homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-49-24

#438 2011-06-04 19:24:40

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-49

angel dance probabil va fi și C acasă happydance
măi dar ce fată hărnicuță ai rodnar

mi_ka aici este creionul, doar că trebuie sa fie pe negru
http://avonshop.co.uk/product/make-up/e … liner.html
și aici poză mai mare http://www.google.ro/imgres?imgurl=http … mp;bih=627

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-06-04 19:25:43)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#439 2011-06-04 19:36:31

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

mi_ka multumesc , adevarul e ca inainte de a ramane gravida nu ridica un pai de matura de jos , putea sa ii stea gunoiul la nas ca rar se punea pe treaba
acum insa ma trezesc cu ea ca face fara sa o rog eu, din contra urla la mine sa stau in pat ca face ea , sunt o alintata  hjarta

Almi tocmai i-am zis feti ca poate ne intalnim la mare si a zis ca si ea e nerabdatoare sa te cunoasca

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#440 2011-06-04 19:37:16

Almi Ingerash
Addicted member

iupiiiiiiiiii partydance partydance partydance

#441 2011-06-04 19:47:32

mi_ka
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-07

Angel cred ca ea e mai nerabdatoare ca tine sa-l cunoasca pe fratior/surioara  smile.cred ca aveti o super relatie de prietenie.Grozav!!!!

Wow Almi pare foarte tare creionul.am citit ce a scris tipa aia despre el. Oricum am nevoie sa-l schimb pe cel de acum asa ca abia astept  dance .Merci mult  kram

Apropos Angel voi in casa vorbiti in romana sau in italiana?

Ultima oara a fost editat de mi_ka (2011-06-04 19:48:46)

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#442 2011-06-04 20:06:09

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

mi_ka sa sti, suntem prietene inainte de a fi mama si fiica
in casa vorbim cum nimerim, incepem in romana terminam in italiana sau invers, intotdeauna intr-o propozitie sunt cuvinte din ambele limbi  chicot
cand avem musafiri  atunci incercam sa ne abtinem si sa vorbim in functie de ce musafiri sunt

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-06-04 20:06:53)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

Publicitate

loading...

#443 2011-06-04 20:12:00

Almi Ingerash
Addicted member

mi_ka sper să te mulțumească smile puss

noi mergem p?nă la socrii, apoi somn wave pe m?ine puss

#444 2011-06-04 20:33:43

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Angel, asta si fac, astept temp din zilele urmatoare. Numai ca sunt putin ingrijorata, mi-e frica sa nu se intample ceva rau.
De cateva ore ma simt destul de rau, sunt ametita si parca nu ma pot concentra la nimic... si ovarul stang m-a durut, dar nu cu o durere continua ci durea pulsat, parca dadea cineva cu ciocanul punish

Almi  wave

Ce liniste e aici  trombon  trombon  trombon

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2011-06-04 21:26:35)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#445 2011-06-04 23:04:58

mi_ka
Sr. member

Angel  lol  asa vorbeam si noi cat am stat acolo....o amestecatura.Incepuse sa ne placa italiana si ne era drag sa vorbim.
Almi o sa te tin la curent.Cred ca-i bun la ce am citit despre el sper numai sa mi se potriveasca mie .

Elena  puss  sper sa te simti mai bine.
Va pup pe toate .Noapte buna.

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#446 2011-06-04 23:48:47

elena.plahatca
Addicted member

Mi_ka puss merci, ma simt mai bine acum.
Va urez noapte buna http://s20.rimg.info/9db129ed6ca869483fdeb8ae49a21fec.gif
ingerasii sa va vegheze

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2011-06-04 23:49:28)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#447 2011-06-05 10:32:36

mi_ka
Sr. member

Buna dimineata  mornincoffee

#448 2011-06-05 10:36:38

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello!
almi, am citit de rezultatele de la analize, dar nu am apucat sa scriu nimic. imi pare rau din tot sufletul pt ca treci prin asta, dar ma bcuur ca ati descoperit acum, inainte sa mai treaca timpul...cel putin acum incepeti tratament, care sper din suflet sa dea roade si sa aveti pe bebe mic cat de repede se poate! stiu ca nu e incurajator ce spun eu, dar sper sa fie tot raul spre bine! puss stiti de unde sa incepeti si care va fi finalitatea :bebemic: puss
v-am citit pe toate si va pup! puss
eu ma pun pe invatat, ca maine am examen si abia azi am deschis cartea cesafac

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#449 2011-06-05 12:22:46

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

hello
eu in ceva timp fug la plaja big_smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#450 2011-06-05 12:53:37

pokemon
Diamond member

green, te invidiez big_smile have fun!

#451 2011-06-05 13:00:24

elena.plahatca
Addicted member

Neata!

Mika puss

Poke, spor la invatat puss

Green distractie placula la plaja puss

Eu acum scriu cu o mana.... Doamne Fereste ce am patit azi dimineata....
Eu la incheietura mainii stangi (ma bucur ca nu a mainii drepte,ca nu mai treceam de sesiunea asta) am un chist sinovial de cativa ani care tot apare/ dispare.
Si acu o luna, dupa o pauza fericita de un an, a reaparut. Problema era ca nu puteam flexa si extinde incheietura la maxima capacitate fara ca sa simt o durere ascutita. Dar puteam trai cu asta..
In timpul somnului insa, m-am intors si mi-am indreptat perna. Si am lovit peretele cu incheietura... Si s-a spart chistul, si acel lichid s-a extins in tesut....
DURERE ce am simtit timp de 2 ore nu am simtit toata viata mea! Din varful degetelor mainii pana la cot.  Nu aveam nici pansament, am pus cuburi de gheata intr-o soseta a sotului si am legat-o... Bocet ce-am tras lol Nu mai credeam ca trece
Asta a fost la 6 dimineata... acum daca imi tin mana nemiscata simt doar o durere usoara, dar nu pot sa o misc sau sa apuc ceva fara acea durere insuportabila..

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#452 2011-06-05 13:05:07

mi_ka
Sr. member

Green si eu te invidiez  smile.Vreau si eu la relaxare si la plaja ....
Poke spor la invatat
Elena wow .biata de tine par .De ce nu te duci la medic?pare destul de grav ce spui tu acolo.

#453 2011-06-05 13:12:44

elena.plahatca
Addicted member

Mi_ka nu are ce sa-mi faca, am mai fost si a zis ca daca vreau pot sa merg la operatie dar cel mai probabil va reaparea. Si nu am mai mers.
ACum m-am dat cu crema antiinflamatoare...si ma simt mult mai bine.

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2011-06-05 13:14:35)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#454 2011-06-05 13:20:51

Almi Ingerash
Addicted member

hello! wave
am intrat să vă pup și azi puss puss puss

pokemon a scris:

almi, am citit de rezultatele de la analize, dar nu am apucat sa scriu nimic. imi pare rau din tot sufletul pt ca treci prin asta, dar ma bcuur ca ati descoperit acum, inainte sa mai treaca timpul...cel putin acum incepeti tratament, care sper din suflet sa dea roade si sa aveti pe bebe mic cat de repede se poate! stiu ca nu e incurajator ce spun eu, dar sper sa fie tot raul spre bine! puss stiti de unde sa incepeti si care va fi finalitatea :bebemic: puss

mulțumesc pentru ?ncurajări puss ai dreptate ?n tot ce spui.. așa ?ncurajam și eu acum ceva vreme pe fetele care se confruntau cu astfel de probleme (sau cu unele mai grave) .. momentan EU am zis ca după ce trece nebunia cu nunta să ne luăm o mașină și apoi să ?ncepem să str?ngem bani pentru FIV chiar dacă poate ?ntre timp analizele vor intra ?n normal ( rugaciune ) și chiar dacă poate vom ?ncerca 1-2-3 IA-uri.. după ce rezolvăm cu mașina, următorul țel va fi FIV.. dacă ne ajută Doamne-Doamne să răm?nem ?gravizi? p?nă la FIV banii respectivi vor fi destinați următoarei priorități: casa smile
?mi place să realizez țelurile ?n funcție de cum le simt mai aproape de mine și de posibilități.. așa că momentan țin?nd cont de posibilități și dorințe ordinea este: mașină, FIV, casă (chiar dacă, după cum am zis mai sus, poate ?n timp ce str?ngem bani de mașină mai rupem c?te un pic și ?ncercăm IA)

mă bag la un film.. wave

#455 2011-06-05 13:23:46

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Buna fetelor. Am intrat de dimineata insa am vrut sa recuperez inainte sa postez. Va doresc o zi frumoasa plina de soare!!! pusspusspuss

Elena puss sper sa reusesti sa depui cererea de care spuneai si sa sustii mai devreme examenele din sesiunea asta, ca sa nu ramai cu anul neincheiat si cu licenta programata pt anul viitor. Spor la proiecte si mult succes!
- rotfl ce ?bafta? pe voi la terasa, habar nu aveati ca pepenele galben e acum ananas si banana fructe de padure rotfl. Si ati mai asteptat si 45 min
- legat de simptomele tale, eu zic sa nu te mai gandesti ca poate se intampa ceva rau. Poate psihicul iti joaca feste, tu ingrijorandu-te in legatura cu asta. Linisteste-te ca e suficient rezultatul la analizele, nu-ti fa griji pe mai departe
- imi pare rau pt problema de la mana stanga, eu zic sa mergi la doctor ca sa se rezolve si sa nu te mai doara niciodata, sa-ti dea un tratament ceva daca operatia nu garanteaza vindecarea completa

Almi puss a sunat a despartire postul tau de vineri, dar m-am bucurat sa vad ca nu poti sta departe de noi. Nu ai voie in prapastie. Imi pare nespus de rau ca pe masura ce primesti rezultate la analize, acestea nu sunt deloc cum te asteptai, ba din contra. Stiu ca e greu si chiar nu-mi gasesc cuvintele sa-ti mai spun ceva care sa-ti ridice moralul cat de cat. Stiu ca totul se va rezolva in cazul tau, insa e nevoie de timp si stiu cat e de greu sa ai rabdare. Nu am puterea sa fac nimic, daca as avea-o v-as trimite la toate sanatate si bebei in burtica. Dar nu pot din pacate... Eu iti doresc putere sa mergi inainte si sa ajungi la destinatia finala cat mai curand! Iar pauza de care vorbeai sa va fie de folos in a lua decizii cu cap si cu suflet. Si cum au spus si fetele, suntem aici ca sa te ascultam oricand simti nevoia sa te deschizi in fata noastra si sa ne vorbesti kram puss

Sonia puss cum te-oi fi distrand tu acum cu copiii? chicot

Georgi puss imi pare rau ca ai fost trista, sper ca esti mai bine azi...

Angel puss  la multi ani sotului pt maine, sanatate, fericire si la cat mai multi bebei
- ti-a facut-o sotul acum 2 seri, ai scapat de o partida de sex si te-ai facut cu 2 rotfl, smecher tare
- ce harnicutza e fata ta, pregateste ea tortul hjarta. Sper ca azi te simti bine puss

Mayya puss ti-am vazut tunsoarea, te prinde de minune, iti sta super asa. Sa-ti fie de bine schimbarea de look wink
- condoleante nasei tale

Far puss intra la noi cand poti si ai timp, nu se supara nimeni pe tine kram

Mi_ka puss ai ceva treaba cu matzele chicot. Ma bucur ca s-a rezolvat cu masina de spalat si nu era nimic grav

Mika puss  ai fost la zbor, ce frumos. Imi place ca petreci mult timp in aer liber

Green puss bronz cat mai frumos!

Poke si bebe pusspuss spor la invatat azi si multa bafta maine la examen!

Ali puss, Love puss, Nera si bebe pusspuss, Diri puss, Any puss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#456 2011-06-05 13:23:57

pokemon
Diamond member

elena, pare crunt ce spui tu acolo! cesafac puss
almi, sper sa va realizati visele cat de repede si sa ramaneti gravizi fara sa ajungeti la Fiv! te pup si iti doresc multa putere!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.