|
Nu esti logat.
O durere ciudata#1 2011-05-18 21:13:09
O durere ciudataBuna Am si eu o problema medicala, am cautat dar nu am gasit nimic asemanator in celelalte pagini ...de cateva zile a inceput sa ma doara soldul in partea stanga cand ridic piciorul sau urc scarile, chiar si noaptea cand ma mut de pe o parte pe alta simt un discomfort la mobilitatea piciorului..daca merg sau alerg nu ma doare..totul a inceput dupa niste exercitii (sport) unde am depus mai mult efort desi nu mai facusem demult..As vrea sa stiu daca a mai trecut cineva prin asta si care este cauza durerii..Va multumesc mult Nu poti acuza gravitatia cand dragostea te doboara!!! Offline #2 2011-05-18 21:38:45
Re: O durere ciudataprobabil ai facut o miscare prea brusca,sau ai depus prea mult efort..daca nu trece in cateva zile,mergi la medic.Am patit si eu odata ceva de genu. Love. Live. Laugh. Offline #3 2011-05-18 21:46:22
Re: O durere ciudataDa, ma cam sperie pentru ca atunci cand am fost mica am avut si luxatie si am ramas cu frica:( Ajuta la ceva unguentul gen Diclac? Nu poti acuza gravitatia cand dragostea te doboara!!! Offline #4 2011-05-18 21:49:07
Re: O durere ciudataNu stiu ce sa zic...mie mi-a trecut dupa vreo 2 zile fara sa ma dau cu ceva.Daca vezi ca nu trece mergi la medic ,cel mai bine. Love. Live. Laugh. Offline #5 2011-05-18 21:58:10
Re: O durere ciudataLa mine deja dureaza discomfortul asta din weekend...da, daca continua asa o sa ma duc la doctor dar mi-e cam frica am auzit de multe chestii gen artroza dar sunt tanara..si nu sunt grasa:( multumesc pt raspuns:* Nu poti acuza gravitatia cand dragostea te doboara!!! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|