|
Nu esti logat.
Vulva iritata/ranita dupa mersul cu bicicleta!:((#1 2011-05-27 10:51:33
Vulva iritata/ranita dupa mersul cu bicicleta!:((Buna!Nu am mai gasit un post cu acest subiect pe forum, asa ca l-am deschis eu.Am mers ieri foarte mult cu bicicleta...poate si ptr ca am o sea cam tare si ca nu sunt profesionista in domeniu ca sa merg foarte relaxat si corect..m-am ales cu o vulva iritata si ranita(la propriu-umflata si mai si sangereaza putin:(( )..abia ma pot spala sau atinge..si chilotul ma deranjeaza, si dormitul in anumite pozitii..ma dau cu crema de galbenele, dar ma gandesc ca poate cineva stie sa-mi spuna mai multe, e foarte incomod, mai ales ca tesutul acolo e asa delicat si sensibil..:(Pls help! Ultima oara a fost editat de ariciutza (2011-05-27 10:52:39) Today, everything's OK! Offline #2 2011-05-27 10:53:58
Re: Vulva iritata/ranita dupa mersul cu bicicleta!:((nu stiu sa-ti spun prea multe, poate sa incerci si Bioclin Gel, mai calmeaza iritatia... Offline #3 2011-05-27 12:05:58
Re: Vulva iritata/ranita dupa mersul cu bicicleta!:((mai poti incerca bepanthen pt iritatia locala, dar daca nu cedeaza in cateva zile mergi la medic What doesn't kill me, makes me stronger Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|