homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-48-139

#2623 2011-06-01 08:27:48

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-48

buna dimineata fetelor. imi pare rau pt aseara ca n-am mai postat, dupa ce am stat la masa cu sotul m-a scos in oras sa-mi ia vata pe bat. m-am intors si m-am pus pe recuperat dar s-a blocat stick-ul de net si dus a fost. noroc ca am scris intr-un document ce vroiam sa va spun si nu pe forum... va invit la cafea, cioco, ceai si de data asta am niste laptic proaspat pt viitoarea mamica descoperita in dimineata asta!

any puss felicitari din suflet, sa ai o sarcina usoara si un bebic tot mai mare si sanatos in burtica!  majoreta majoreta majoreta majoreta
si tu esti dovada ca daca faci sex mai putin, ai sanse mai mari sa ramai insarcinata smile. de luna viitoare cred ca o sa prestez mai putin

angel puss  multumesc de cafea puss
prajiturica a iesit buna, va invit pe toate
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/7460_img_2713.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/7460_img_2711.jpg

diri puss neata si o zi cat mai usoara!

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-06-01 08:34:08)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2624 2011-06-01 08:31:03

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Onutza puss neata ce frumos te-ai scos sotul la o vata pe bat
cat despre prestatul mai putin si bebelacul, sincer nu stiu cat poate fi de adevarat, la mine s-a intamplat sa fie asa , eu zic ca fiecare e diferit si sa faca cum ii zice sufletul

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2625 2011-06-01 08:34:54

Onutza23
Insomniac member

da angel, probabil e doar o coincidenta smile

de cand ne-am impacat sapt trecuta sotul sta f mult cu mine, avem actvitati impreuna, ma ajuta la curatenie, isi strange singur hainele fara sa-i spun eu tongue. a fost de bun augur ca m-am suparat atunci smile

imi pare rau ca am pozat prajitura in tava, nu simt nevoia sa mananc acum si n-am mai pus pe o farfurie, dar vroiam sa va invit la cafea si praji

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-06-01 08:36:53)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2626 2011-06-01 08:37:44

angel_sweety
Platinum member

Onutza ce frumos arata tiramisu , l-ai facut cu piscoturi? felicitari esti o bucatareasa pe cinste
nu zic ca a fost doar coincidenta la mine, as fi facut si eu mai multe x-uri luna aia dar nu am avut cu cine  rotfl
cat despre sotul tau , ma bucur mult ca acum petreceti mult timp impreuna , cateodata o mica cearta face bine mai mult decat te asteptai

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-06-01 08:39:25)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#2627 2011-06-01 08:39:15

dea_dea
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-20

Neata fetelor!

Muco ma bucur nespus de mult pt tine! majoreta majoreta majoreta

Eu am facut test si este negativ!

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a
O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita!
bebe 38+

Publicitate

loading...

#2628 2011-06-01 08:41:36

angel_sweety
Platinum member

Dea puss neata , imi pare sincer rau, dar zau , tu ne debusolezi rau, la un asa grafic frumos tu ai test negativ  supa

#2629 2011-06-01 08:47:21

Onutza23
Insomniac member

dea puss neata. imi pare rau pt test, poate e prea devreme sa fie cu doua liniute. orice ar fi sa nu te descurajezi, asta e f important! puss
hai la cafea si praji, ca fac eu cinste

angel, nu e cu piscoturi, e cu blat insiropat cu lapte. mergea insiropat mai tare, dar m-am temut sa nu fie terci dupa aia, dar e bun si asa. nu sunt chiar o bucatareasa pe cinste, fasolea ieri am facut pe toate ochiurile de la aragaz, am schimbat nu stiu cate oale ca se prindea pe fund si macar sa n-o afum, si ii lipsea ceva, cred ca n-am pus sare suficient. partea buna e ca nici eu, nici sotul nu mancam sarat si cu castraveciori in otet a mers de minune
iar cu sotul... sper sa-l tina mult asa! big_smile

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-06-01 08:48:34)

#2630 2011-06-01 08:48:21

dea_dea
Sr. member

Angel imi pare rau ca va debusolez,dar......asta este situatia.....m-am saturat sa vad doar o liniuta.....ma gandeam ca va fi + cand am vazut temp de azi dimi,dar....se pare ca Doamne Doamne nu vrea! supa Si testul asta Clearblue...este foarte naspa!

bebe 38+

#2631 2011-06-01 08:49:28

Onutza23
Insomniac member

dea poate e testul de vina. de ce nu ti-a placut? nu poti gasi un first response?

vroiam sa va intreb ceva, dar am uitat. la anexita ce se vede oare la ecograf? ieri doctora mi-a zis ca sunt usor marite ovarele si ca posibil sa am o usoara anexita. eu i-am zis doar ca sunt la ovulatie probabil si poate de asta...

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-06-01 08:55:55)

#2632 2011-06-01 08:52:09

angel_sweety
Platinum member

Dea cum sa iti para rau pentru noi ? iubita era vorba de tine, imi dau seama cum te simti acum, vazand temperatura sus iar testul negativ , offf lasa ca DD are grija de noi toti , in curand vei avea si tu minunea ta in burtica puss adevarulk e ca eu pana nu vad rosu la tine in grafic tot ma sper , dar asta nu inseamna ca iti dau sperante false tie

Onutza lasa ca asa se invata tainele bucatariei , daca il auzi pe sotul meu cum povesteste de maiestria mea in bucatarie la inceputuri , razi cu lacrimi  lol

#2633 2011-06-01 09:00:07

dea_dea
Sr. member

Onutza nu gasesc niciunde firstresponse,numai teste din acestea de 2 lei,desi si asta a fost destul de scump 12,5 lei! Nu mi-a placut ca nu trebuie colectata nici urina...si plus ca se pozitiveaza greu...iar perioada optima sa-l faci(scrie pe prospect)este in prima zi de intarziere a menstruatiei......ceea ce eu nu stiu niciodata cand este.....cu ciclurile mele neregulate! Nu stiu ce sa-ti spun ref la anexita!

Angel puss oricum am avut sperante foarte mari luna asta.....nu este din cauza ca mi-ati dat voi sperante false...ci mai degraba m-ati incurajat si va multumesc din suflet pt asta! kram Imi sunteti tare dragi.... hjarta hjarta hjarta Nu stiu Angel daca mai are vreun rost sa sper in continuare...parerea mea ca ar fi trebuit sa se vada pana acum..... daca mai imi fac sperante voi suferi si mai mult!

bebe 38+

#2634 2011-06-01 09:01:17

Onutza23
Insomniac member

angel asa e, inca am avut noroc pana acum ca am reusit sa fac totul sa fie comestibil. si nici n-am ars oalele rotfl

dea daca ti-e mai usor asa, atunci gandeste-te ca nu ai ramas luna asta si gata, daca e bebe o sa vezi mai incolo. imi pare rau ca nu gasesti un test bun sa faci

sa postez si eu ce am pierdut din urma:

Poke puss sper sa se rezolve pana la urma cu biserica si sa fie asa cum iti doresti tu
- si sotului meu ii plac acvariile si cum a zis almi, sa-i faci poze sa ne arati si noua

Angel puss f frumos din partea preotului ca ti-a sfintit casa din proprie initiativa

Mika puss sper ca ti-ai mai revenit, te-a lasat durerea de cap?

Almi puss multumesc de raspunsul legat de acvariu, sper sa rezolvam si noi tura asta. am scos tot din el, pestii i-am dus la cineva intr-un acvariu mare ca data trecuta au murit 3 guppy, o zebra si 2 tetra-nas rosu pt ca au stat inghesuiti. am scos substratul, apa e toata aruncata, sotul l-a spalat cu dusul in cada, cu apa simpla. acum vrem sa cumparam un alt filtru (tu de care ai?), un substrat mai mare (avem un nisip mai maricel acum) si sa vedem ce facem mai departe ca sa nu mai apara algele
- felicitari pt cele 17 rezultate bune la analize, imi pare rau pt a sotului, dar sper sa se regleze prolactina si sa se incadreze in limitele normale. goodluck sa fie si restul bune!

Elena puss imi pare rau ca nu te-ai intors cu vesti bune de la doctor. iti doresc multa putere sa treci peste tot, sa urmezi tratamentul necesar sa te faci bine. bafta in sesiune si te asteptam oricand poti la noi!

Nera si bebe pusspuss sper sa te lase durerea de cap puss. Si sper sa nu mai aud niciodata ca ne deranjezi daca scrii aici despre bebe. Esti oricand binevenita si asteptam sa ne spui despre tine. Si asta e valabil pt TOATE burticile!

Sonia puss sa-ti fie de bine cina si stii vorba aia: noapte buna, sex din ... (fa tu rima tongue )

Myla si bebe Fabian pusspuss

Green puss

Diri puss noapte buna

Ali puss sper sa-si revina pisica ta, si eu iubesc pisicile hjarta

Love puss ma bucur ca ti-a placut la doctor. Succes in continuare sa fie bune analizele si sa vina bebe repede!

Ce de bunatati ati mancat voi: clatite, capsuni, cartofi noi cu usturoi  drool yammy drool

Eu ies, ne bagam la un film. Va pupacesc si va citesc maine la cafea! Noapte buna pusspusspuss

Pana aici am recuperat aseara, sa nu va speriati de ce ati citit ca era pregatit sa va spun aseara, nu azi. V-am spus noapte buna inainte sa termin de citit ca ma astepta sotul cu filmul, am citit restul (desi nu mai era mult, dar ma tot striga si nu mai aveam timp sa dau restart si sa postez) in dimineata asta:

Georgi puss azi sper sa reusesti sa stai mai mult cu noi! Te-a lasat durerea de cap? puss
Imi pare rau ca decizia luata nu s-a dovedit a fi cea corecta, dar iubita, capul sus ca orice lucru are o rezolvare. Sigur se poate face ceva ca sa indrepti lucrurile. Nu te pot ajuta, nestiind despre ce este vorba, tu esti singura in masura sa faci ceva. Curaj si nu uita: ?viata merge inainte zambind!?

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-06-01 09:06:13)

#2635 2011-06-01 09:04:05

alintush1828
Full member
Inregistrat: 2011-02-15

Neata fete dulci!!!
Muco - felicitari majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  Sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos, mie mi-au dat lacrimile cind am citit, sunt emotiva rau lol  Ma bucur mult pentru tine!

Onutza - ce tiramisu frumos, mi-ai lasat gura apa drool

Angelus neata draga, tu cum te simti?

Dea - imi pare rau de test, eu iti urmaresc graficul in fiece zi stiind ca si pe mine ma poate astepta stimulare. Doar ca mie mi se pare un grafic destul de reusit si asemenator pentru gravide. Cred ca poate ar mai trebui s afaci un tets miine, in caz ca nu scade temperatura. Oricum, nu te descuraja, las ca vine curind si timpul tau, eu sunt cu tine par

Restul fetelor va pup, cred ca nu va suparati ca eu nu scriu, va citesc mai zilnic, da am treaba la serviciu si seara cind ajung acasa parca nu mai vreau s astau in fata calculatorului, las ca ramin si eu gravida si voi sta mai relaxata smile
Luna asta cam greu vine ovulatia iar sad

Grafic Temperaturi FertilityFriend

Din 16.06.2012 - mamica de Loredana hjarta

#2636 2011-06-01 09:04:49

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

neata fete puss 

eu ma trezii si adormii la loc si ma trezira bubuieli in pereti.iar se apuca un altu de demolat prin casa skitarg ce bine dormeam...vreau casa...

any,felicitari! majoreta si o sarcina usoara si bebe sanatos! puss tu ziceai ca nu incerci demult,nu?

dea supa eu zic sa faci alt test rugaciune  puss

almisor applause pt analize goodluck  kram

mikule,mersi puss asa am facut,nu a curs.eu o sa il folosesc si dupa z19.le pun pe toate 10.

geo supa as vrea sa pot face ceva sa iau macar amia parte din tristetea ta kram

angelus,onu,multumesc de cafea puss

la 10 imi vine fata de a12a pt ultima data.incepe porcaria aia de BAC,ca numai examene nu mai sunt...

va pup pe toate puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2637 2011-06-01 09:06:45

angel_sweety
Platinum member

Onutza noapte buna sex.....  rotfl asta nu o stiam
preotul a binecuvantat casa si pe cei ce locuiesc in ea, nu a sfintit-o

Tatiana puss suntemm bine, multumesc de intrebare
la tine am vazut ca iar ai o luna lunga  goodluck macar sa merite asteptarea

Sonia puss neata uite o cafea strong  mornincoffee

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-06-01 09:08:10)

#2638 2011-06-01 09:08:38

Onutza23
Insomniac member

tatiana neata puss. citeste-ne cand poti si stai cu noi cand iti permite serviciul. spor la treaba!

sonia puss neata. nu-ti fa griji ca la supozitoare nu e ca la ovule, sa curga si sa te patezi wink. spor la meditatii si o zi cat mai usoara! puss

angel big_smile. am inteles cu preotul, oricum gestul lui e tot ce conteaza, foarte frumos

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-06-01 09:09:39)

#2639 2011-06-01 09:14:17

sonia30
Moderator

angelus,am nevoie puss

onu puss nu imi vine rima big_smile nu ma prind chicot sunt si cam aeriana,as fi dormit ....daca nu ma trezeau aia cu demolatu lor de pereti

aseara am scos de la naftalina port-jartiera alba big_smile

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#2640 2011-06-01 09:16:49

angel_sweety
Platinum member

Sonia  lol i-a baga tu un morcov la sfarsit de propozitie sa vezi ca iese rima  rotfl

#2641 2011-06-01 09:18:26

sonia30
Moderator

angelus rotfl la asta ma gandii,da crezui ca nu e asta rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.