homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dereglari hormonale dupa inceperea vietii sexuale

#1 2011-05-26 18:15:42

penguin2109
Membru
Inregistrat: 2011-05-26

dereglari hormonale dupa inceperea vietii sexuale

Exista cumva posibilitatea de aparitie a unor dereglari hormonale dupa inceperea vietii sexuale (actul sexual fiind protejat)? Simt dureri acute de cap si burta, balonare si nu simt nevoia sa mananc nimic (insa asta se poate explica de la durerea de cap). Pot aparea spre exemplu si alte simptome ale sarcinii gen durerea spatelui? Sunt in sapt 2 de ciclu deci peste 14 zile trebuie sa-mi vina insa nu stiu la ce sa ma astept. Am fost la ginecolog, insa doamna doctor s-a dovedit a fi o femeie rece care nu mi-a raspuns la intrebari (durerea de cap sa fie ceva neurologic...)
Multumesc anticipat!

#2 2011-05-26 18:18:15

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: dereglari hormonale dupa inceperea vietii sexuale

Daca au fost protejate contactele cum spui tu, nu sunt motive sa crezi ca ai ceva. Se mai intampla astfel de dereglari, datorate emotiilor, hormonilor eliberati brusc etc. Vor trece smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-05-26 18:27:14

penguin2109
Membru
Inregistrat: 2011-05-26

Da a fost protejat 100% sigura insa nu pot sa nu am indoieli deoarece durerea de cap, burta si balonarea sunt simptome ale sarcinii. Acestea s-au manifestat de la 2 saptamani dupa actul sexual.

#4 2011-05-26 18:42:26

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu cred ca simptomele respective nu au legatura cu inceputul vietii sexuale, tu le pui acum in legatura, gandeste-te inainte de asta ce ai fi crezut
eu as merge la medicul de familie, poate fi orice, o indigestie, o colica biliara...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.