homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iubit mamos-3

#39 2011-05-28 15:44:25

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Re: iubit mamos

Poate ar trebui o sectiune noua "usa cortului" la care sa ne putem descarca in voie  rotfl

P.S. Nu e nicio referire la nimeni nici de la topicul asta, nici de la altul. E, asa, la general  lol

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#40 2011-05-28 16:33:21

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

kathrynn a scris:

Poate ar trebui o sectiune noua "usa cortului" la care sa ne putem descarca in voie  rotfl

P.S. Nu e nicio referire la nimeni nici de la topicul asta, nici de la altul. E, asa, la general  lol

kath... zici cateodata cate una de ma prapadesc  rotfl2  rotfl2

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#41 2011-05-28 21:13:42

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

camy, ma deranjeaza cand acest individ nu recunoaste ca este X membru si minte de ingheata apele si mai imi si raporteaza postul pentru "etichetare" (ca tot se lauda el) in loc sa zica da mai ai dreptate insa acuma sunt y din motive personale dar sa nu ma minta ca nu m-am nascut ieri

ca tot suntem la capitolul asta cred ca tot forumul si-a dat seama cine e bastet si normal era sa fie banat unul din ip-uri, sa nu mai zic de tufis roz care defapt este le....a si a avut chef de mistocareala, miercuri ma mut cu iubitul meu care are si el cont aici insa nu a mai intrat din cauza mea ca era mai mult pe la mine si sa nu fim amundoi pe acelasi ip...insa de la intai incolo ce ramane de facut? acuzatii ca scrie o singura persoana de pe 2 id-uri?

le: revenind la prima fraza, acest membru al ac.ro ma jigneste de vreo 2 ani de cand activez constant ca poate contul meu era mai vechi decat al lui ca totusi l-am creat in 2006, l-am ignorat cat am putut insa ...chiar nu se poate asa ceva, nu ma intereseaza pe mine ce frustrari are el, sa ma lase in pace, nu ii place ce scriu sa nu citeasca, nu ii place cine este sa puna mana sa faca ceva in loc sa se planga si sa imparta jigniri dupa bunul plac

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2011-05-28 21:17:11)

#42 2011-05-29 00:11:34

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

sleeping_beauty a scris:

camy, ma deranjeaza cand acest individ nu recunoaste ca este X membru si minte de ingheata apele si mai imi si raporteaza postul pentru "etichetare" (ca tot se lauda el) in loc sa zica da mai ai dreptate insa acuma sunt y din motive personale dar sa nu ma minta ca nu m-am nascut ieri

ca tot suntem la capitolul asta cred ca tot forumul si-a dat seama cine e bastet si normal era sa fie banat unul din ip-uri, sa nu mai zic de tufis roz care defapt este le....a si a avut chef de mistocareala, miercuri ma mut cu iubitul meu care are si el cont aici insa nu a mai intrat din cauza mea ca era mai mult pe la mine si sa nu fim amundoi pe acelasi ip...insa de la intai incolo ce ramane de facut? acuzatii ca scrie o singura persoana de pe 2 id-uri?

le: revenind la prima fraza, acest membru al ac.ro ma jigneste de vreo 2 ani de cand activez constant ca poate contul meu era mai vechi decat al lui ca totusi l-am creat in 2006, l-am ignorat cat am putut insa ...chiar nu se poate asa ceva, nu ma intereseaza pe mine ce frustrari are el, sa ma lase in pace, nu ii place ce scriu sa nu citeasca, nu ii place cine este sa puna mana sa faca ceva in loc sa se planga si sa imparta jigniri dupa bunul plac

Casca bine ochii pe primul id de cand sunt pe forum si nu mai manca bureti (adica nu mai minti) cu 2 ani ai tai. Daca ai o vechime nu inseamna ca ai si imunitate. Nu esti scutita de sanctiuni daca esti rea cu altcineva!
E la mintea cocosului de ce isi face omul un id nou. Oare nu pentru a fi cat mai anonim si a putea posta si el/ea in voie fara sa fie judecat cum faci mataluta in repetate randuri?
Esti cumva vreo ruda de sange de trebuie sa me feresc sa nu te mint pe maria ta? Esti cumva vedeta si nu stiam eu ca mi-e interzis sa-ti ascund cine sunt? N-as prea crede.

Ca un facut vin si eu frumusel si lejer de la o plimbare sa mai citesc una alta si eventual sa si postez una alta si vad ca-s facut cu ou si cu otet de o "personalitate" ca maria ta. Ma scuzi, dar cumva trebuie sa-ti cer tie acordul sa scriu aici pe forum? Nu dau socoteala nimanui de ce si cand si unde postez. Sper sa fie clar. Nu te priveste pe tine de ce mi-as fi facut eu un id nou.
Dar in principal nu-mi arde mie sa intre o ruda,  care-o vad zilnic cand deschid ochii, absolut tot ce-am postat eu aici. Nu priveste pe parintii mei ce fac eu si cum si te intereseaza pe tine? Ca ce chestie trebuie sa-ti dau tie socoteala? Sa nu te mint pe tine? Principalul motiv pentru care "as fi" frustrat e pentru ca sunt luat la **** de la primul post. Pai mai nene, daca era altcineva de ce pisici sa fiu luat peste picior de tine? Pot sa stiu si eu? Si asa ca fapt divers nici tu nu esti mai prejos. Si nu-s singurul patit de tine si ti s-a atras atentia si la alte topicuri si fix de moderatoare si chiar si de doctoressa. Te-ai linistit? NU!! Si ai tupeu sa vorbesti de mine ca-s ironic si etc. Cred ca ai vedenii cu injuraturi de 2 ani. Singura data cand am zis ceva ce-ar semana cu o injuratura a fost zilele trecute cu histrionic care btw mai poate insemna si altceva decat ce-ai citit tu pe google. Prea multe aere si impresii de superioritate ai, cel putin fata de mine. Asa cum eu iti sunt antipatic si tu esti la fel pentru mine. Dar din acelasi motiv ocolesc cat pot de mult sa te citesc. Insa vad ca tu nu prea poti si nu ratezi ocazie sa nu fii ironic fara motiv. Nu te freaca pe tine grija de ce scriu de pe un alt id. Cand o sa fii si tu nevoita sa te feresti si sa-ti faci id nou pentru ati spune un off nu cred ca o sa-ti pice bine sa te ia cineva ironic si sa-si bata joc de tine. DA, eu asa m-am simtit in repetate randuri de cand am si id-ul asta. Te rog sa-ti vezi de treaba ta.
Pentru incheiere si pentru a pricepe si restul lumii, VREAU sa pot posta in liniste fara sa fiu judecat (oricum nu ma intereseaza ce pareri aveti ca doar nu mancati din aceeasi farfurie cu mine sau nu dati ochii pe strada cu mine ca sa aveti curajul sa-mi bateti mie obrazul) si fara sa fiu ironizat si criticat. Atata timp cat nu aveti parte de asa ceva din partea mea totul e ok.
Ah, era sa uit inca un amanunt. Daca eu scriu de pe un alt id nu inseamna ca toate persoanele cu care interactionez acum mai nou sunt cineva din trecut si trebuie sa rascoliti cacatu sa va simtiti bine ca ati facut pe detectivii si m-ati desconspirat pe mine si pe celalalt.
O seara buna. Injuraturi si autografe pe mail pe privat. Raspund cu placere.

Ultima oara a fost editat de Random (2011-05-29 01:56:09)

Do the world a favor, stay like this forever.

#43 2011-05-29 00:20:11

sleeping_beauty
Addicted member

nu te mai baga in seama cu mine frustratule. Get a life wink

Publicitate

loading...

#44 2011-05-29 00:23:26

Random
Hero member

lol Am draguta. Una total diferita de a ta.

#45 2011-05-29 00:26:43

sleeping_beauty
Addicted member

#46 2011-05-29 00:34:21

Random
Hero member

sleeping_beauty a scris:

se vede, esti vai de tine

Alta treaba nu ai decat sa ma verifici atata pe mine?
Chiar ai impresia ca ma cunosti atat de bine de esti in masura sa faci afirmatia aia de mai sus?
Chiar asa de sfanta te vezi si crezi?
Savureaza cat mai poti postarile astea pentru ca e ultima oara cand iti raspund.

#47 2011-05-29 00:40:01

sleeping_beauty
Addicted member

g

Random a scris:

sleeping_beauty a scris:

se vede, esti vai de tine

Alta treaba nu ai decat sa ma verifici atata pe mine?
Chiar ai impresia ca ma cunosti atat de bine de esti in masura sa faci afirmatia aia de mai sus?
Chiar asa de sfanta te vezi si crezi?
Savureaza cat mai poti postarile astea pentru ca e ultima oara cand iti raspund.

aleluia asta si vroiam sa iti vezi naibii de ale tale "histrionicule". Du te si mananca tu bureti, sa ai pofa!

#48 2011-05-29 00:59:12

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

sleeping_beauty ai warn pt jignire si etichetare.
faptul ca el vrea sa fie anonim e strict problema lui. nu vad cu ce te deranjeaza pe tine.

#49 2011-05-29 09:06:43

sleeping_beauty
Addicted member

#50 2011-05-29 09:18:22

Melita
Hero member

Sleep lol

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#51 2011-05-29 09:30:28

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

sleeping, ai dreptate in tot...si te sustin, nu stiu de ce ti-ai luat tu warn si Ra iar a scapat...tind sa cred ca RA e febletzea lui Camy si deaia...no offence big_smile

fucking perfect...

#52 2011-05-29 09:35:12

Melita
Hero member

luis, poate te alegi si tu cu unu lol Gata cu offtopic-ul big_smile

#53 2011-05-29 09:38:16

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

eu gata, nu mai zic nimic...daca ma rogi tu frumos...smile

fucking perfect...

#54 2011-05-29 09:50:38

sleeping_beauty
Addicted member

#55 2011-08-25 18:47:24

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

sincer?eu daca era al meu cu mamica fugeam ca de dracu.n-as accepta un astfel de om langa mine niciodata!asta e reteta,sa cam pleci.nu o sa il faci niciodata sa fie altfel.maica sa va fi prima.tu mai la urma.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#56 2011-08-25 19:37:04

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Buburuza incearca sa discuti cu el. Poate daca ii explici motivele pentru care vrei sa va mutati impreuna, va accepta. Trebuie sa stie ca intr-o zi tot veti ajunge sa va mutati singuri. Sunt sigura ca mama lui nu e de acord cu realtia voastra daca nu va lasa sa va mutati impreuna si el tot continua cu tine....

Deci a da bir cu fugitii cu este o solutie. bafta ...

#57 2011-08-25 19:43:03

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

si nu poti astepta pana in primavara? trebuie sa faci si tu un compromis. Nu poti sa bati din palme...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.