homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema!!! Need Help-2

#20 2011-06-01 00:11:54

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Re: Problema!!! Need Help

denise_dd a scris:

Dar as putea sa pariez ca tipul asta nu are mai mult de 16 17 ani si ca in fata asta nu a gasit decat un prilej de a avea parte de sex  la orice ora din zi si din noapte . Eu nu as accepta reactia asta wink

Tu nu. Tu poate totusi nu i-ai baga propria sperma pe gat fara sa stii daca e ok cu asta sau nu. Decat daca ai vreo placere "pervera" in a-l vedea oripilat de gest. Citind commenturile nush cat de pofticios e Luis dupa propria productie dar pot sa zic ca desi sunt multi care adora sa-si manance sperma (si altii carora nu le pasa provenienta ei cata vreme e proaspata) sunt mult mai multi barbati care nu doresc sa aibe deloc contact oral cu sperma lor. Prin urmare mi se pare perfect normal sa reactioneze urat... daca curata rahatul (propriu) cu periuta lui de dinti ar fii fost la fel de ne-ok probabil. Chiar daca in lume sunt scatofili care poate chiar doresc asa ceva.

Ma rog... am deviat de la subiect... asa ca ... tu i-ai face asta prietenului tau (partea cu sarutul cu gura punga) sau nu? Ca daca nu, e de inteles de ce nu ai accepta reactia.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#21 2011-06-01 09:16:06

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Nimenialtu, nu scrie nicaieri ca si-a inghitit sperma, sau ca tipa ar fi avut sperma in gura. Zice clar ca i-a ejaculat pe fata, si ca l-a murdarit in timp ce il pupa. De parca el nu si-a atins niciodata sperma, fii serios forgetit

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#22 2011-06-01 09:36:59

nimenialtu
Full member

yoyolina a scris:

Nimenialtu, nu scrie nicaieri ca si-a inghitit sperma, sau ca tipa ar fi avut sperma in gura. Zice clar ca i-a ejaculat pe fata, si ca l-a murdarit in timp ce il pupa. De parca el nu si-a atins niciodata sperma, fii serios forgetit

Aici nu e vorba de ce face el singur. E ideea ca nu i-a placut si a fost surprins de gest.

self a scris:

Ca idee, chiar daca un barbat zice sau nu, sau daca realizeaza sau nu, in timpul sexului (de orice fel) se produce un power exchange (goole it daca nu aveti idee ce e). Prin urmare mi se pare perfect normal ca lui sa nu-i convina asta, la fel cum mi se pare perfect normal ca o tipa sa fie ok cu a primi sex oral in timp ce ea nu presteaza in schimb. Prin urmare ceea ce se intampla in pat nu presupune reciprocitate totala.

Ten minutes of silence.

#23 2011-06-01 19:52:02

Mizuko
New member
Inregistrat: 2010-07-22

Doamne ferește, dar sunt oare singura persoana care ?l ?nțelege pe băiatul asta? Mi se pare absolut normal că nu vrea sa fie m?njit cu sperma pe față și e de ?nțeles că a reacționat mai aiurea din moment ce l-a surprins cu așa ceva. Poate cine știe, ?i mai ajungea și ?n gură! acklad Și sigur că nu e același lucru pentru un bărbat să se?joace? cu sperma... E ca și c?nd printr-un fel sau altul el ar fi m?njit-o pe ea pe față cu secrețiile ei, și să nu-mi spuneți că ați fi de acord cu chestia asta. Mie una mi se pare total dezgustător, ba chiar mai rău ?n cazul bărbaților(și nu, nu-s ?ngustă la minte).

De c?nd cu feminismul ăsta femeile cer egalitate ?n toate. Dar lucrurile nu stau chiar așa.. sigur că femeile și bărbații sunt egali și trebuie să aibă aceleași drepturi, e stupid să spui că prin simplul fapt că x e bărbat e superior unei femei...dar asta nu ?nseamnă că dacă unul face o chestie și celălalt trebuie să facă același lucru. Trebuie să acceptăm că suntem totuși diferiți, iar, ?n general, bărbații sunt mai buni la anumite lucruri, iar femeile la altele (bine?nțeles că sunt situații c?nd ambele sexe sunt bune la aceleași lucruri). Nu trebuie să uniformizăm totul acum. Iar faptul că dacă ea acceptă să fie mănjită cu spermă, trebuie și el s-o facă...e de-a dreptul ciudat. Din moment ce ea i-a cerut să facă asta, ?nseamnă că-i place...și lui nu-i place același lucru. Doar n-o să condamni un om că nu vrea/nu-i place să facă ceva. Dacă situația era ?nversă(adică el ar fi vrut s-o mănjească pe ea cu spermă pe față, și ea nu), i-ați fi luat apărarea. Mă rog... strange times we live in..

#24 2011-06-01 20:07:36

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Mizuko, gresesti! Ar fi fost acelasi lucru si la fete. Nu cred ca l-a acuzat cineva ca nu ii place, toti cei de aici l-au acuzat ca a avut o reactie urata si a facut-o sa se simta prost. Si daca ii place sa faca unele lucruri mai iesite din comun in pat trebuie sa si le asume pana la capat.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

Publicitate

loading...

#25 2011-06-01 21:10:31

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Nu am citit toate commenturile, doar pe primele vreo 10 si restul constat ca sunt contraziceri amp*lea, ca de obicei. Opinia mea:

Bai, cum sa va explic, ce fac doi oameni in pat e treaba lor, clar sunt amandoi de acord cu asta dar daca tu, Jenel, esti ok cu faptul ca fata ei sa fie plina de sperma, ea accepta asta poate pentru ca ii place sau poate pentru ca ii place sa te stie pe tine in starea aia de exaltare...ar trebui sa apreciezi putin gestul. Exemplu general: toate facem oral (sau mare parte din cele de pe aici) si ni se pare normal... intr-o oarecare masura - mai mica sau mai mare - ne place. Noi nu avem terminatii nervoase in gat, te asigur ca noi nu ne orgasmam cu o p*la in faringe dar este al naibii de placut sentimentul ca ii place lui, controlul pe care ni-l ofera actul asupra voastra este excitant de-a dreptul. De regula asta e placerea in a face oral... placere fizica proprie nu prea exista, dar exista un mare nivel de excitare la constientizarea reactiei partenerului. Acum, daca ea iti face tie oral si iti permite sa te termini unde vrea putzulica ta, tu ar trebui sa zici mersi. Pana una-alta, putea sa fie bulangie si sa te ia cu "eu nu fac asa ceva". Crede-ma, sperma nu e nici scarboasa, nici venita din iad, nu te omoara, nu te topeste, nu nimic. E o substanta si atat. Nu te-a pus nimeni sa o inghiti, sa o lingi, sa o sugi si asa mai departe. Doar te-a manjit putin. Se spala. Tu cum te-ai fi simtit daca in momentul cand ti-ai dat drumul ea ar fi inceput cu "vai doamne, cat de scarbos, esti un porc si un nesimtit si asa ceva este grotesc si imi vine sa vomit si sa imi dau matele pe afara! Cum ti-ai putut permite sa faci asa ceva???". Iti spun eu, ti-ar fi murit jucaria si pe moment clar moarta ar fi ramas, iar tu ai fi ramas blocat si jignit si ranit in orgoliul tau masulin. De la ideile sexiste ma abtin, pentru ca sa crezi ca "doar fetele fac ceva" este o idee demna de evul mediu si mie imi place sa cred ca societatea a evoluat de atunci. Daca prietenul meu ar refuza sa ma sarute dupa un oral, i-as da doua perechi de palme, un genunchi in bijuterii si nu m-ar mai vedea toata viata lui. Deci cere-i scuze fetei si nu mai face nazuri. Ca sa primesti lucruri, trebuie sa si oferi iar tu clar ai probleme cu cea de-a doua parte a ecuatiei.

Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2011-06-01 21:13:43)

#26 2011-06-02 14:59:33

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

Mizuko a scris:

Poate cine știe, ?i mai ajungea și ?n gură! acklad

Doamne fereste!  popa Putea sa moara..
roll

sa fim seriosi..si el probabl s-ar fi simtit foarte "fericit" ca ea sa faca mutre, sa nu il atinga pe fata ca nu cumva sa o manjeasca de tot felul de secretii vaginale, fereasca d-zeu sa ii mai ajunga si in gura de pe botiku` lui..
dar vai...cum sa-si atinga un tip propria sperma..  roll

[de acord cu wild..]

If you take it personal, that's ok! wink

#27 2011-06-02 15:18:06

Sumire
Sr. member
Inregistrat: 2011-04-26

Mizuko a scris:

Doamne ferește, dar sunt oare singura persoana care ?l ?nțelege pe băiatul asta? Mi se pare absolut normal că nu vrea sa fie m?njit cu sperma pe față și e de ?nțeles că a reacționat mai aiurea din moment ce l-a surprins cu așa ceva. Poate cine știe, ?i mai ajungea și ?n gură! acklad Și sigur că nu e același lucru pentru un bărbat să se?joace? cu sperma... E ca și c?nd printr-un fel sau altul el ar fi m?njit-o pe ea pe față cu secrețiile ei, și să nu-mi spuneți că ați fi de acord cu chestia asta. Mie una mi se pare total dezgustător, ba chiar mai rău ?n cazul bărbaților(și nu, nu-s ?ngustă la minte).

De c?nd cu feminismul ăsta femeile cer egalitate ?n toate. Dar lucrurile nu stau chiar așa.. sigur că femeile și bărbații sunt egali și trebuie să aibă aceleași drepturi, e stupid să spui că prin simplul fapt că x e bărbat e superior unei femei...dar asta nu ?nseamnă că dacă unul face o chestie și celălalt trebuie să facă același lucru. Trebuie să acceptăm că suntem totuși diferiți, iar, ?n general, bărbații sunt mai buni la anumite lucruri, iar femeile la altele (bine?nțeles că sunt situații c?nd ambele sexe sunt bune la aceleași lucruri). Nu trebuie să uniformizăm totul acum. Iar faptul că dacă ea acceptă să fie mănjită cu spermă, trebuie și el s-o facă...e de-a dreptul ciudat. Din moment ce ea i-a cerut să facă asta, ?nseamnă că-i place...și lui nu-i place același lucru. Doar n-o să condamni un om că nu vrea/nu-i place să facă ceva. Dacă situația era ?nversă(adică el ar fi vrut s-o mănjească pe ea cu spermă pe față, și ea nu), i-ați fi luat apărarea. Mă rog... strange times we live in..

EU sunt de acord cu tine! big_smile

#28 2011-06-02 16:54:26

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

WildChild11009 a scris:

Nu am citit toate commenturile, doar pe primele vreo 10 si restul constat ca sunt contraziceri amp*lea, ca de obicei. Opinia mea:

..............................................
Read WildChild11009 original post
..............................................

Ca sa primesti lucruri, trebuie sa si oferi iar tu clar ai probleme cu cea de-a doua parte a ecuatiei.

Welcome back WildWildChild !!! tongue tongue tongue

mi-au placut expresiile:

- "contraziceri ampulea"  disperat
- "toate facem oral (sau mare parte din cele de pe aici)"   big_smile
- "noi nu avem terminatii nervoase in gat" rotfl
- (despre prietene lui) "putea sa fie bulangie"  sm  si
- "un genunchi in bijuterii" big_smilebig_smilebig_smile

puss

Ultima oara a fost editat de luisjota (2011-06-02 16:57:16)

fucking perfect...

#29 2011-06-02 17:42:50

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

vai rotfl2 asta e pe genul topicului cu sex oral, e injositor si umilitor sa ma ating de propria sperma rotfl2 rotfl2

frateeeee e a lui, proprie si personala!!!! pe voi barbatii nu va saruta dupa oral? il trimiteti sa se spele inainte?? cum sa fiti de acord cu asa ceva? adica eu ma manjesc de sperma si el face nazuri si i se pare scarbos, cand este a lui???? pai de ce sunt eu mai smechera sa ma mozolesc cu ea si el nu?

cand se descurca singur cu propriile manute nu se mozoleste? sau face ca altii pe care i-am auzit si folosesc prezervativ ca sa "nu faca mizerie"?

WildChild mult prea tare ai spus-o, bravo  punk  applause  applause  applause  tummenupp

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#30 2011-06-02 20:06:46

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

De asta consider eu ca nu toti barbatii merita sa aibe parte de anumite privilegii. Genul asta de lucruri nu le faci asa cu orice badaran. Pe mine nu m-a deranjat in mod special reactia lui dupa ce si-a simtit sperma pe fata, e treaba lor ce fac in pat. Ci faptul ca in loc sa se intereseze cum se simte ea il interesa cum sa o convinga sa ii faca iar de toate. Urat gest! Ar fi trebuit sa intri pe un forum pt barbati, nu aici.
Ma gandesc ca poate fi chiar o gluma proasta din partea cuiva care are prea mult timp liber. box

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#31 2011-06-02 20:20:06

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Toriana a scris:

Ma gandesc ca poate fi chiar o gluma proasta din partea cuiva care are prea mult timp liber. box

Ma indoiesc de asta big_smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#32 2011-06-02 20:43:09

nimenialtu
Full member

Pe principiul ca e al lui/ei. Fetelor sunteti amatoare de ass to mouth (cele care practicati anal ofc)? Sau nu ati avut ocazia sa practicati ca prietenul/partenerul ar fii fost scarbit apoi si a refuzat sa accepte asa ceva?

Ten minutes of silence.

#33 2011-06-02 20:50:37

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Adica oral dupa anal?
Mie personal nu mi-ar placea din motive de igiena. Sunt niste bacterii pe-acolo care nu-si au locul in tractul meu digestiv. Cu imunitatea sunt la pamant, deci ma lipsesc de e-coli si ce s-o mai fi afland prin locurile alea intunecate.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#34 2011-06-02 20:53:57

nimenialtu
Full member

yoyolina a scris:

Adica oral dupa anal?
Mie personal nu mi-ar placea din motive de igiena. Sunt niste bacterii pe-acolo care nu-si au locul in tractul meu digestiv. Cu imunitatea sunt la pamant, deci ma lipsesc de e-coli si ce s-o mai fi afland prin locurile alea intunecate.

Da. Oral imediat dupa anal (fara sters si curatat). Si asa avem primul nu categoric.

LE: Ahh si ca sa mai punctez ceva. Voi faceti oral pentru ca vreti. Pt ca aveti o satisfactie personala, nu fizica. Daca baiatul nu are nici o satisfactie ca-l umple prietena de sloboz pe fata nush de ce va luati de el. Sunt sigur ca nu ati fii atatea dispuse sa primiti un golden shower (eventual de dimineata cand e "aur" pur). Chiar daca nu sunt bacterii si alte alea. Deci nu va mai dati cu parerea cu cat a gresit, ca la o adica a facut o miscare desteapta. A pus piciorul in prag si a clarificat sentimentele sale fata de astfel de gesturi. De cate ori nu am citit pe forum ca si voi ati reactiona la nush ce badaranii cu "un genunchi la oua" sau cu vorbe la fel de dulci. Nu decideti voi ce inseamna exagerat in toate relatiile, ci doar in ale voastre.

Ultima oara a fost editat de nimenialtu (2011-06-02 20:58:17)

Ten minutes of silence.

#35 2011-06-02 21:27:49

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Pai in ale noastre, bineinteles, dar daca el are pretentia ca ea sa ii faca oral si toate cele, ar trebui sa faca si el un compromis. Ca eu judec ca asa sta treaba intr-o relatie...nu da unul tot ce poate, iar celalalt primeste si atat. Fiecare ar trebui sa parcurga jumatate din drum si la mijloc sa se intalneasca. Poate sunt eu nebuna dar niciodata nu am facut niciun lucru pe care prietenul meu nu ar fi fost de acord la randul lui sa il faca. smile Repet, eu inghit bla bla, ok. Sa dea dracu sa nu ma sarute afterwards, ca isi ia adio de la oral. Daca tot e fair, macar sa fie pana la capat, ca daca eu am trecut peste faza asta si sunt ok cu asa ceva, ar trebui sa fie si el. Iar rezultatul ma multumeste...dpdv sexual relatia mea merge grozav. De ce sa nu le dau si altora sfatul asta, daca mie prin experienta imi merge bine?

#36 2011-06-02 21:34:34

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Stai asa, ca o dam in altele, ce mama masii treaba au urina si fecalele cu treaba asta? Pana una alta daca iti place sa urinezi pe o femeie, culmea ar fi sa te oripilezi daca te stropesti. frate, te slobozesti pe una (ca sa folosesc verbul tau) atunci te gandesti ca te mai si atingi. doar nu esti intr-o bula de sticla si doar muierea proasta de langa tine care accepta sa iti inghite secretiile trebuie sa ia contact.

sunt ale tale deal with it wink altfel lasa-te de meserie.

ca nu s-a nascut prostul pe lumea asta sa iti suga si linga toate excrementele (urina, sperme, fecale) si tu sa fii pur si inocent, nu te atingi de ele. nici usturoi n-a mancar, nici gura nu-i pute lui, nu? a ejaculat pe ea, ea sa isi faca treaba sa faca curatenie, el se spala pe maini, la propriu, de tot, ca e mascul si n-are de-a face cu asta.

chiar mi s-a facut sila la faza asta, auzi doamne ce nenorocita de muiere, se atinge de el murdara de propriile lui secretii. si tot ea obraznica, nu mai vrea sa repete. sa zica mersi ca mai are de unde sa elimine secretii.

Ne dam cu parerea pentru ca ni s-a cerut. SI daca el considera ca nu este nimic in neregula cu comportamentul lui rusinos, nu mai posta aici. Desi a dorit doar isi determina fraiera de langa (pentru ca aparent asa o considera, o fraiera) sa isi reia obiceiurile vechi. daca voia sa puna piciorul in prag, putea sa o faca de dinainte sau nu in maniera asta, de-a dreptul misogina si scarboasa. Sa isi tina relatia cum isi doreste, sa fie liber sa se elibereze pe unde ii place, dar daca va continua asa, poate nu cu respectiva ci cu alta, se va trezi cu o palma peste fata.

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-06-02 21:39:28)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#37 2011-06-02 22:53:36

jenelmartin
Membru
Inregistrat: 2011-05-30

luisjota a scris:

jenel-e...rotfl
te-ai lins pe bot de la oral cel putin 5-6 luni, asta pentru inceput...rotfl
fetele au dreptate, nu trebuia sa faci asta...e doar o joaca si e sperma ta, nu a altuia...tongue

bai daca era vreo necunoscuta poate mai intelegeam 1% din reactia ta, dar asa...e prietena ta, se presupune ca o iubesti ft mult si ea pe tine...si iti face sex oral, te lasa sa termini pe fatza ei, inghite sperma cand si cum vrei tu, iti face toate poftele...deci te iubeste ft mult!!! iar tu, daca te saruta cu gura plina de sperma...tu te retragi scarbit? rotfl

te-ai lins pe bot de la oral...poti sa faci tu si ca Spiderman pe langa ea, degeaba...rotfl

acum, e de inteles poate daca esti la inceputul relatiilor sexuale, mai bine zis daca ea e prima iubita cu care ai facut sex...sau care ti-a facut oral, asa poate as intelege, dar cand deja ai o relatie stabila cu sex total se intelege ca nu are de ce sa-ti fie scarba de nimic...

chiar ea nu te-a sarutat niciodata dupa ce ti-a facut sex oral??? nu-mi vine sa cred...
sau tu nu ai sarutat-o pe ea dupa ce ai lins-o? iar nu-mi vine sa cred...big_smile
daca e asa, trebuie sa te gandesti cum sa-ti schimbi total conceptia si campul de vizibilitate in sex big_smile

ai dreptate luis....e prima care mi-a facut sex oral...am gresit dar am gresit fara sa vreau. nu stiam ca poate fi deranjant. acum mi-am dat seama de greseala....si cu siguranta nu o mai repet. important este ca ma iubeste.

#38 2011-06-02 23:01:10

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Pai bravo, atunci. smile Ai si tu grija.. cand iubesti si esti iubit, nu jigni, nici cu vorba, nici cu fapta. Ca e foarte usor sa pierzi o persoana. smile Bafta pe viitor.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.