homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Din nou despre candidoza...-2

#20 2011-05-26 15:39:12

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Re: din nou despre candidoza...

Pt ureaplasma trebuie antibiotic,nu trece cu tratamentul pt candida..ar trebui sa ai o antibiograma,cu antibioticele la care ureaplasma este sensibila...

pc

#21 2011-05-26 15:44:54

ioana_marinescu
Full member
Inregistrat: 2008-02-25

mi s-a prescris si antibiotic conform antibiogramei, ma gandeam ca trebuie ceva local care sa acopere ambele infectii. scuze ca nu m-am exprimat cum trebuie

And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow hjarta

#22 2011-05-26 15:54:09

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Nu,este de ajuns local..important este antibioticul pe cale orala pt ureaplasma, Flucovim si ovulele pt candida,si  partenerul trebuie sa ia antibiotic, sex protejat pana la vindecare,si apoi repetat analiza sa vezi daca ai scapat..trebuie sa ia neaparat Flucovim si el,ca sa nu se agraveze candida,pt ca antibioticul favorizeaza inmultirea ei..

pc

#23 2011-10-11 19:15:41

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Karina_ a scris:

Buna ziua fetelor. Am o intrebare. Acum o luna am fost la ginecolog, am facut o analiza a secretiei vaginale, mi s-a spus ca am candida si mi s-a dat tratament: spalaturi cu tantum rosa si crema canesten iar ca pastila mi s-a spus sa iau flucovin(cred ca asa se numeste) dar nu am gasit asa ca am luat difulcan. Cand ma gandeam sa ma duc iar sa vad daca mi-a trecut mi-a venit mesntruatia si nu a mai fost cazul. Acum trebuie sa ma duc din nou la ginecolog. Mancarimile si usturimile au reaparut, de secretie nu se puen problema ca inca sunt la menstruatie. As vrea sa va intreb daca am vreo sansa sa scap de candida in cazul in care sunt virgina? Adica nu pot sa bag ovule, iar singurul tratament este acela care l-am mai urmat sau ceva asemanator...

pai daca esti virgina cum ti-a dat spalaturi interne?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.