homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce viata e asta pentru un copil??? Nu mai vreau familie!-2

#20 2011-05-19 16:04:51

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Re: Ce viata e asta pentru un copil??? Nu mai vreau familie!

Si pana la urma postasei ca nu mai suporti sa iti vezi mama batuta! Deci care-i problema? Hotaraste-te.

#21 2011-05-19 16:08:18

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Green , am zis mai sus, scuze, pana sa scriu eu s-a schimbat situatia , din vai ce mila imi e de mama, in sa se duca pe apa sambetii ca sunt groaznice si ea si sora

ok, ori are chef de bataie de joc, ori chiar nu stie de capul ei nimic

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#22 2011-05-19 16:11:08

CopilFaraCopilarie
New member
Inregistrat: 2011-05-19

Cum puteti sa va comportati asa? neutral Ce vroiam eu? Vroiam niste incurajari,sau sfaturi dar nu de genu' "Du-te si reclama-l pe tata"... Si daca ma duc ce rezolv? Ma faceti sa si rad lol Ma va lua cineva in seama? Nu! Poate ma va si scuipa. Nu uitati ca am totusi 14 ani...Nu pot urni muntii din loc!

#23 2011-05-19 16:11:37

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

angel_sweety a scris:

Yoyo scuze, pana am scris eu mesajul, se mai scrisese cateva , printre care si cel cu sora si cu mama

De ce-ti ceri scuze? Relax.

Sunt sentimente contradictorii astea. Pana la urma e mama ei, si desi cateodata o uraste asta nu inseamna ca nu o doare si pe ea cand o vede batuta. Pana la urma nu e o straina.
Cat despre faza cu dusul la scoala, poate e mai mica si i-a fost rusine sa zica. Ma rog, nu incerc sa ii caut scuze.
Oricum ideea e ca trebuie sa reactioneze intr-un fel (daca povestea e adevarata) nu sa astepte sa vina cineva sa o duca departe de casa si sa nu ii mai pese de nimic.

LE: Bine fetito, tu ce rezolvare logica la situtia asta vezi (si nu ma refer la facutul baajului si plecatul de acasa).

Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-05-19 16:12:41)

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#24 2011-05-19 16:12:12

*joy*
Insomniac member

CopilFaraCopilarie a scris:

De la o vreme tata a inceput s-o bata destul de rau pe mami grater Chiar daca nu in fata noastra,dar cand sunt singuri acasa si eu altundeva ma inspaimantez cand ma gandesc ca mama poate fi batuta in orice moment. Asta nu inseamna ca n-are curaj s-o bata si-n fata noastra (a mea si a surorii mele).
Azi simt ca-mi explodeaza inima si ma gandesc din ce in ce mai serios la tentativa de sinucidere,desi nu credeam c-o sa ajung aici niciodata. De dimineata mama cand m-a trezit mi-a zis "Ana,nu pot sa te mai duc azi la scoala! uite ce am pe fata..." Cand m-am uitat la ea avea tot nasucul zgariat...Nici nu puteti sa va ganditi ce era in sufletul meu ca,copil sad
Cand am venit de la scoala toata era vanata grater Vaaai de mine nu mai suport!!! L-am sunat pe tata si l-am intrebat "Ce i-ai facut lu' mama?",iar el a zis "Nimic...Dar ce are" Javra dracu' nu-l mai suport... In aceste momente (desi e pacat) imi doresc sa-l vad intre 4 scanduri! Ce am facut eu si sora mea?? Nu mai vreau in familia asta! Vreau sa ma adopte cineva normal! Vreau la prietena mea,care ma iubeste cu adevarat grater

si

@ BiancaElena : Doamne daca ai stii tu cum ma invatat "viata" sa gandesc... Nu-mi pasa de nimeni! Poate sa regrete oricine ar regreta! Macar eu scap si nu voi mai stii ce se intampla.

Publicitate

loading...

#25 2011-05-19 16:12:29

CopilFaraCopilarie
New member
Inregistrat: 2011-05-19

angel_sweety a scris:

Green , am zis mai sus, scuze, pana sa scriu eu s-a schimbat situatia , din vai ce mila imi e de mama, in sa se duca pe apa sambetii ca sunt groaznice si ea si sora

ok, ori are chef de bataie de joc, ori chiar nu stie de capul ei nimic

Normal ca sunt trista ca mama e batuta (doar e mama). Dar nu-mi place felul in care se comporta cu mine...Atata tot...

#26 2011-05-19 16:13:24

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

copil, in situatia in care esti (daca esti) alte sfaturi decat cele de sus nu vei primi. si incurajari pentru ce? sa rezisti in acel mediu? enjoy smile e alegerea voastra si nu incurajez asta

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#27 2011-05-19 16:14:52

*joy*
Insomniac member

Cum puteti sa va comportati asa? neutral Ce vroiam eu? Vroiam niste incurajari,sau sfaturi dar nu de genu' "Du-te si reclama-l pe tata"... Si daca ma duc ce rezolv? Ma faceti sa si rad lol Ma va lua cineva in seama? Nu! Poate ma va si scuipa. Nu uitati ca am totusi 14 ani...Nu pot urni muntii din loc!

Fata draga,deja ai primit  sfaturi extraordinare. Ce incurajari vrei? Vrei sa iti spunem: "Daaa,arunca-te de la balcon cat mai repede,nu mai sta. Ai mare dreptateeeeeee,nu trebuie sa mai traiesti" ? Asta vrei?
Ei bine,afla ca nu esti singurul copil in situatia asta,sunt mii de copii in tara asta care trec prin ce treci tu,si tuturor li se dau aceleasi sfaturi pe care le-ai primit tu pe acest forum.

Ultima oara a fost editat de BiancaElena (2011-05-19 16:15:49)

#28 2011-05-19 16:36:45

AnneMaries
Full member
Inregistrat: 2009-12-22

Nu cred ca un copil are atata "putere" ca sa-si denunte propriul parinte neutral
@ password : Nu vreau sa raman cu mama si sora! Sunt groaznice! Mereu au vrut sa-mi faca rau si cand sora mea imi facea ceva mama ma pedepsea pe mine! Parintii n-au frati,bunicii au murit,deci n-am rude... Pe cuvant,ca mi-as dori sa scap de tot. Daca as putea sa merg departe de aceasta tara...

Mai aveai putin si spuneai ca mama ta de fapt merita ce ii face al tau tata. Nici asa, nici asa. Tu vrei sa pleci departe de tot si toti, lasandu-ti mama sa treaca in continuare prin acelasi chin. Lasa egoismul! Faptul ca tu erai pedepsita in locul surorii tale e un motiv absolut copilaresc.

#29 2011-05-19 21:09:26

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Sa stiti fetelor ca exista cazuri in care ambii parinti sunt groaznici!

Daca nu iti pasa nici de mama nici de tata nici de sora pentru ca toti se poarta urat cu tine, atunci ignora toate problemele, ai grija de tine, invata bine ca sa iti poti face un viitor frumos, si cum prinzi o slujba muta-te singura si lasa totul in urma. Oricum, la sinucidere nu merita sa te gandesti, gandeste-te ca exista mari sanse ca in cativa ani viata sa iti scota inainte un barbat extraordinar, sau o cariera foarte buna, sau ceva ce sa te faca fericita cu adevarat, dece sa ratezi sansa asta?

#30 2011-05-19 21:25:54

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Da totusi, daca merge la Protectia Copilului, nu pot aia sa o ia si sa o tina acolo?

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#31 2011-05-19 21:33:33

*joy*
Insomniac member

kath,astia de la Protectia Copilului cer anchete peste anchete,mare lucru nu obtine.

#32 2011-05-19 21:53:13

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Eu nu inteleg ce vrea ea. Nu ii convine cum e acum, dar nu se duce sa ceara ajutor pentru ca va fi privita cu alti ochi? Da, copila, o sa fii privita cu alti ochi mai ales cand vei fi snopita in bataie. Nu-ti ia nimeni tie gatul pentru greselile parintilor tai. Profesorii sunt acolo sa ajute. Situatia a devenit atat de grava tocmai pentru ca v-ati tinut gura cam prea mult timp. Si chiar daca ai fi privita cu alti ochi... preferi sa suporti situatia asta putin timp si totul sa revina la normal, sau preferi sa taci si sa il lasi pe el s-o bata pe maica-ta, si eventual si pe tine si pe sora ta? Ai o problema cu prioritatile... in situatia ta, m-ar durea in pix cum ma vad unii si altii. Dar nu ma lua pe mine in seama...smile Tu stii mai bine in ce ordine pui lucrurile.

#33 2011-05-19 22:07:49

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu refuz sa comentez, doar voi posta un link care m-a socat ingrozitor. multi refuza sa plece dintr-o familie violenta pe considerentul "vai cum sa ma fac de rusine? mai bine indur"

http://www.garbo.ro/articol/Social/7631 … itate.html

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#34 2011-05-19 22:16:14

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

"Incredibil sau nu, pentru niste oameni care traiesc totusi in secolul XXI, dar 40% dintre subiecti declara ca sotia si copiii trebuie sa asculte in orice situatie de barbat. "

bang  bang  bang

Astfel de faze te ajuta sa intelegi de ce unele femei stau sa fie batute (daca asa ceva poate fi inteles). Dar mai zic o chestie - ca mama (si incelasi timp ca sotie agresata de sot) - oricat de rusine ti-ar fi de ce zice lumea sau de frica sau de orice - ar trebui sa-ti aperi copilul de a trai intr-un asemenea mediu. Fericirea si linistea copilului ar trebui sa fie mai presus ... cam de orice intr-un astfel de caz.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#35 2011-05-19 22:26:27

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu ma intreb cum nu isi dau femeile astea saracele seama inainte sa procreeze cu ce mascul feroce s-au procopsit sad Trist articolul, dar stiu ca e adevarat, mai ales in mediul rural, si acum ca a aparut chestia cu valoarea mea, valoarea mea, eu sunt cel mai tare din parcare nu m-as mira ca din generatia noua si pe la orase sa fi fost indobitocit tineretul.

#36 2011-05-19 22:39:12

*joy*
Insomniac member

Eu cand eram mai micuta,aveam niste vecini deasupra la care in fiecare seara era cearta,bataie,etc. Aveau si un copil,un baietel,era mai mic decat mine cu vreo 3 ani...eu aveam 10 ani pe atunci,deci el 7. De cate ori era "petrecere" la ei,bietul copil iesea in fata blocului pe banca,fie vara,fie iarna.
Pana la urma,a plecat la un unchi de-al lui in Italia,si nu a vrut sa-si mai vada parintii. A vazut pana si in mama sa o persoana rea,chiar daca sarmana femeie,practic nu facea nimic...dar acel copil a inteles in subconstientul sau ca mama sa avea o mare parte din vina pentru ca nu pleca de langa tatal sau.
Cred ca asa si cu fetita de a deschis subiectul asta...

#37 2011-05-19 22:44:33

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

"50% dintre romani considera ca a-si lovi partenerul de viata este ceva normal"

eu nu inteleg cum unii pot gandi asa ceva neutral au niste idei si conceptii gresite despre viata si familie,cuplu etc neutral
sunt sute de cazuri de genul in Ro,cunosc o fata care locuia pe langa mine si mereu se plangea la vecini ca mama ei e batuta de tatal sau,ea tot la fel,insa nu vor divorta pt ca "ce va zice lumea?ca mama e neserioasa si de aia destrama familia?"  roll
sau mai citisem odata un caz intr-o revista: sotie batuta crunt de sot aproape zilnic,a decis sa vorbeasca cu mama si cu soacra ei despre asta si ele au sfatuit'o sa treaca cu vederea pentru ca femeie trebuie sa se supuna barbatului  roll  si sa nu iasa din cuvantul sotului ei,sa il respecte  roll 
trebuie sa fii cretin sa crezi asa ceva!

#38 2011-05-19 23:07:58

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Uneori ma cam intristeaza reactiile pe care le vad pe forum... Acum cativa ani cand am intrat eu pentru prima data, nu-mi amintesc sa fi vazut d-astea.

Copila asta are totusi 14 ani... Intr-adevar, cel mai bine ar fi sa se uneasca cu mama si cu sora ei si sa scape de bestia aia de tata. Dar asta nu e genul de decizie pe care sa o iei dupa ce te reped doua, trei necunoscute de pe un forum ca, deh, trebuie sa te trezeasca la realitate. Era zicala aia "Vorba dulce mult aduce".

Revenind insa la subiect, prea multe alternative nu ai... dar sinuciderea nu este una dintre ele. Asa cum ti-a zis si o fata mai devreme, gandeste-te ce i-ai face mamei tale, buna, rea asa cum o fi... sunt absolut convinsa ca ar fi distrusa sa ramana fara o fiica.
Fii constienta ca tatal tau nu se va schimba si ca cel mai bine o sa fie sa plecati de langa si sa va duceti cat mai departe. Gandeste-te ca odata scapata de sub tratamentul lui, poate mama ta isi va mai schimba atitudinea si poate ca toata situatia asta o sa va uneasca mai mult.

Mama ta cati ani are? Momentan are un loc de munca? Discuta cu ea si cu sora ta... ar putea sa-si gaseasca un loc de munca si asa, cu putin, sa va descurcati singure. Oricat de putini ar fi bani, gandeste-te ca nu exista nicio suma pe lumea asta care sa iti poata cumpara linistea unui camin normal.

Poor is the man whose pleasure depends on another

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.