|
Nu esti logat.
Ajutatima#1 2011-06-01 19:20:37
ajutatimavinerea trecuta am luat ultima pastila din folie si inca nu mi-a venit ciclul,sambata trebuie sa incep cealalata folie si inca nu m-am facut bolnava.pastilele le iau la timp intotdeauna ,sambata si duminica am avut contac sexual dar am avut grija,ce sa fac,sunt gravida? Offline #2 2011-06-01 19:32:14
Re: ajutatimaDaca le-ai luat corect nu ai cum sa fi. Trebuie sa-ti vina in pauza aia de 7 zile, poate sa vina si in ultima zi ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #3 2011-06-01 19:33:18
Re: ajutatimaasteapta sa vezi daca apare menstra, ca pana sambata mai sunt zile. daca nu vine, ar trebui sa mergi la medic, poate trebuie sa iti schimbe pastilele sau fa un test de sarcina la 7 zile de intarziere, ca sa elimini orice dubiu. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #4 2011-06-01 19:40:46
Re: ajutatimade 10luni iau pastile dar asta e prima data de cand am patit asa,m-am speriat tare ca de ce nu-mi vine menstruatia,ma gandesc sa nu fiu gravida,vinerea trecuta am luat ultima pastila si sambata am avut contact sexual o data si duminica dar am avut grija.e normal sa intarzie atatea zile?saptamana trecuta inainte sa termin pastilele cu doua zile am avut o zi un pic de pete maronii.ar trebui sa fac un test de sarcina mi-e tare frica sa nu fiu gravida Offline #5 2011-06-01 19:59:42
Re: ajutatimain pauza de 7zile sunt protejata daca am contact sexual? Offline Publicitateloading...
#6 2011-06-01 20:09:41
Re: ajutatima
Iei de 10 luni pastile si nu stiai asta? Nu are nimic. Ce nu pricepi ca daca le-ai luat corect poate sa v ina si in ziua a 7-a? ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #7 2011-06-01 20:51:29
Re: ajutatimascuzati-ma ,stiam numai ca m-am speriat pt ca intotdeauna mi-a venit la timp .mersi de raspuns Offline #8 2011-06-01 20:54:51
Re: ajutatimaStai calma ca o sa vina ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #9 2011-06-01 21:10:38
Re: ajutatimapoate de acea imi intarzie ca de o saptamana sunt tare nervoasa,ca in rest n-am cum sa fiu gravida ,ma tot gandesc dar am avut grija si in fiecare seara iau la aceiasi ora pastilele,nu intarzi nici 5minute,si cum e prima oara ca am patit asa m-am speriat tare pentru ca intotdeauna luni imi venea ciclul,sper sa-mi vina Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|