homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-48-132

#2490 2011-05-31 18:01:14

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-48

mika, eu bag scuza asta la inaintare rotfl si tine!eu inainte mai mult de o ora, maxim 2 daca eram obosita rau nu dormeam ziua...acum merg si cate 3 legate...
azi m-am culcat la 12.30 si a sunat tel din juma' in juma de ora...raspundeam dupa care bagam la loc nasul in perna si adormeam lol

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2491 2011-05-31 18:01:16

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Mika a iesit super buna , o sa imi mai fac mereu  drool

Poke eu si fata suntem ortodoxe, sotul e ateu, iar pe bebe ma gandesc serios sa il botez la catolici , acum sa vedem

Mika o sa ai si tu burtica si bebeul tau, si o sa vin iar in tara ca sa le facem cunostinta bebeilor intre ei sa se joace impreuna puss

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-05-31 18:03:38)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2492 2011-05-31 18:03:49

dea_dea
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-20

Onutza puss multumesc frumos!

Angel hjarta hjarta hjarta Draguta! rugaciune Vezi ce oameni buni! Foarte frumos gestul lui! puss la bebic! Asa este bebe tot acolo va fi si inteleg nerabdarea voastra dar mai ales nerabdarea mea.... Oare este bun ClearBlue?Sau se pozitiveaza mai tarziu? Offff testele astea,in ce lume traiesc si eu nici un test calumea nu gasesc!

Poke da...sper sa nu scada brusc! kram

Mika puss kram kram lasa ca vine el si bebe si atunci o sa dormi non-stop! puss rugaciune sa se intample cat mai repede! hjarta

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a
O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita!
bebe 38+

#2493 2011-05-31 18:05:28

pokemon
Diamond member

angel...eu sincer, cred in Dumnezeu, dar nu cred in toate aceste obiceiuri lumesti...cum ar fi ordinea de intrat in biserica, ceea ce se imparte pe la pomeni, etc...
pai ce...acum 500 de ani mortii tot morti erau si nu le dadea nimeni de pomana paturi ca sa se odihneasca in lumea de dincolo, nu?sau strachini ca sa manance din ele...sau, sau...
dar...ce sa mai zic...sunt chiar suparata pe chestia asta! adica asa pot sa dea dezlegari sa se faca nunti in posturi cand se presupune ca nu ai voie sa sarbatoresti ca doar Iisus sau maica Domnului se chinuiau in perioada aia, dar nu ai voie sa faci cununia decat in Biserica....????

#2494 2011-05-31 18:06:03

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Angel, nu-i asa ca-i buna wink  noua, vara, nu ne lipseste limoniciu  smile

Deea puss  iti mai zic odata  goodluck  goodluck  goodluck

Ultima oara a fost editat de mikado (2011-05-31 18:06:30)

.

Publicitate

loading...

#2495 2011-05-31 18:10:30

pokemon
Diamond member

mika, cred ca toata lumea vara asta iti va copia reteta de limo-limo hjarta mie mi s-au scurs ochii dupa ea!
ca sa nu mai spun ca e si vitaminizanta! wink

#2496 2011-05-31 18:12:10

dea_dea
Sr. member

Mika multumesc din suflet! hjarta hjarta hjarta
Poke puss sa nu mai fi suparata! Lasa ca rezolvi tu...gasesti un preot ciubucar sa faca ce ii spui,sau daca vrei haide la mine ca iti recomand eu unul! Face orice pt bani! lol

Ultima oara a fost editat de dea_dea (2011-05-31 18:13:20)

bebe 38+

#2497 2011-05-31 18:16:11

angel_sweety
Platinum member

no, gata m-am enervacit, almi  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon iesi de acolo ca vin cu biciul  sm

Mika nu imi place tristetea din vocea ta , dar  supa fiecare avem zile mai ciudate

Poke eu nu cred in biserici, eu cred in oameni si in D-zeu

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#2498 2011-05-31 18:18:15

pokemon
Diamond member

dea lol sa vedem ca fix sambata dupa noi, la acelasi restaurant au nunta copiii unor preoti. ori incercam sa vb cu tata-socru sa vedem daca fiica-sii ii afce nunta acolo si poate vine si la  noi, ori daca nu, incercam cu un preot de la unspital. care are acolo o camaruta cu altar, deci nu are biserica....poate ne rezolva el...
mika puss

#2499 2011-05-31 18:21:08

dea_dea
Sr. member

Poke goodluck sa reusesti sa-l convingi!

bebe 38+

#2500 2011-05-31 18:23:42

pokemon
Diamond member

multumesc puss

#2501 2011-05-31 18:25:22

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

am intrat să vă salut, să vă pup și să vă răspund ACUM la ce am citit aseară (nici nu mai știam ce v-am scris a trebuit să recitesc rotfl2 ) azi trebuia să plec la școală dar c?nd am vrut să mă ridic aveam dureri groaznice de cap rotfl2

mayya06 a scris:

almi puss le fac oricum pe ale de trombo, ma gamdeam ca mai sunt ceva pe langa\

mayya puss păi cred că astea sunt cam toate la trombo.. cel puțin  pe astea le aveam eu pe lista dată de Albu smile
- rotfl2 tare bancul cu ochelariștii rotfl rotfl2

bunea georgeta a scris:

Almi  puss ,( mika puss ) imi pare rau ca nu am putut ajunge si eu in Bucuresti(1)..bafta multa cu analizele , sa ai numai rezultate buna (2) puss

(1) și mie/nouă ?mi/ne pare rău că nu ai ajuns.. poate data viitoare smile
(2) să fie puss sper să am rezultate bune ..
- și mie mi-e dor de tine kram

nerama a scris:

almisor puss chicot sa iti fie de bine euforia rotfl2

puss mi-a priit rotfl2 am ?nchis laptopul și ?n maxim 5 minute sforăiam lol

Onutza23 a scris:

almi vizita placuta smile  wave
cand vezi mesajul (1), vroiam sa te intreb ceva: ati avut vreodata alge in acvariu? la noi apa se inverzeste una-doua si nu stim cum sa scapam de ele sad (2)

(1) păi eu l-am văzut și aseară dar la ce ... euforică eram clar ?ți ziceam să bagi clor ?n apă rotfl2
(2) da, am avut alge.. C pune AlguMin pentru alge.. noi ultima dată am făcut curat la acvariu (curat= scos apă, scos pești, scos pietriș, scos plante, spălat acvariu, spălat pietriș, redecorat acvariu) ?n mai 2010 smile de atunci nu am făcut dec?t să spălăm filtrul o dată pe lună, a mai completat C cu apă (pentru că se mai evaporă) și cred că de vreo 3 ori a scos 3 găleți de apă și a completat cu apă de la robinet.. știu că mai pune AquaSafe pentru a elimina metalele grele și clorul din apă (dar asta nu are legătură cu algele) puss

mikado a scris:

Almi  drink  bag seama ca te-ai imbatacit  rotfl  rotfl  somn usor!

puss da lol vroiam să mă joc cu chichizoiul dar am adormit instantaneu rotfl2 rotfl2
- fată eu beau și pe tine te doare capul? lol puss să treacă
- puss te rog să nu mai fii tristuță da? kram orice problemă are o rezolvare, oricare ar fi ea, ai uitat? puss puss puss

green puss profit și eu cum pot c?t este C acasă chicot

dirida a scris:

diri am băut o sticlă de vin cu C ?n cinstea ta azi

applause  applause  tummenupp  tummenupp asa se face! Esti foarte simpatica cand esti euforica tongue
Sper ca dupa ati trecut la facut copii rotfl

puss nope chicot nu am apucat că je a adormit rotfl2
- ?ncarcă și tu poza pe un site unde putem s-o vedem și noi mai clar.. eu nu ?nțeleg mai nimic din ce scrie acolo sad
- deci se văd efectele tratamentelor.. goodluck pe mai departe

angel puss lol m-am dres cu somn.. am dormit și la 10 c?nd am făcut ochi eram ca nouă.. era de așteptat să mi se urce vinul la cap pentru că dimineață am donat mult s?nge, de m?ncat am m?ncat nici prea mult nici prea puțin, plus că nu mai pusesem alcool pe limbă de 2 săptăm?ni big_smile
- am avut treabă.. mi-am luat niște cutii pentru rafturile de la modulul de deasupra patului și a trebuit să fac ordine ?n lucruri și să le așez ?n cutii.. am mai eliberat happy
- gata am ieșit de după canapea cu toate paginile citite big_smile
- retas nu te nervoza retas

AnaArc a scris:

Almi euforica chicot o multime de analize, scumpicele, dar necesare, Doamne ajuta sa iasa bune toate, sa ai burtica ca mine peste cateva luni. rugaciune

mulțumesc pentru ?ncurajări smile

sonia30 a scris:

almisor drink perfect!asa si trebuie!sa invingem puss  applause

puss

dea puss ești borți  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

mucoasa a scris:

almi am citit ca te-ai distrat super cu mika in bucuresti dance .imi pare rau pt vestile primite, dar iti urez sa iasa bine analizele si sa ai cat mai repede o minune (sau cel putin 3) chicot  goodluck
zici ca ai chefuit aseara chicot  bravo puss

puss daaa m-am distrat cu mika  partydance a fost foarte frumu!
- asta e.. mereu primim vești nu ?ntotdeauna ?mbucurătoare forgetit important este să le ?digerăm? cu optimism smile
- ?mi doresc 3 sau maxim 4 copii de c?nd mă știu.. fie că ies toți deodată, fie că vin pe r?nd sper ca Doamne-Doamne să ne ajute rugaciune
- da, m-a scos soțul la o pizza și am comandat o sticlă de vin.. după primul pahar ?l vedeam cum ?se plimbă? prin fața mea rotfl2

poke puss dar de ce nu vrei să faci cununia religioasă ?n biserică?

dea puss goodluck m?ine la test să fie II

pup pe toată lumea de 3 ori iar puss puss puss

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2502 2011-05-31 18:28:19

dea_dea
Sr. member

Almisor puss iti multumesc! Ce bine ca ai iesit de dupa canapea.....si pe deasupra si cu lectiile facute! lol

bebe 38+

#2503 2011-05-31 18:29:27

pokemon
Diamond member

almi puss
am scris mai sus de ce nu vreau in biserica...
auzi, cati litri are acvariul vostru?
ne-am luat si noi acvariu are 500 de l.
voi aveti filtru intern sau extern?
noi avem galeata din aia externa si lampa anti-alge, cu nu stiu ce tip de raze uv care distrug algele...
intreb pt ca vreau sa stiu acm la ce perioada de timp trebuie sa muncim cu drag si spor? big_smile
pizza  drool  zici ca sotul se plimba prin fata ta?  visslar

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-05-31 18:30:33)

#2504 2011-05-31 18:30:11

angel_sweety
Platinum member

Almi puss iti vedeai sotul ca se plimba in fata ta, dar poate chiar se pplimba incercand sa iti fure sticla ca bagase de seama eeuforia ta  rotfl
tie cand iti vin rezultatele de la analize ?

mor de ras

ingerul a scris:

Mi  s-a  facut   foame   fetelor big_smile , ziceti  ,  la sanii  careia dintre  voi sa-mi gasesc  masa de  amiaz ?big_smile

asta e virginul forumului cu epilarea intre fese  rotfl

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-05-31 18:40:22)

#2505 2011-05-31 18:43:48

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Buna tuturor puss

Eu m-am intors din Chisinau.... cu rezultate nu tocmai bune sad
A iesit pozitiv la Mycoplasma si Citomegalovirus (cauzator de avorturi spontane si malformatii la fat...)
Plus adenomioza (o forma mai speciala de endometrioza ) care impiedica implantarea lui bb in uter.. sad
Urmeaza 6 luni de tratament sad

Spre mirarea mea sunt chiar optimista in loc sa fiu deprimata.... eh, poate optimista e prea mult spus dar impacata cu gandul ca trebuie mai mult timp, mai multe demersuri pentru a-l tine in brate pe bb mult dorit..

Nu cred ca voi mai avea timp sa va citesc acum, a inceput sesiunea si la sfarsitul lui iunie plec in Italia pe 2 luni, reintru in forta ca aspiranta toamna cu ajutorul lui Dumnezeu rugaciune , pana atunci insa nu va voi uita si voi intra numaidecat sa va salut si sa vad ce s-a mai intamplat.

Va pup puss puss puss

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2506 2011-05-31 18:43:55

pokemon
Diamond member

rotfl2)

#2507 2011-05-31 18:44:46

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

poke smile am citit.. fiecare cu piticii lui.. și eu cred ?n oameni și Dumnezeu (ca și angel și cred că la fel ca multe alte persoane) așa cum cred și ?n taina cununiei.. și pentru că am crezut (și cred ?n continuare) ?n ea puțin m-au interesat ?obiceiurile? despre care zici tu smile părerea mea (care contează mai puțin forgetit ) este că biserica pentru asta e făcută.. acolo te botează preotul, acolo te cunună și tot acolo va ține slujba ?nmorm?ntării tale.. chestiile astea cu slujba de cununie ?n nu știu ce locație mi se pare că ține de fițe.. dar cum am zis, părerea mea contează mai puțin.. cu toate astea mi-o mențin big_smile
- acvariul nostru are 180 litri și curățenie generală facem cam la un an - un an jumate.. de regulă NU se scoate toată apa niciodată din acvariu.. peste tot se recomandă să schimbi 25% din cantitatea de apă (perioada variază ?n funcție de c?t de mare e acvariul).. ?n cazul tău poți schimba 25% din apă o dată la an.. mie mi s-a spus să fac asta o dată la 6 luni.. noi ne ghidăm după cum se prezintă apa, plantele, pietrișul, peștii etc.. nu am filtru extern pentru că la acvariile de p?nă ?n 200 litri nu e neapărată nevoie de filtru extern smile

angel lol el ?mi tot turna ?n pahar forgetit
Doamne ce om rotfl2

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2508 2011-05-31 18:49:44

pokemon
Diamond member

almi, nu tin sa imi impun parerile. stii si tu, politica si religia nu se discuta smile si fiecare face asa cum simte el ca trebuie sa faca. iar eu simt ca NU vreau sa trec prin asta...
am inteles, referitor la acvariu puss saru'mana pt parere! si noi tot dupa cum va arata apa si pestii si plantele ne vom orienta... vroiam sa imi fac o parere despre cat de greu/usor se intretine...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.