homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor:(((!!!una,am si eu o intrebare

#1 2011-06-01 20:19:47

bubulina26
New member
Inregistrat: 2011-06-01

ajutor:(((!!!una,am si eu o intrebare

buna am si eu o intrebare de cand tot citesc pe forumuri mam speriat si mai tare,nam mai intretinut relatii sexuale de un an insa am tot citit pe forumuri ca poti ramane gravida si daca te stergi cu un prosop dupa ce sa sters un barbat sau daca faci baie dupa vrun barbat sincer prima data mi sau parut niste prostii da unii sustin atat de tare chetsiile asea si cu vehementa incat mau speriat...grater    problea mea este k mia intaziat vro 6 zile nu am intretinut nici un fel de relatii sexuale de un an si cva cum am precizat insa imi tot da semne ca vine si nu vine:(( dc oare trebuie sa imi fac griji?nu are cum sa fiu insarcinata nu? va implor ajutatima

#2 2011-06-01 20:28:39

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Re: ajutor:(((!!!una,am si eu o intrebare

precis ca nu ramai insarcinata daca barbatul respectiv se sterge pe prosop dupa o baie sau pur si simplu se spala in cada.

daca nu a ejaculat, nu e nicio sansa de sarcina, nici asa..e nevoie totusi de penetrare adanca pentru a se instala sarcina.. o sa iti vina menstra, trebuie sa fie ceva dereglare. stai linistita ca nu se fac copii peste noapte, ca nu e nimeni Fecioara Maria. wink

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#3 2011-06-01 20:30:54

bubulina26
New member

da la asta mam gandit si eu trebuie sa recunosc k in ultimul timp am fost cam stresata si poate din cauza asta,dar sunt atatea chetsii pe unele forumuri k te si crucesti te si sperii,iti multumesc mult ptr raspuns parca sunt mai linistita

#4 2011-06-01 20:34:39

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

bublina, nu mai posta acelasi mesaj in mai multe locuri ca iti iei warn, nu vei primi raspuns mai repede daca scrii in locuri diferite

si legat de intrebarea ta, cand citesti pe forum trebuie sa faci si o selectie din ceea ce scrie toata lumea, nu poti crede tot ce gasesti pe aici sau prin alte parti ca sa ramai insarcinata trebuie sa intretii relatii sexuale, sa ejaculeze in tine, sa fii in perioada fertila si multe alte chestii de care trebuie sa tii cont inainte de a te gandi ca esti insarcinata fara sa fi facut sex de un an de zile. esti prea stresata si poate pe fond nervos iti intarzie si menstra. stai linistita ca o sa vina

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-06-01 20:35:29)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#5 2011-06-01 20:44:54

bubulina26
New member

imi cer scuze k am postat in 2 locuri diferite cesafac nu mai fac promit

ms de sfaturi e aiurea mai e si cald si eu stau stresata k poate imi vine azi poate azi si nu pot purta nici pantalon alb nici fusta si mai si da semne si nu vine,ceea ce ma stresat rau e k,daca ai semne k trebuie sati vina menstruatia tot e posibil sa fii gravida :-? desi eu ma gandeam ca nu e chiar asa ...

Publicitate

loading...

#6 2011-06-01 20:51:33

Onutza23
Insomniac member

te gandesti prea departe. cum ti-ai zis, esti prea stresata si mai rau iti faci. poate e o dereglare hormonala, pana acum iti venea ceas menstra? o sa vina, nu-ti mai fa griji. si elimina din mintea ta ideea unei sarcini, chiar nu ai de ce sa te gandesti la asta

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#7 2011-06-01 21:00:02

bubulina26
New member

imi venea pe 28 de obicei 27-28 luna trecuta mia venit pe 26 dar in mai nu mia venit delok si deja suntem in 1 sad de pe 227 da semne si e stresant

#8 2011-06-01 21:16:47

Onutza23
Insomniac member

o sa vina, nu-ti mai fa griji, e doar o intarziere care sigur nu e provocata de o sarcina. toate cele bune!

#9 2011-06-01 21:18:08

bubulina26
New member

ms mult de tot mai linistit

#10 2011-06-01 21:23:26

Onutza23
Insomniac member

cu placere

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.