homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mancarime a preputului.

#1 2011-05-19 18:13:47

MariusV
Membru
Inregistrat: 2011-05-19

Mancarime a preputului.

Va cer si eu ajutorul intr-o problema. Din cauza ca nu sunt in tara nu pot sa ma duc la un control amanuntit. De vre-o 3 zile am o mancarime a preputului, fara sa imi apara vre-o bubita sau sa am secretii.. Tin sa precizez ca ultima data cand am avut contact sexual a fost acum o luna si o saptamana. Va cer o parere sa stiu daca trebuie sa ma intorc acasa .. sau daca mancarimea imi va trece. 
Va multumesc anticipat.

#2 2011-05-19 19:25:58

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Mancarime a preputului.

Ar trebui facute niste analize, dar pana le poti face cumpara un unguent local care sa te scape de mancarime.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-05-20 08:33:40

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

MariusV a scris:

Va cer si eu ajutorul intr-o problema. Din cauza ca nu sunt in tara nu pot sa ma duc la un control amanuntit. De vre-o 3 zile am o mancarime a preputului, fara sa imi apara vre-o bubita sau sa am secretii.. Tin sa precizez ca ultima data cand am avut contact sexual a fost acum o luna si o saptamana. Va cer o parere sa stiu daca trebuie sa ma intorc acasa .. sau daca mancarimea imi va trece. 
Va multumesc anticipat.

Ce e sigur e ca la o luna si ceva de la ultimul contact sexual nu ne putem gindi ca problema ta e cu transmitere sexuala. nu cred ca e urgent sa te intorci acasa din pricina acestei mincarimi...atita ca daca te masturbezi e de dorit sa fi ceva mai atent si, ma rog, e de discutat, daca sunt totusi ceva modificari locale(roseata de ex)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2011-05-20 18:43:56

MariusV
Membru
Inregistrat: 2011-05-19

ok, Va multumesc frumos pentru sfaturi. O sa fiu mai atent pe viitor.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.