homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-49-16

#286 2011-06-03 15:30:46

LoveDream
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-04-29

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-49

Buna ziua! Va pup pe absolut toate puss  par  puss  par  puss  par  puss  par  puss  puss  par  puss  par  puss  par  puss  par  puss  par  puss  par  puss  par  puss  par  puss  par  puss  par  puss  par  puss  par  puss  par
Cred ca e cate un pupic pt fiecare aici smile
Fetelor, nu am apucat sa va citesc ca mai am putin si intru in sedinta...Vroiam sa va zic ca mi-am luat azi temp exact asa cum mi-ati zis: nici nu am deschis bine ochii (aveam termometru sub perna:D) si cand am citit rezultatul: 37.2...Nu stiu, dar eu zic ca e cam mult, nu?Avand in vedere ca pe 9 are trebui sa imi vina...Voi ce ziceti? par  puss

Vreau o minune in viata mea bebe

#287 2011-06-03 15:31:37

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Buna dragelor va pup pe toate, am intrat pe fuga sa va salut si sa va multumesc frumos pt urarile dedicate sotului meu  tuturor, imi cer scuze ca nu va numesc, am citit aseara de pe tel doar casuta veche si vai ce mult e aici  disperat  Aveam de gand sa reiau si sa va numesc pe toate, dar abia am reusit sa intru putin acum, deci imi cer scuze ca nu va numesc, ma gandesc la toate si va multumesc, va pup  kram  kram  kram  par , deci cu soti e cam asa: ieri dr ne-a spus ca sigur e puroi si ca e intr-un stadiu cam avansat, sta sa sparga si sub piele normal, a primit antibiotic, antiimflamator si ceva pt stomac, sa stea cat de mult cu gheata acolo si maine dimineata il asteapta sa-i opereze acolo, deci ma gandesc ca ii va taia si curata, il doare tare saracutul, sunt asa stresata, este un curajos din fire, dar acum ii este frica si lui, mi-e frica si mie desi nu pare prea grav cum ati zis si voi (Angel parca mi-a zis ca ii va taia acolo sa curete si ca nu e grav), in ultima perioada cica as avea tensiunea prea mare, azi cu siguranta a crescut pt ca de cateva ori am fost nevoita sa ma pun cateva minute in pat, asa am ametit, sunt stresata, dar nu ma pot linisti pana maine cand scapam cu bine si de asta. Va multumesc inca odata si scuze ca nu v-am numit cum ar fi fost frumos, merg cateva minute sa citesc un pic din aceasta casuta, mai am cateva minute libere si iar treaba. Aceasta casuta sa fie cat mai norocoasa, sa va aduca multi bebelasi, fiecareia cate unul, doi, Ali am citit in casuta veche ca esti foarte suspecta cu acel spoting, Doamne ajuta. rugaciune

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#288 2011-06-03 15:35:46

madalyna7
Hero member
Inregistrat: 2011-02-10

Mayya, mi-ai facut pofta de mac  drool
eu acasa am orez cu legume si nu prea ma omor dupa el...cred ca dau si eu o fuga la mac big_smile
eu nu lucrez sambata si duminica
maine sunt singurica pt ca al meu are o nunta si am program 'administrativ' big_smile dau cu aspiratorul, spal forgetit chestii d-astea

#289 2011-06-03 15:48:10

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Doar 4 pag am citit si nu mai pot sta  supa  e ziua sotiorului meu scump si vreau sa pregatesc ceva pt seara, va pup pe toate  puss  puss  puss  si va doresc o dupa-amiaza placuta  wave

Deiuta imi pare foarte rau de urati,  rugaciune  rugaciune  sa nu mai vina luna viitoare.

Ali  rugaciune  rugaciune  sa creasca temperatura la loc si sa se opreasca spotingul.

wave

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#290 2011-06-03 15:52:55

madalyna7
Hero member

te pup, ana
la multi ani sotului tau puss

Publicitate

loading...

#291 2011-06-03 15:54:31

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

love puss puss e destul de ridicata temperatura dar avand in vedere ca nu ai urmarit-o corect zilnic nu stiu daca are relevanta, mai ales ca temp scade cam 2-3 zile inainte de urati deci inca nu ne dam seama exact cum sta treaba
oricum goodluck sa fie bebe acolo puss

ana si bebe puss puss goodluck maine sotului, si birthday pt azi, sa fie sanatos si sa se bucure de familia minunata ce in curand va fi intregita de un bebelas frumos si sanatos
tu ar trebui sa te linistesti daca zici ca ai probleme cu tensiunea, stiu ca e nu e prea ok puss puss puss

mada puss fugi la mac big_smile, pai zilele trecute mi-ai facut tu pofta cu dovleceii , azi e randul meu sa iti fac pofta lol
ce fain ca ai weekendul liber, spor la treaba maine puss

#292 2011-06-03 15:59:24

Alirox
Full member
Inregistrat: 2009-05-15

Ana la multi ani sotului tau!  party
Sa dea DD, dar tinde spre urati  neutral

Love nu vreau sa te descurajez, dar mie ieri mi-a crescut temperatura de la 36,8 la 37,10, iar azi a scazut iar la 36,8 si am spotting spre urati smile deci nu te baza pe temperatura..
Eu nu ma mai bazez nici pe simptomele organismului meu, pana luna asta, de cand ma stiu eu am urlat si m-am tavalit pe jos de dureri la inceput de menstra, oricate analgezice/antiinflamatoare as fi luat, acum am luat un algocalmin si a trecut durerea prin minune, sanii sunt moi acum si nu mai dor, deci depinde de la luna la luna, de cum vrea organismul sa se simta si tot asa, ce sa zic, mai bine bucura-te de fiecare zi fara sa te gandasti daca o fi sau nu sarcina, in final la toate o sa vina un  bebe  mai devreme sau mai tarziu.

Ultima oara a fost editat de Alirox (2011-06-03 16:08:56)

#293 2011-06-03 16:06:22

madalyna7
Hero member

lol asa e, mayya tongue
multumesc, sper sa am spor big_smile

#294 2011-06-03 16:31:56

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

love puss nu stiu ce sa-ti spun de temperatura, doar iti urez  goodluck  goodluck  goodluck
bafta la sedinta

ana si bebe pusspuss ma bucur ca sotul tau nu are ceva grav, nu mai fi stresata ca se opereaza si ii trece puss
si  birthday  birthday sotului, multa sanatate si fericire!

mada puss, mayya puss

fetelor eu ies ca predau si plec acasa. sper sa reusesc sa intru mai tarziu, daca nu va citesc de maine sau duminica. va pupacesc pe toate! pusspusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#295 2011-06-03 16:36:15

mayya06
Insomniac member

onutza puss wave o seara placuta si drum bun maine puss

#296 2011-06-03 16:39:54

Alirox
Full member
Inregistrat: 2009-05-15

Plimbareala placuta Onutza  wave  puss

#297 2011-06-03 16:46:32

madalyna7
Hero member

onutza, drum bun si weekend frumos puss

va pup, plec si eu spre casa puss

#298 2011-06-03 16:47:39

mayya06
Insomniac member

mada puss wave o seara faina puss

#299 2011-06-03 16:48:36

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

M-am intors!  happy  Salutare fetelor care au mai intrat
Din pacate examenele s-au amanat de la sfarsitul acestei luni la inceputul lui iulie.  bang  ..si voi fi plecata in Italia...daca nu reusesc sa depun o cerere...ceva ca sa pot da mai devreme examenele ( desi ma indoiesc ca o sa reusesc asta)... atunci raman pentru la anul.. si voi avea licenta atunci  mad

Onu puss

Poke, mai bine nu-mi cereti sfaturi de stilista rotfl  Asa buna stilista am fost ca m-am vopsit la menstra si nu a iesit nimic big_smile

Mada puss

Any puss Spor la treburi!

Dea, Multumesc frumos puss Dar tu ti-ai facut tot setul de analize? Am vazut ca ai piedut o sarcina, si nu ai aflat motivele....poate sunt aceleasi motive pentru care nu ramai acum..  nustiu

Cmin puss

Maya puss Pofta buna la mac big_smile

Mika puss

Alirox puss Am inteles ca au venit uratii pana la urma...pare rau sad  Iti urez  goodluck luna asta, sa fie ultima cu spottinguri, grafice ce mai mult incurca si batai de cap, si sa fie prima cu || puss      Si super optimismul tau! Si eu sunt optimista ca in astea 6 luni ma voi vindeca si va veni  bebic

Angel puss

Sonia puss Distractie placuta la Brasov! Si spor la gatit prajitura big_smile

Green puss

Almi puss Asa ti-a zis doctorul de grafice? Ca nu sunt intotdeauna concludente?  Poate depinde de la persoana la persoana, am vazut grafice perfecte  finalizate cu o sarcina...dar si grafice haotice, finalizate si ele cu sarcina

Love puss Temperatura e buna,  goodluck sa ramana asa!

Ana puss , sa se rezolve problema cu inflamatia sotului si tensiunea ta sa stea cumintica in limitele normale  goodluck

Pup pt toate fetele puss puss puss

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#300 2011-06-03 17:10:05

LoveDream
Full member
Inregistrat: 2011-04-29

Alirox a scris:

Ana la multi ani sotului tau!  party
Sa dea DD, dar tinde spre urati  neutral

Love nu vreau sa te descurajez, dar mie ieri mi-a crescut temperatura de la 36,8 la 37,10, iar azi a scazut iar la 36,8 si am spotting spre urati smile deci nu te baza pe temperatura..
Eu nu ma mai bazez nici pe simptomele organismului meu, pana luna asta, de cand ma stiu eu am urlat si m-am tavalit pe jos de dureri la inceput de menstra, oricate analgezice/antiinflamatoare as fi luat, acum am luat un algocalmin si a trecut durerea prin minune, sanii sunt moi acum si nu mai dor, deci depinde de la luna la luna, de cum vrea organismul sa se simta si tot asa, ce sa zic, mai bine bucura-te de fiecare zi fara sa te gandasti daca o fi sau nu sarcina, in final la toate o sa vina un  bebe  mai devreme sau mai tarziu.

Ali puss  par Multumesc frumos, esti o scumpa. Nu ai cum sa ma descurajeji, ca sunt o fire destul de optimista-spre visatoare :-p si stiu ca va veni la toate. Dar sunt ffff nerabdatoare chicot
Te pup dulce de tot puss  par  kram

Onu puss  par  kram
Elenush puss  par  kram
Nerama kram  puss  par
Sonia puss  par  kram
Mada puss  par  kram
Cmin puss  par  kram
AnaArc puss  par  kram
Far puss  par  kram
Mayya puss  par  kram
Muco puss  par  kram
Diridutza puss  par  kram
Angel puss  par  kram

Si imi cer scuze daca am sarit pe cine, dar lesin de foame si fug sa pap puss  par  kram

Ultima oara a fost editat de LoveDream (2011-06-03 17:13:28)

Vreau o minune in viata mea bebe

#301 2011-06-03 17:11:20

mayya06
Insomniac member

elena puss puss ce aiurea cu examenele , goodluck sa rezolvi ceva puss

#302 2011-06-03 17:12:05

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

fac si eu o pauza  wink

Angel, tu chiar ai problema cu painea  rotfl  rotfl  vrei sa-i bagi la cura pe cei de langa tine?  chicot

Onutza , de la mine 3+1  puss  puss  puss
drumbun tatalui!

green, eu cred ca va fi si mai rau la ce vremuri sunt  skitarg 

Almi un  puss  si 2 bice  punish  punish

Maya  puss  mi-ai facut pofta cu inghetata  drool

Mada, Love puss

Ana  birthday  sotului si multa sanatate!

elena  sad  poate totusi reusesti sa dai examenele mai devreme  puss

.

#303 2011-06-03 17:15:39

mayya06
Insomniac member

mikulina gospodina puss puss ce mesteresti? ceva bunatati sau treaba cu job-ul?

#304 2011-06-03 17:18:31

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

cu jobul Maya  puss  par  as vrea eu sa mesteresc la papa bun  wink

.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.