|
Nu esti logat.
Ce riscuri prezita anticonceptionalele peste sarcina?#1 2011-05-28 12:55:44
ce riscuri prezita anticonceptionalele peste sarcina?am facut pauza 2-3 zile de anticonceptionale luna trecuta si am avut un contact in aceste zile..in schimb acum 2 saptamani am avut ciclul menstrual dar de cateva zile ma dor sanii foarte rau..nu stiu ce se intampla dar eu continui sa iau pastilele cu toate ca imi este putin teama..la ce riscuri m-as supune daca sunt insarcinata? Offline #2 2011-05-28 13:40:01
Re: ce riscuri prezita anticonceptionalele peste sarcina?nu inteleg de ce ai facut pauza 2-3 zile, pentru ca mai rau te dereglezi, dar a fost alegerea ta. Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2011-05-28 13:40:41) When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #3 2011-05-28 13:55:49
Re: ce riscuri prezita anticonceptionalele peste sarcina?oricum dureri am de mijloc si de burta...ma simt obosita si am stari de agitatie...o sa fac un test ptr siguranta mea Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|