#6 2011-05-17 18:04:24
Re: Locuitul in apropierea lacurilor din BucurestiCel mai simplu e sa intrebi un viitor vecin Offline #7 2011-05-17 22:44:44Re: Locuitul in apropierea lacurilor din BucurestiSi noi stam fix langa un lac, langa parcul Moghioros - adica parcul incepe cam la 50 de metri de scara blocului. E o placere sa poti sa te plimbi cand ai chef, in special seara cand e mai liniste. Deocamdata n-am trecut prin nicio vara aici, nu stiu sa-ti spun ce probleme s-ar ivi, dar noua ne place foarte mult. Nu avem bebe, dar avem un catel, asa ca beneficii sunt si la noi din punctul asta de vedere Offline #8 2011-05-18 09:16:01
Re: Locuitul in apropierea lacurilor din BucurestiMami sta tot in colentina, dar peste drum si sunt destul de multi tantari vara, dar cu aparate specifice se rezolva problema lor ... iar in parcul de care spui probabil nici nu o sa iti faca placere sa mergi la cat de colorat vorbesc uni copii de o anumita etnie si nu numai .. eu stiu mamici de acolo care prefra sa merga in alte parcuri decat acolo (gen herastrau, cismigiu, etc) Ultima oara a fost editat de cornflower (2011-05-18 09:19:20) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|