|
Nu esti logat.
Sa fiu suparata???-2#20 2011-05-23 13:49:11
Re: sa fiu suparata???da...de 1,8 martie...de 14 feb....de mos craciun,nicolae....etc Offline #21 2011-05-23 13:49:13
Re: sa fiu suparata???Depinde si de comunicarea voastra. Mie iubitul meu imi zice/mi-ar zice...ti-am luat si ajunge mai tarziu sau mergem nu stiu unde in loc sa iti iau nu stiu ce. Si a avut si el momente in care statea prost cu banii si il rugam sa nu ia nimic dar cu o nimica toata acolo parca tot venea. Uneori conteaza mai mult o floare decat o bratara de aur. Nu stiu...e strict parerea mea. Poate gandesc rau. Daca ati fi apropiati ar fi putut spune care e faza fara probleme. Dar repet...poate o sa fie o surpriza mai intarziata. Ce stim noi?! Ultima oara a fost editat de x_ynna (2011-05-23 13:50:28) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #23 2011-05-23 13:53:08
Re: sa fiu suparata???valentina, nu lasa lucrul asta sa iti strice ziua eu sunt convinsa ca pregateste el ceva Ultima oara a fost editat de deeadeea21 (2011-05-23 13:54:49) Offline #24 2011-05-23 13:56:30Re: sa fiu suparata???Si prietenul meu mi-a dat la 18 ani un buchet de trandafiri si stiam ca nu are bani si am fost fericita tinand cont ca era si intr-o pasa proasta, avusese parte de un esec , iar faptul ca a putut sa isi alunge supararea de ziua mea si sa ma faca fericita a fost cel mai frumos lucru. Iar seara m-a surprins cu un ditamai urs pe care il lusae impreuna cu mama lui , si am mancat si o pizza amandoi, poate vi se pare putin , dar pentru mine a contat Offline Publicitateloading...
#25 2011-05-23 13:56:40
Re: sa fiu suparata???nu e vb ca imi strica ziua....doar ca ma simt dezamagita...pt k e iubitul meu....si conta extrem de mult si floarea aia culeasa de el.... Offline #26 2011-05-23 13:58:27
Re: sa fiu suparata???eu daca as stii ca el mi-a luat diverse lucruri cu alte ocazii mai putin semnificative ca ziua de nastere m-as supara , si l-as intreba direct de ce nu mi-a luat macar o maslina, o papadie , ceva orice, nu neaparat de valoare .... Offline #27 2011-05-23 14:00:12
Re: sa fiu suparata???denise_dd.....mia zis dim p 21 la multi ani..deci nu uitase ....ne intelegem f bn...suntem apropiati...nu am vrut sa il intreb de gest pt k nu vreau sa se simta prost sau sa creada ca pt mn conteaza sa primesc cadouri nush de care.... Offline #28 2011-05-23 14:04:10
Re: sa fiu suparata???cornflower....intr-adevar faptul ca a fost langa mn toata ziua mai spala din pakte....iar la faza cu razbunatul nush ce sa zic....pt k inima nu m-ar lasa sa nu ii dau makr cv acolo mic... Offline #31 2011-05-23 15:50:58
Re: sa fiu suparata???Mai,da poate omu` nu da importanta chestiilor de genu`. De exemplu,fostului meu prieten ii ziceam dinaintea:vreau lucrul ala de ziua mea,sau cumpara-mi chestia aia Dar asta se intampla dupa 2ani de relatie. Offline #32 2011-05-23 17:12:41
Re: sa fiu suparata???lasa fata, tu sa fii sanatoasa.. noi nu ne-am luat nimic de craciun unul altuia ca am stat naspa cu banii, luand cadouri pt cei dragi. ne-am avut unul pe celalalt si a fost suficient.. eu si acum regret ca nu i-am luat nimic de craciun dar nu reprosez nimic ca nici el nu mi-a luat. don`t worry.. daca vrei discurta cu el dar nu-l face sa se simta prost.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #33 2011-05-23 19:09:27
Re: sa fiu suparata???mai dar una e sa spui ca nu ai bani, ceea ce asta e ! se mai intampla, dar in cazul asta faci ceva, ii scrii o felicitare sau macar ii duci o ciocolata de 3 lei, care nu avea cum sa nu aiba bani de ea, ca doar stia de mult ca e ziua ei si avea timp sa se abtina de la ceva sa zicem...eu cred a poate vrea sa te incerce sa vada daca esti materialista sau poate nu a sosit cadoul comandat Offline #34 2011-05-23 20:34:10
Re: sa fiu suparata???Acu' pe bune, si eu as fi suparata in locul tau e dezamagitor. verze.ro - simtul umorului nu a murit! Offline #35 2011-05-23 20:58:09
Re: sa fiu suparata???I-as spune ca-mi place sa primesc ceva de ziua mea,nu doar un banal "la multi ani!" si l-as pune sa-mi cumpere ceva ce face cat mai multe parale! Offline #36 2011-05-23 21:26:20
Re: sa fiu suparata???
mai lipseste doar sa iti si ia asa ceva Offline #37 2011-05-23 22:38:16
Re: sa fiu suparata???e cam tragi-comic din punctul meu de vedere ca ti-e rusine sa ii spui ceva iubitului tau. poate ca depinde de modul fiecaruia de a fi si de cum sunteti in cuplu. n-a zis nimeni sa ii scoti ochii, insa cu siguranta l-as fi intrebat, am fi vorbit despre asta. nu e asa ceva tabu, eu as intreba direct "tu nu mi-ai luat cadou de ziua mea sau mi s-a parut mie?" Offline #38 2011-05-23 22:56:38
Re: sa fiu suparata???
eu il locul lui ti-as lua o pereche de papuci.. si ti i-as da www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|