homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-48-148

#2794 2011-06-01 17:45:17

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-48

fete, abea acum am terminat de citit , pe langa celelalte treburi
cred ca mereu vom fi ocupate  huh

diri applause  pt imbunatatirea spermogramei, in curand o sa fie mult mai bine   goodluck bafta in continuare:kiss:
elena, tare rau imi pare pt rezultatele pe care le-ai primit de la dr ala cu numele interesant  rodnar ... goodluck  goodluck  goodluck si sa scapi cat mai repede de ele puss
angelus + bebe ce frumos ca la voi mai vine popa din cand in cand in vizita si va binecuvinteaza casele...la noi se intampla doar de boboteaza  supa  sau daca ii faci invitatie, singur nu prea vine neutral
neruca+bebe sa de Dzeu sa fie totul bine si bebe sanatos  rugaciune  si ori de cate ori doresti poti vb de el aici, cu noi puss
love  goodluck  cu noul dr.....sa iasa bine analizele pe care trebuie sa le faci  goodluck
georgi imi pare rau ca nu esti in apele tale supa si te incurajez sa iei masuri...rugaciune sunt sigura ca totul va fi bine si desi spui ca ti-e frica de viitor, eu cred ca esti ffff puternica  puss  si  goodluck
almi, am citit su despre analizele tale , applause  si iti urez bafta in rez problemei cu Prolact. sotului  goodluck  goodluck  goodluck
maya, tatiana, mika, myla+ Fabi, cmin+bebe, onuta, poke+bebe, sonia, anuca+bebe, smart+bebe, mi_ka, muco+bebe puss
va pup pe toate si sper ca n-am uitat pe nimeni puss

Ultima oara a fost editat de far_away (2011-06-01 17:47:22)

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#2795 2011-06-01 17:47:47

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Buna.Am revenit wave  puss

mada puss , sonia puss , dea  puss , poke  puss ,Onu  puss , angel puss  , green puss , mayya puss , muca puss  ,Mika  puss , Coco puss ,Almi puss
va multumesc mult , mi-am cerut scuze in ideea ca am cam exagerat tot spunandu-va ca am probleme..si am considerat ca asa este frumos sa-mi cer iertare , deoarece ne aflam la un topic despre viitoare mamici , nu despre problemele pe care le avem in viata reala fiecare dintre noi.Va simt aproape si parca v-as cunoaste personal pe fiecare dintre voi , de aceea m-am plans pe umarul/ umerii vostrii..Ar fi fost cu bun simt( din partea mea) sa scriu la fiecare dintre voi cate ceva ..dar cu sinceritate va spun , ca nu stiu ce sa va scriu..decat , ca va multumesc din suflet pentru toate cuvintele pe care voi mi le-ati adresat mie.
  Inca nu pot sa scriu cu problema cu care ma confrunt...poate intr-o zi o voi face.
  Va multumesc puss  puss  va pup pe toate puss

Va ofer cate un buchet de flori la fiecarehttp://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/25769_buchet.gif

mada, bafta cu tratamentul si sa scapi repede de lighioane puss

dea puss  rugaciune urmatorul test sa aibe doua liniute

far puss  multumesc frumos

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-06-01 17:51:47)

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2796 2011-06-01 17:51:19

Alirox
Full member
Inregistrat: 2009-05-15

Georgi  puss

Almi, animalutele le am de mult timp, tocmai de-aia mi-am si facut analizele, mie de toxo imi era teama, dar se pare ca nici n-am avut, nici nu am. Luna trecuta le-am facut si-s bune.
Spotting, hmmm, burta tot ma sacaie...

Va las fetele, plec la film. Va pup

#2797 2011-06-01 17:54:57

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna fetelor puss

am ajuns la serviciu, pana vineri la 4 lucrez, desi nu am chef deloc dupa 3 zile de leneveala smile
am fost la doctor, la mine e toul in regula, chiar m-a felicitat doctorul, in schimb sotul deja si-a dat comanda de ochelari, trebuie sa poarte permanent. s-au mai dus 560 lei din portofel, nu-mi pare rau de ei, dar de ziua copilului preferam sa-i cumpar altceva cadou smile

angel nici eu nu cred ca am anexita smile

ali si eu imi cumpar colectia de la adevarul, aia cu delicii in bucatarie. si enciclopedia medicala a familiei mi-am luat-o
- sper sa fie doar de la nidare spotting-ul si nu uratii  goodluck
- vizionare placuta la film

mada am vazut ca ti-au iesit e-coli si ureaplasma in secretie. imi pare rau ca nu sunt bune toate analizele, dar capul sus ca se trateaza. si eu am avut ureaplsma pozitiv si am trata-o cu doxiciclina timp de 10 zile. pe langa asta am luat si biotics, liv si flucovim in doza unica. eu am avut si chlamydia (bine ca n-am avut si mycoplasma ca am auzit ca e mai pacatoasa ca ureaplsma) si am mai facut 3 zile inca un tratament. nu te speria ca se trateaza cu antibiotic, mai ales ca tu ai multe variante pt tratament. sa ceri si pt sot tratament, se transmite prin contact sexual, si sa va abtineti de la sex pe perioada tratamentului.  goodluck sa scapi repede!

dea eu zic sa repeti testul si sa nu-ti faci iluzii cu asta de dimineata. rezultatele se citesc in maxim 10 min, deci ce depaseste nu e relevant  goodluck

cocof am pierdut filmuletul, dar sigur era deosebit

far puss

love esti plina de optimism si ma faci si pe mine sa sper. as vrea eu 2 liniute peste 2 saptamani  rugaciune  rugaciune  rugaciune
- goodluck  si tie, tu ai ovulat inaintea mea, temperatura e ridicata. as vrea sa-mi pot lua si eu temperatura, mi-am cumparat termometru dar din pacate nu reusesc dim sa fac asta prima data  nustiu
- legat de acidul folic, nu stiam ca trebuie cam la aceeasi ora, eu am luat pana acum cand imi aminteam, uneori se nimerea sa fie dim, alteori seara, depinde cand il gaseam in geanta. peste 5 zile ma apuc de cel de 5 mg

almi rotfl ai obosit chichizoiul si a vomitat rotfl
legat de acvariu, al nostru e mic, 60 l. l-am luat tot asa cu filtru, incalzitor, neoane pe capac. dar nu stiu, nu mai afce fata. nu e infundat, dar cu toate astea nu ventileaza cum trebuie (sau ce face el), uneori chiar nu mai merge deloc. acum sotul cauta altul, se gandea chiar la unul cu uv, om vedea...

cmin dupa amiaza placuta

georgi puss ce flori frumoase. multumim scumpa, sunt la fel de frumoase ca sufletul tau. poti oricand sa plangi pe umarul nostru, chiar daca e un topic pt aspirante, suntem oameni inainte de toate si e normal macar sa te ascultam si sa te incurajam, daca altceva nu putem face kram

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-06-01 17:56:39)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2798 2011-06-01 17:59:52

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Far puss multumesc

Geo puss Iti doresc sa ai putere sa rezolvi problemele

Toate aveti acvarii?  chicot

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2011-06-01 18:04:55)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

Publicitate

loading...

#2799 2011-06-01 18:04:34

LoveDream
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-04-29

Far puss  par  Multumesc
Almi  puss  par
Elenush puss  par
Geo  puss  par  te rog sa iti revii si sa fii vesela puss
Mayya  puss  par
Muco  puss  par  Felicitari iubita mea! Ma bucur din tot sufletul pt tine. Am vazut ca ai 2 liniutze majoreta  Vreau detalii, ca tot nu am apucat sa citesc cu atentie tot rodnar
Sonia puss  par
Mada puss  par
Si imi cer scuze daca am sarit pe cineva, va pup pe toate puss  par  Si La Multi Ani tuturor! birthday

Ultima oara a fost editat de LoveDream (2011-06-01 18:04:51)

Vreau o minune in viata mea bebe

#2800 2011-06-01 18:05:46

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Love puss La multi ani si tie big_smile

Eu am mancat ca nu mai pot respira... acklad parca nu am masura

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2011-06-01 18:07:40)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2801 2011-06-01 18:20:18

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Alirox, Onu , elena, Love puss  puss  puss  va multumesc

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2802 2011-06-01 18:23:58

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

far_away a scris:

almi, am citit su despre analizele tale , applause  si iti urez bafta in rez problemei cu Prolact. sotului  goodluck  goodluck  goodluck

mulțumesc far puss

geo oric?nd simți tu că e momentul, te așteptăm aici să povestești problema kram știi tu că mereu o părere ?n plus este binevenită.. ajută.. te pup și ai grijă de TINE puss

ali foarte bine că le-ai făcut și foarte bine că au ieșit ok smile

onule da măi chicot mama lui de chichizoi.. praf ?l fac c?nd ?l prind lol
- la acvariul de 60 litri (am si unul din ala dar nu e populat.. ?l țin pentru a pune peștii c?nd fac curat la acvariul mare) avem și noi un filtru mititel.. chiar să știi că nu prea sunt strălucite cele mici.. nu știu cauza.. poate rezolvați cu filtrul puss

elena puss nu cred că toate.. majoritatea lol

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2803 2011-06-01 18:31:53

Onutza23
Insomniac member

elena aproape toate avem acvarii rotfl2. al meu cand l-a luat abia astepta sa se relaxeze cu pestisorii lui, acum munceste la greu, deja e satul tongue

georgi puss

love puss

almi sper sa rezolvam, i-am spus sa caute un filtru mai bun, chiar daca asta inseamna sa scot iar din portofel macar 200 lei

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-06-01 18:35:24)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2804 2011-06-01 18:32:02

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

si eu am acvariu tongue , micut ce-i drept, dar am big_smile

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#2805 2011-06-01 18:38:15

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

fete wave  puss

venii de la scoala si trecui sa va citesc ca am treaba dupa .trec la spalat pe cap,taiat unghii,spalat oale ce mai am pe-aci,da dupa ce mananc un pic.

geo puss  par multumesc de flori.cuvintele sunt de prisos hjarta

love puss ce optimista esti!sa ramai asa!

almisor goodluck succes!sa va iasa toate analizele bune si sa apara bebe cat mai repede! kram

mikulici puss si tu esti ocupata toata ziua kram

onu puss bine ca esti tu bine.o sa fie bine si cu sotu.sa poarte ochelarii

mada,imi pare rau puss  goodluck sa scapi repede

si eu trebuie sa fac toate porcariile astea de analize...ca dupa dr mea nu le-as face niciodata,ca pt ea nu-s importante... roll

va pup pe toate puss

io n-am acvariu chicot

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-06-01 18:38:48)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2806 2011-06-01 18:38:29

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Pup si eu fetele puss

almi puss bine faci cu chichizoiul, mama lui de chichizoi  sm  rotfl

Ali poate e nidare

Love puss ai temperatura inca sus  goodluck

Dea eu nu cred in testele cu linii multe ce apar dupa 3 ore , refa testul maine dimineata  goodluck

gerogi puss ce flori frumoase, multumim , capul sus o sa iasa soarele si pe strada ta , vei reusi sa te trezesti la viata, doar ca cineva trebuie sa iti dea o palma sa iti revii

Mika puss ce ocupata ai fost azi, si eu te iubesc  hjarta

Mada puss nu fi suparata, le tratezi usor

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2807 2011-06-01 18:39:29

sonia30
Moderator

ce e ala chichizoi? lol

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#2808 2011-06-01 18:40:49

Onutza23
Insomniac member

sonia bine-ai venit acasa. pofta mare si o seara cat mai relaxanta! puss
sotul vrea, nu vrea o sa poarte ochelarii, ca n-am dat degeaba attaia bani pe ei
chichizoiul e ala de ti-am facut eu rima dimineata big_smile

angel puss

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-06-01 18:41:53)

#2809 2011-06-01 18:45:17

sonia30
Moderator

onu rotfl tare!nu am mai auzit cuvantu asta! lol mersi puss sunt singurica.mananc ceva si trec la dus

angelus kram

#2810 2011-06-01 18:47:25

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

onu goodluck

sonish puss mulțumesc
- chichizoiul e ceva inimaginabil lol

angel diablo lol

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2811 2011-06-01 18:48:15

Onutza23
Insomniac member

sonia nici eu, dar l-am recunoscut dupa faptul ca a vomitat rotfl

almi multumesc, pt acvariu e  goodluck , nu? smile

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-06-01 18:51:39)

#2812 2011-06-01 18:48:40

sonia30
Moderator

almisor lol inimaginabil! rotfl

onu rotfl io ma gandeam-ce e ala de oboseste si vomita,domne? rotfl

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-06-01 18:49:21)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.