|
Nu esti logat.
Hpv, condiloame si otetul de mere#1 2011-05-19 23:31:07
Hpv, condiloame si otetul de mereBuna seara! Ultima oara a fost editat de dana22 (2011-05-19 23:33:32) Offline #2 2011-05-20 08:48:02
Re: Hpv, condiloame si otetul de meree drept ca exista tehnici de evidentiere cu acid acetic...e drept ca poti avea si condiloame mici, care nu se vad din prima Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2011-05-20 23:30:21
Re: Hpv, condiloame si otetul de mereAstazi este a doua zi dupa ce mi-am aplicat otet de mere pe papiloamele acelea. Nu stiu, nu as vrea sa ma pripesc dar mi se pare ca este o schimbare. Intradevar, ieri, dupa ce m-am dat, erau albe. Toata noaptea am tinut pe ele o compresa cu otet. Azi dimineata isi marisera putin dimensiunile si , pe seara, exact cum scriau si cei cativa care au incercat aceasta metoda "neortodoxa" au inceput sa se inchida la culoare. Am inetes ca in final se innegresc si cad. Maine dimineta astept sa vad daca isi mai schimba culoarea. Ultima oara a fost editat de dana22 (2011-05-20 23:31:47) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|