homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-48-65

#1217 2011-05-25 22:59:44

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-48

Ali numai maine nu-i poimaine si iti apare sotiorul

Mika vezi ca stiu  tongue la aia ma refeream

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-05-25 23:00:46)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1218 2011-05-25 23:02:21

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

angel sa fie cum spui tu, sa te auda DD si sa mi-l trimita cat mai repede kram

ali  goodluck sa treaca repede timpul si sa se intoarca sotul tau

love ce n-as da peste o luna sa am greturi si simptome de bebe. si ce, tu crezi ca eu stau sa ma vada sotul melancolica? si sa-i treaca oceanul asta de chef pe care il are dde ieri de la impacare sa muncim mult pt bebe chicot. eu zic ca el, dar nici n-am ovulat macar  chicot

fetelor (angel, mika, love) va multumesc pt incurajari pusspusspuss. stiu ca sunt abia la inceput, dar dragostea imensa pt copii ma face sa mai si cad uneori, doar nerabdarea e de vina. maine nu voi mai avea nimic, am si eu voie sa ma plimb pe langa butoi din cand in cand  chicot

si love , uitam sa-ti spun, ce stil ai de a ne certa, da mami nu te enervez, sa traiti!
dar apropo, crezi ca esti mai presus de mine daca fumezi? ia las-o mai usor ca sigur lui bebe nu-i place nici tristetea, dar nici nicotina big_smile

fug sa preiau, se termina meciul in curand si cred ca vor pleca si clientii mei. va pupacesc de noapte buna acum, desi mai stau sa va citesc pana inchid si laptopul si daca apuc va mai si scriu

somn dulce scumpelor, sa dormiti bine si sa visati ingerashi! pusspusspusspusspusspusspuss

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-05-25 23:05:19)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1219 2011-05-25 23:02:45

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Angel  forgetit

Onutza, somn usor!  puss  wave

Ultima oara a fost editat de mikado (2011-05-25 23:09:33)

.

#1220 2011-05-25 23:05:48

Alirox
Full member
Inregistrat: 2009-05-15

E cam aiurea cand vorbesc despre tot felul de simptome gravidutele, pt ca e dureros pt cele care n au inca burtici. Eu una oricat de mult m-as bucura pt fiecare fata care zice ca i-a iesit pozitiv testul, tot simt in suflet o durere ca mie nu mi s-a intamplat, desi e stupid. Eu cred ca fiecare lucru vine la timpul lui si ca pt fiecare de aici va veni cate o burtica smile

#1221 2011-05-25 23:07:26

angel_sweety
Platinum member

Mika eu v-am pandit din umbra luni intregi  chicot

Onutza o seara frumoasa , si nu ai voie langa butoi  punish

Al meu sot tuseste cu subinteles, eu il aud dar ma fac ca ploua  rotfl vrea sa ma duc langa el in pat

va pupik si eu si va urez noapte buna si vise placute puss

maine o sa incerc sa intru dar nu promit ca reusesc pana seara, am de mers si la ambasada si la doctor si prin agentii de masini , asa ca sa fiti cuminti

LE: Ali acum ai inteles la ce ma refeream eu azi  wink si eu am fost ca voi si cunosc durerea asta , poate daia nici nu reusesc sa plec de la topicul asta sau sa intru doar sa va salut

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-05-25 23:09:25)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

Publicitate

loading...

#1222 2011-05-25 23:07:43

Onutza23
Insomniac member

ali asa e, fiecare vom avea burtica la un moment dat. si cred ca e normal ca atunci cand una din noi ramane, celelate sa-si puna intrebarea "mie de ce nu mi se intampla?". asta nu inseamna ca nu ma bucur pt fiecare burtica, fetele pe care le-a gasit la aspirante si acum sunt la burtici sunt minunate si nu m-au facut niciodata sa ma simt aiurea ca ele au burtica, iar eu nu

angel somn dulce puss si maine seara sa ne dai cele mai bune vesti!  goodluck sa reusiti maine in tot ce aveti de facut

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-05-25 23:11:06)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1223 2011-05-25 23:07:58

mikado
Platinum member

Ali, pe mine nu ma deranjeaza  wink  Angel, neru sunt genul de burtici pe care le ador  par

.

#1224 2011-05-25 23:08:49

Alirox
Full member

wave  Angel  puss
Mika, nu am zis ca ma deranjeaza, si mie imi place de ele, mi se pare doar aiurea ca discutia de pe un forum in care sunt fete care asteapta luna de luna sa vada cele 2 liniute sa se transforme intr-o discutie de gravidute. E normal ca celelalte sa nu se simta bine.
Onu, exact asta incercam sa spun  puss

Ultima oara a fost editat de Alirox (2011-05-25 23:12:24)

#1225 2011-05-25 23:11:32

mikado
Platinum member

noapte buna agent Angel  chicot  puss  si  goodluck

onu, mai am si eu momente in care cad , dar ma ridic repede si merg mai departe ...cum o vrea DD  wink

.

#1226 2011-05-25 23:14:36

Alirox
Full member

Uooff  neutral  s-a inteles altceva  nustiu  forgetit

#1227 2011-05-25 23:21:24

Onutza23
Insomniac member

mika, toate avem momentele noastre mai putin bune, mi se pare normal. important e sa nu cadem de tot, ca ne mai impiedicam si ne ridicam repede nu cred ca e o problema

eu am fugit acasa, va pupacesc pe toate! va citesc maine!

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-05-25 23:32:56)

#1228 2011-05-25 23:45:28

Alirox
Full member

Noapte bunna fetele!  Am plecat si eu. Va pup pe toate

#1229 2011-05-25 23:51:40

mikado
Platinum member

somn usor fete cucuiete  puss  wave

.

#1230 2011-05-26 00:16:40

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

am revenit.. mi-am făcut și baie  partydance m-a plimbat C de mi-au sărit capacele.. mor de picioare.. dar așa se ?nt?mplă c?nd ?ți dorești ceva: mi-am dorit plimbată, na plimbare rotfl2

geo mie-mi plac dinții tăi  retas mă bucur că ești mai bine puss

onu goodluck să nu mai primiți amenzi de circulație puss

angel puss

love puss nu am avut plăcerea să-l cunosc personal.. am auzit despre dumnealui at?t bune c?t și ... mai puțin bune smile e normal să ai o părere bună despre un medic care-ți este prieten de familie/apropiat tongue
- legat de ce ți-a zis mika cu medicii ... ?mi permit să te ?ntreb ceva: vrei un medic foarte bun la o clinică oarecare sau vrei un medic oarecare la o clinică unde ai reducere? spranceana la medlife ți se face card de reducere din c?te știu eu smile mai g?ndește-te puss

sonia puss

mika hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta un bebe pur și simplu adorabil puss

merg la somn, m?ine am zi plină, probabil voi intra seara.. somn ușor puss puss puss

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1231 2011-05-26 00:37:46

LoveDream
Full member
Inregistrat: 2011-04-29

Onu, am inteles chicot  Te puuuuup puss  par  kram
Almi, vreau un medic bun la orice clinica, dar as prefera la Medicover pt ca imi opresc 6 mil din salariu, vreau nu vreau big_smile Si am majoritatea consultatiilor si analizelor incluse. Daca nu gasesc unul bun, atunci o sa ma duc in alta parte, normal. puss  par
Mika, alirox, somnic usor par  puss  kram
Eu acum am ajuns acasa, ma duc sa fac o baie si ma apuc de niste traduceri partydance  Sper sa va mai gasesc, promit sa nu stau mult puss

A fugit toata lumea? trombon  trombon  trombon

Ultima oara a fost editat de LoveDream (2011-05-26 01:37:13)

Vreau o minune in viata mea bebe

#1232 2011-05-26 07:46:37

angel_sweety
Platinum member

neata gagicute puss

Ali puss nu s-a inteles gresit si nimeni nu s-a bosumflat , stai linistita , oricum eu inainte sa merg la culcare editasem mesajul

Mika puss si eu te ador

Onutza sper ca azi esti mai bine puss

Almi ce plimbareata ai fost, dar zau ca imi place mult de tine cat esti de vesela acum puss

fetele eu va invit la cafea  mornincoffee ciocolata calda  mornincoffee si ceai de buruieni  mornincoffee si va pup pe toate puss ca nu stiu de mai reusesc sa intru acum de dimineata

#1233 2011-05-26 08:28:22

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Neata

Dirida, cred ca tu ai zis ca trebuia sa imi faca si analizele pt a depista virusul...stau cam prost cu banii pana la salariu dar cred ca o sa ma duc eu sa mi le fac apoi la Victor Babes. Parca mi-e si teama...ca sunt bucuroasa ca astea au iesit bine si nu as vrea sa aud vreo veste proasta...Citomegalovirusul mi-a iesit asa pt ca tot imi aparea acum vreun an in fiecare luna herpes la gura...   Apoi am luat un antibiotic, Klacid parca, si de atunci nu mi-a mai aparut. In rest, ce ar putea fi grav?    Doctorita m-a linistit oarecum spunandu-mi de data asta nu a fost o oprire din evolutie, ci pur si simplu nu s-a "prins" unde trebuia si de aceea am eliminat prin cheaguri...   Iar prima sarcina, v-am povestit cum s-a intamplat. Nu stiam, nici nu banuiam ca as fi insarcinata si m-am apucat si am mutat patul si sifonierul...adica nu s-a intamplat din senin asa, sigur asta a fost motivul.

Love, CMV e diferit de virisul herpes, is doua analize diferite. Si nu ti-am zis de alta analiza, am zis ca deobicei la astfel de analize se face IGG si IGM. IGG det daca ai avut in trecut si IGM daca ai in prezent. Deobicei acesti virusi sunt f periculosi in sarcina, si pot determina pierderea sarcinii. Tie ti-a dat numai IGG, care oricum era pozitiv, si dovedetste ca ai avut in tyrecuit, dar de unde stii ca nu ai si in prezent? Tb sa faci neaparat si IGM, sau sa intrebi la lab de ce nu ti=-a facut si IGM, ca normal asa se face. Ciudat lab la care ai facut.

Acu am vazurt ca ti-a raspuns si alirox, si ti-a raspuns f bine. Are f mare dreptate, tu faci confunzii intre analize.

Cat despre pierderile care le-ai avut, nu am zis ca stiu care e cauza, am zis ca nu e normal sa pierzi 2 sarcini, o problema exista undeva. Doctorii ca sa scape usor iti zic ca asa a fost sa fie, insa in realitate niciodata nu e vb de "asa a fost sa fie", o cauza exista. Daca tu vrei sa ai incredere in dr tau si sa crezi ce-ti zice, n-ai decat, insa iti dpresc din suflet sa nu se intampla a 3-a oara si sa n-am eu dreptate.

L-am sunat pe doctorul meu din cta, in care am mare incredere si ma cunoaste de cand eram copil, dar nu ma pot duce la el sa fac naveta  I-am povestit tot si mi-a zis si el ca nu conteaza ca a fost avort menstrual acum - tot sarcina pierduta e, iar faptul ca am ridicat la prima sarcina nu are nicio legatura cu oprirea din evolutie - daca ridicam pierdeam sarcina, nu se oprea din evolutie. Mi-a zis sa ma duc sa imi fac analizele de trombofilie ca el crede ca asta ar putea fi cauza...  O sa merg la Fundeni, la Uscatescu, am auzit multe lucruri bune despre dumneaei si o sa imi fac si Citomegalovirusul, sa vad ce se iese.
Am inteles ca daca am trombofilie o sa am nevoie de tratament, important e sa fie depistata. Doctorul cu care am vb acum a zis ca a avut multe gravidutze care au nascut cu trombofilie (si cu tratament la inceputul sarcinii). Sper sa fie bine...   M-a enervat si sotul meu ca cica eu tot imi fac idei ca e ceva in neregula, ca de fapt nu e nimic, ca tot stau si ma gandesc aiurea

Exact ce ti-am spus eu, ti-a spus un dr. N-ai vrut sa ma crezi, sa stii ca eu nu-mi bat gura aiurea, numai ca sa am posturi la nr pe forumul asta, ti-am zis din proprie experienta si ca sa te ajut. Si crede-ma ca acum am scris in functie de cum am citit la rand, deci ce e scris mai sus e scris inainte sa citesc ca ai scris tu ca ai sunat dr din C-ta.
La fel cred si eu, o sarcina nu se opreste din ev daca ai ridicat un pat, eventual o pierzi pe loc, cu sangerari. Si problemele de trombofilie pot da si defecte de implantare (cum ti s-a intamplat la ultima sarcina pierduta). Plus ca ru ti-am zis ca e ciudat ca nu ti-a dat la hemolecuograma si toti parametrii despre trombocite...sutn f importante. Nush la ce lab ai facut tu analaizele , dar eu iti recomand sa nu mai faci la ei, ca le fac in bataie de joc.

Doctora care ti-a facut analizele e cam inconstienta dupa parerea mea, dar poate gresesc.

sunt de acord cu alirox.

diri  măi nu sunt vitezomană.. nah, s-a ?nt?mplat o dată și am plătit.. nu-mi place să depșesc viteza maximă legală cu mai mult de 10 km/h  mie-mi place mult să conduc.. semăn cu tata.. dacă stau ?n dreapta sau ?n spate nu pot să mă uit ?nainte pentru că am impresia că cine e la volan nu pune fr?na din timp și intră ?n mașina din față.. am avut un accident anul trecut cu niște prieteni eram ?n mașina lor și el conducea.. și fiind m?zgă pe șosea, ăsta a intrat ?n mașina din față.. de atunci nu prea mai am ?ncredere ?n niciun șofer, dec?t ?n mine
-  la spermograma soțului

Eu am glumit rotfl. Multumesc.

love, ar fi sa faci si profilul pentru sindromul antifosfolipidic

corect, sunt de acord cu mika.

E cam aiurea cand vorbesc despre tot felul de simptome gravidutele, pt ca e dureros pt cele care n au inca burtici. Eu una oricat de mult m-as bucura pt fiecare fata care zice ca i-a iesit pozitiv testul, tot simt in suflet o durere ca mie nu mi s-a intamplat, desi e stupid. Eu cred ca fiecare lucru vine la timpul lui si ca pt fiecare de aici va eni cate o burtica

Exact la fel simt si eu. Oricat m-as bucura in sufletul meu ma doare pt ca eu nu am parte de asa o minune.

Weeekendul urm vin colegii sotului (a doua oparte) la gratar la noi, si sotuia seflui lui cica e insarcinata, Eu nu stiam, sotului i-am zis sa nu-mi mai zica cand ramane vreo una ca ma intrsitez, si asa a facut. Dar aia e insarcinata in 5 luni si si-a dat seama ca tb sa-mi zica de inainte ca sa nu am unsoc. Evident ca m-a dat peste cao azi, si nu mai am nici un chef de gratar cu ei. SDunt constienta ca o sa-mi vb numai de sarcina, si asa n-am nici un chef. Imi vine uneori sa ma inchid intr-o camera si sa nu mai eis de acolo, sa nu aud, sa nu vad nimic, sa nu stiu nimic.

Luni facem spermograma, maine sotul termina tratamentul. Am f mari emotii, cu toate ca in sufletul meu stiu ca nu os a fie o mare shimbare. M-am hot sa o fac la lab ala care are aparat special, vreau sa vad ce zice si un aparat nu numai ochiul uman. Si o sa recoltam acasa, chiar daca stiu ca nu e bine, dar nu vreau sa recolteze intr-o baie. Pana la utma cea mai buna spermograma a noastra a fost acnd a recoltat acasa, cred ca influenteaza f mult stresul recoltarii rezultatul.
O sa vedem ce-o fi

O zi buna va doresc!
Eu iar sunt full la servici, si iar se vb de venit in weekend grater

Ultima oara a fost editat de dirida (2011-05-26 08:34:29)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1234 2011-05-26 08:43:32

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

neata fete puss

angelus,multumesc de cafea puss si  goodluck in tot!

onu puss sper ca esti mai bine azi.imi venira in cap 2 versuri-imi place mai mult cand esti trista,/tristetea de fapt e a ta.o sa fie bine!

mikule,vad avataru happy  puss multumesc par

almisor,ma bucur ca esti fericita si vesela! kram

diri goodluck la spermograma rugaciune

pe mine nu ma deranjeaza daca o graviduta isi spune simptomele.asa e mersul firesc al lucrurilor.Dumnezeu stie de ce.doar El.

eu am o zi ingrozitoare.va pup pe toate puss

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-05-26 08:49:49)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1235 2011-05-26 08:44:29

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

neatza fetelor puss
va invit la o cafea, cioco, ceai mornincoffee
angelus goodluck  la eco si te servesc si eu cu o cafea italiana puss  mornincoffee
dirida  goodluck  la spermogramasa, sa iasa bine rugaciune
sonia puss  o zi buna si sa treaca cu bine
merg sa va citesc coffestudiu

Ultima oara a fost editat de mucoasa (2011-05-26 08:46:42)

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.