homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgeri maronii

#1 2011-05-26 14:05:57

Krishu
Membru
Inregistrat: 2011-05-26

scurgeri maronii

Salut! Eu iau anticonceptionale Yasmin de 4 ani si pana acum nu am avut nicio problema. Sambata am avut niste scurgeri maronii. Totul bine pana ieri, miercuri, cand au aparut din nou, continua si astazi si ma doarte si burtica usor, nu prea tare, ca si cum as fi in timpul menstruatiei. Menstruatia s-a terminat martea trecuta. O sa merg si la doctor, insa este extrem de ocupat si s-ar putea sa nu ma programeze destul de rapid. Trebuie sa ma ingrijorez si sa merg rpd rpd la doctor sau e ok sa astept vreo 2-3 sapt pana se elibereaza? Sa renunt la pastilute acum - mai am 10 zile de luat - sau sa astept sa se termine pastilutele? Eu oricum as vrea sa renunt la ele dupa folia aceasta. Doctoressa, tu ce zici? Multumesc mult.

#2 2011-05-26 16:04:52

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: scurgeri maronii

ia pastilele in continuare si daca se repeta si luna viitoare mergi sa le schimbi

#3 2011-05-31 14:09:24

gabriela cojocariu
New member
Inregistrat: 2011-05-31

Re: scurgeri maronii

eu am inceput luna asta sa iau yasmin si tot asa am avut scurgeri maronii spre negru si cu tot cu sange timp de 2 saptamani...si tot asa cu durere de burta..iar medicul mi le`a schimbat si mi`a dat logest...am sa vad daca e vreo diferenta..dar el a zis ca sunt multe paciente care se plang de yasmin..daca nu se opresc scurgerile du`te la control

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.