|
Nu esti logat.
Oare sunt insarcinata?#1 2011-05-18 22:26:54
oare sunt insarcinata?Ultima oara a fost editat de andra.ale90 (2011-05-19 20:33:46) Offline #2 2011-05-18 22:48:20
Re: oare sunt insarcinata?eu zic sa astepti sa vezi daca i-ti mai vine menstruatia.Daca nu ai rabdare poti sa mergi sa-ti faci testu de sange beta HCG.cu acest test afli mai repede.Dar este deschis topic cu acesta problema. Offline #3 2011-05-19 12:43:58
Re: oare sunt insarcinata?andra poti sa faci singura un calcul al ovulatiei tale daca vrei sa afli.Au mai scris si fetele pe forum formula.O scriu si eu aci. Offline #4 2011-05-20 13:04:08
Re: oare sunt insarcinata?Buna fetelor! Va rog ajutati-ma si pe mine cu un raspuns. Eu imi doresc foarte mult un bebe,am incercat de multe ori si nimic.Am inceput sa imi calculez zilele fertile sa imi iau temperatura bazala si tot nu a mers! Dar in aceasta luna cred ca am reusit dar nu stiu sigur! Perioada mea de maxima fertilitate a fost pe data de 6 mai,iar menstruatia trebuia sa imi vina pe 19,adica ieri.Dar nu a mai venit si nici nu prezint simptome de menstra. Dar...nu am nici simptome de sarcina cum ar fi greturi sau sani sensibili,doar ca de cateva zile sunt foarte obosita,adorm foarte repede si am inceput sa mananc foarte foarte mult! Ce spuneti voi? E sarcina? cand as putea face testul? Sa mai astept cateva zile poate va aparea menstra? Va multumesc ...si eu imi doresc un bebica .... Dumnezeu sa ne ajute sa avem cat de curand curand bebelasi sanatosi Offline #5 2011-05-20 13:08:54
Re: oare sunt insarcinata?ale tu nu ai fost pe la aspirante ? un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline Publicitateloading...
#6 2011-05-20 13:33:21
Re: oare sunt insarcinata?Buna angel! Ba da am fost la aspirante,dar cu munca si cu toate ce le am nu prea am mai avut timp sa intru sa stau mai mult!am mai intrat de cateva ori dar am citit doar ce ati mai facut voi si am asteptat aceste zile ca sa aflu daca va veni bebica al meu! Cred ca voi mai astepta putin ,nu vreau sa fiu dezamagita! Si nu prea stiu care ar fi cel mai bun test! Dar saptamana viitoare voi merge si voi cumpara cel mai bun iti multumesc de raspuns angel! Multi pupici ...si eu imi doresc un bebica .... Dumnezeu sa ne ajute sa avem cat de curand curand bebelasi sanatosi Offline #7 2011-05-20 13:35:47
Re: oare sunt insarcinata?ale pupici si tie si mult noroc un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline #8 2011-05-20 14:58:42
Re: oare sunt insarcinata?Multumesc angel oricum,dar cum nici eu nu sunt in tara si eu am diferite aici unde sunt ...si eu imi doresc un bebica .... Dumnezeu sa ne ajute sa avem cat de curand curand bebelasi sanatosi Offline #9 2011-05-23 22:25:34
Re: oare sunt insarcinata?ale incearca clear blue digital si vezi.Daca nu ti-a venit incearca cu ala. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|