|
Nu esti logat.
Pauza/Intrerupere anticonceptionale karissa#1 2011-05-21 19:16:32
Pauza/Intrerupere anticonceptionale karissaIau anticonceptionale de 6 luni si acusi trebuie sa ma duc din nou la control la gineco... Ideea e ca dr imi zisese la inceput ceva de o pauza odata la 6 luni...iar eu as cam vrea sa le intrerup de tot...Nu ca nu mi-ar fi priit, insa in ult vreme nu prea isi mai au rostul in conditiile in care viata mea sexuala e mai mult pasiva decat activa. As fi vrut sa stiu si alte pareri legate de aceasta posibila intrerupere dupa 6 luni, inainte sa merg si la dr mea. Offline #2 2011-05-21 19:30:32
Re: Pauza/Intrerupere anticonceptionale karissaDaca le intrerupi, fa-o de tot. Nu are rost sa le intrerupi acum, si peste 2 luni spre exemplu sa te apuci din nou de ele din nu stiu ce motiv Gandeste-te bine inainte sa renunti la ele. Daca tu crezi ca e pe termen lung, e ok. Daca nu, eu zic sa continui cu ele. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-05-21 19:34:37
Re: Pauza/Intrerupere anticonceptionale karissaEu si cu iubitul meu stam inca in locuinte separate...si am vbit amandoi si ar fi fost ideea sa reiau cand ne mutam impreuna....care cel mai probabil ar mai dura vreo 2 ani. Ar fi ok daca as reincepe atunci? Offline #4 2011-05-21 19:40:15
Re: Pauza/Intrerupere anticonceptionale karissaAaa, asa e ok daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2011-05-21 19:41:48
Re: Pauza/Intrerupere anticonceptionale karissaMultumesc mult pt raspuns Offline Publicitateloading...
#6 2011-05-21 19:43:30
Re: Pauza/Intrerupere anticonceptionale karissaN-ai pentru ce daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #7 2011-10-25 21:35:00
Re: Pauza/Intrerupere anticonceptionale karissaBuna seara, as avea nevoie de putin ajutor, daca se poate. I like the way you shake your ass around me Offline #8 2011-10-25 23:48:27
Re: Pauza/Intrerupere anticonceptionale karissadaca le intrerupi acum iti va veni iar menstruatia Offline #9 2011-10-27 21:18:55
Re: Pauza/Intrerupere anticonceptionale karissabuna seara. am nevoie de ajutorul vostru sa ma lamuriti cu ceva. am luat anticonceptionale timp de aproape 2 ani.am facut o pauza de 3 luni,iar luna trecuta am inceput din nou sa le iau. luna aceasta am uitat sa le iau la timp si au trecut 6 zile de cand trebuia sa le iau . ce sa fac? sa le iau acum?mai sunt sigure? isi fac efectul in ciuda acestei intarzieri? Offline #10 2011-10-28 09:20:20
Re: Pauza/Intrerupere anticonceptionale karissaBuna. ieri trebuia sa incep o noua folie de karissa dar nu am putut sa cumpar blisterul. Daca incep azi, incep cu 1 pastila sau cu a 2-a? Ms Ultima oara a fost editat de Adea03 (2011-10-28 15:33:12) "Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata, probabil o va face. " Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|