|
Nu esti logat.
Aglutinare spermatozoizi#1 2011-05-18 22:28:20
Aglutinare spermatozoiziBuna am facut azi spermograma la sotul meu deoarece de un an incercam sa avem un bebe si nu reusim, desi anul trecut am avut o sarcina oprita in evolutie. Inca nu am ajuns la medic si sunt foarte stresata si speriata...daca cineva a mai trecut prin asa ceva, sau stiti ceva despre problema asta de aglutinare va rog sa-mi dati un sfat, e grav, exista sanse, tratament ??? Ultima oara a fost editat de Alina_O2006 (2011-05-18 22:34:31) Offline #2 2011-05-19 00:15:52
Re: Aglutinare spermatozoiziaglutinarea poate fi datorita de o posibila infectie (indicar ar fi si o spermoultura) sau datorita unei reactii imune prin care sistemul imunitar ataca propria sperma ( indicat ar fi sa faceti si testarea pentru antiorpilor antispermatozoizi) in rest pare ok spermograma . Offline #3 2011-05-19 01:20:13
Re: Aglutinare spermatozoiziMultumesc pentru raspunsul promt ....azi de cand am primit rezultatul tot citesc pe net....o sa fac poimaine analizele care mi le-ai recomadat ..astea le-am gasit pe net...si din cate mi-am dat seama in momentul de fata nu am nici o sansa sa raman gravidutza. Sper sa fie o infectie totusi si sa nu fie cauza imunologica (anticorpi antispermatici). As mai avea o intrebare ...cunosti cazuri cu aglutinare pozitiva care au ramas insarcinate si au dus sarcina la termen?...sunt panicata si speriata de ce am citit ...parca sa prabusit lumea mea Offline #4 2011-05-19 12:09:15
Re: Aglutinare spermatozoizinu intra in panica, trebuie sa existe o cauza ...puteti apela la IA daca va fi cazul...repet, spermograma voastra nu este asa dezastruaosa . la noi dupa 3 luni de spermotrend(pentru o usoara problema cu motilitatea) este ok ...antiocorpii antispermatozoizi din sange au fost pozitivi dar dr. ne-a zis ca relevanti sunt cei din sperma , care au iesit negativ . Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|