|
Nu esti logat.
Sangerari la contact?#1 2011-05-30 19:24:39
sangerari la contact?miss me??stiam eu ca da:) domina ca sa nu fi dominat Offline #2 2011-05-30 19:30:31
Re: sangerari la contact?Deci se confirma mitul? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-05-30 20:20:26
Re: sangerari la contact?DA YOYO cred ca e cam adevarat mitul ala...nu a fost naspa pe moment putin si dupa stateam cam greu in fund dar a trecut rpd:D mai incercamk speram sa ne iasa mai bine next time:)poop domina ca sa nu fi dominat Offline #4 2011-07-01 20:32:56
Re: sangerari la contact?hey miss me?:Dam intrebari iar:D pai io pe 6 iunie am avut unltima menstruatie de la ac pe cate am decis sa le intrerup vreo cateva luni k imi dadeau dureri de cap cam mari.ideea e k de vrreo 2 saptamani ma dor sfarcurile de numai pot.nu ma doare nimik altceva doar sfarcurile....poate fi datorita faptului k mi-ar veni menstruatia? domina ca sa nu fi dominat Offline #5 2011-07-01 21:04:26
Re: sangerari la contact?da, prezervativul ar fi ok ca si protectie, asta in cazul in care nu o sa se rupa, dar daca lubrifierea e ok si nu sunteti brutali, nu o sa se intample. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline Publicitateloading...
#6 2011-07-07 08:38:11
Re: sangerari la contact?my girl`s...azi e 7 si nici urma de menstra...dc naibii:(luna trecuta am avut-o pe 6 iunie dar era in urma ultimelor pastilute din folie. apoi impreuna cu dr meu am decis sa opresc ac vreo 2-3 luni pt k aveam dureri de cap foarte mari si am zis sa vedem dak fara ele le mai am....acum suntem in 7 si nimik:(adevarul k io inainte aveam un ciclu foarte neregulat dar a mai fost un an cand le-am lasat si venea oarecum la acceasi data.acum nu stiu ce naibii. domina ca sa nu fi dominat Offline #7 2011-07-07 11:24:40
Re: sangerari la contact?Nimeni nu zice nimik? domina ca sa nu fi dominat Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|