homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-49-70

#1312 2011-06-09 00:08:32

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-49

Angel  lol  morcovul cameleon

Neruc&bebe  puss  par somn usor !  kram

concediu placut, Love wave

onutza puss relaxeaza-te acum ...daca vine bebe va fi mai greu  wink

noapte buna!  puss  wave

Ultima oara a fost editat de mikado (2011-06-09 00:10:48)

.

#1313 2011-06-09 07:32:14

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

neata fete puss
la mine acasa sunt probleme cu furnizorul netului...acum schimba cablurile sad au zis ca va mai dura 1 sapt aprox si ca luna asta nu o sa fim taxati decat 50% din abonament ....
azi voi mai sta pe net cu voi, suntem la soacra de aseara tongue am mers in vizita si ni s-a facut lene  sa mai mergem acasa chicot  .... aici este internet prin wireless  big_smilebig_smilebig_smile
nu am citit nimic din urma, fug sa recuperez ce pot, dar am ff mult de citit sad
sper ca nu sunteti suparate pe mine supa

mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee  pt toata  lumea  tillfreds

Ultima oara a fost editat de far_away (2011-06-09 07:33:16)

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#1314 2011-06-09 08:17:01

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

neata
onutza, multumesc pt urari si multumesc pt postu lu' almi.

Almi, te inteleg perfect si sunt alaturi de tine. Stiu cum e sa ai un soc, exact acelasi diagnostic l-am avut si eu, insa nush cum de, mie mi-a reusit sa-mi faca testul MAR. Intra-devar diagnostic este cutremurator, si chiar daca solutia la voi este FIV eu ti-as recomanda pt sot pnaa o sa ajungeti sa faceti FIV sa incerci ceva tratamanete, poate se mai imbunatateste. Te pup si te imbratisez cu drag! Sper din tot sufl;etul sa fie o rezolvare pt voi.

geo, vai draga, am ras cu lacrimi

elena, ce cosmaruri ai si tu

eu am visat asta mnoapte ca aveam o bebelusa, in carut. Nu imi aduc aminte tot visu, dar mi-aduc aminte ca am mers la veicul si incercam sa deschid poarta lui ca sa iau nush ce catel. Artunci a venit sotul meu cu sora mea, el tinea fetita in brate si sormea impingea carutul. Am mers toti 3 dupa aia la ziua cuiva. Acolo era si mama mea si eu eram asa lipta de fetita ca nu vroiam sa i-o dau deloc in brate, iar maica-mea ma tot ruga sa i-o las ei si eu sa ma duc sa ma distrez lol

love, cu placere, nu o sa ajunge la CT, noi mergem la munte lol Distractie placuta

Ultima oara a fost editat de dirida (2011-06-09 08:21:42)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1315 2011-06-09 08:27:54

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

neata fete puss

geo,ce tare esti cu vorbitul in somn!murii de ras lol  puss

mikule,cand citii costica dormi?iar ma apuca rasu rotfl io numia asa vorbesc cu al meu,cu replici din veveritoasele noaptea rotfl e cea mai buna metoda de a rade pt mine,sa ascult asta lol azi mai ai treaba? par

onu,mersi puss e greu,da nu avem ce face,decat sa continuam puss

far,multumesc de cafea puss esti bine?

imi vajaie in urechi.nu mai putui sa dorm neutral beau cafeaua si ma duc pana la scoala dupa actu ala de imi mai trebuie.la10 astept niste copii,cati or mai veni....

va pup pe toate puss

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-06-09 08:28:47)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1316 2011-06-09 08:29:08

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

neata fetelor. va invit la cafea, ciocolata calda, ceai (am unul special pt tine, diri chicot ), lapte, limonada

far puss ma bucur ca ai reusit sa intri la noi. nu e nimeni suparat pe tine, Doamne fereste, cu totii mai avem probleme cu netul. sper sa se rezolve repede si sa te avem mai des printre noi

diri
puss ce vis ai avut si tu azi noapte smile. am visat si eu ceva, dar nu mai retin. sotul in schimb isi amintea dim doar ca a visat ca vroia si el contur de buze rotfl
spor la treaba astazi, sa treaca ziua repede!

sonia puss neata. sper sa rezolvi cu actul la scoala, sa-ti vina toti copiii la meditatie si ziua ta sa fie una usoara!

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-06-09 08:33:32)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#1317 2011-06-09 08:32:39

sonia30
Moderator

neata,onu puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#1318 2011-06-09 08:43:44

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

neata fete dulci puss

Diri ce vis frumos,  rugaciune sa se indeplineasca puss

Far puss nu te necaji ca rezolvi tu cu netul si porma iar o sa te saturi de noi , tu in rest esti bine ?

Onutza puss ce matinala esti azi , si , si-a luat sotul contur de buze ?  rotfl

Sonia puss ce te-as bate eu pe tine, te-am simtit de ieri ca dai sa cazi in butoi, ai grija ca vin cu biciul, tu concentreza-te sa faci rost de bani sa pleci in vacanta

va pup pe toate si va invit la cafea  mornincoffee ciocolata calda  mornincoffee si ceai de buruieni  mornincoffee

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1319 2011-06-09 08:45:43

sonia30
Moderator

angelus,neata puss azi sunt mai bine.maine vin ai mei pe la noi happy si pleaca luni.o sa fiu bine.o sa ma tin tare cat pot.multumesc ca iti pasa kram

multumesc,onu puss si tu sa ai o zi usoara!

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-06-09 08:46:54)

#1320 2011-06-09 08:48:32

Onutza23
Insomniac member

angel si bebe pusspuss neata la amandoi. sunt la fel de matinala ca si ieri, doar ca acum mi se pare ca e 5 dim, e innourat afara si zici ca abia se face ziua. cum te simti azi? sotul...ce sa-i fac daca a venit cherchelit acasa (si cu chef de lugu-lugu pe deasupra si eu nu aveam nici un chef chicot ), ii trebuia contur azi noaptea rotfl

da, pe sonia am s-o bat si eu, dar nu mai spun nimic pt ca nu vreau sa se supere pe mine

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1321 2011-06-09 08:50:36

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello, dragelor!
eu am fost de servici la tara, 2 zile smile
va pup pe toate!
am citit un pic din urma, dar nu am prea mult timp ca tre' sa ma pun la invatat!
love, imi pare rau pt ca ti-au iesit testele negative puss
geo, am vazut ca ai revenit! te pup puss
diri kram am citit ca plecati la Bv applause e super la parc aventura, noi am fost vara trecuta, dar s-a dat decat copilul in alea. noi ii faceam poze de jos si il incurajam, dar nu am avut curaj sa urcam lol si la ce parc acvatic mergeti?
noi am fost in iarna la paradisul acvatic sia  fost super frumos. dar vara nu stiu daca mai e asa de tare...mi-a placut ca aveau sauna, o camera separat unde se auzeau sunete din natura, erau proiectate stele pe pereti si era o baltoaca de vreo 20 de cm. super sa stai intins in apa aia calduta si sa asculti 'natura' smile
almi, puss

si cate un puss pt toate fetele! ma scuzati ca nu am citit tot din urma sunt vreo 20 si ceva d epag...pana citeam, mai sciati 20 smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1322 2011-06-09 08:51:08

sonia30
Moderator

onu,nu ma supar pe tine smile eu ma supar atunci cand cineva insira cuvinte aici,fara sa ii pese catusi de putin.si am facut observatie la timpu respectiv.eu zic totu direct.

neata,poke smile

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-06-09 08:52:13)

#1323 2011-06-09 08:52:43

angel_sweety
Platinum member

hai tu Onutza , nu te supara pe el, chiar tu ai zis aseara ca a muncit mult in perioada asta si merita sa se relaxeze un pic, o fi baut si el o bere cu echipa
eu in locul tau i-as cumpara un contur, sa nu zica omul ca fac ura de rasa  rotfl

Sonia ce frumos, vin ai tai la tine, mai bine asa nu o sa mai stai tot timpul cu gandul la butoi

Poke puss neata si aici

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-06-09 08:54:19)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#1324 2011-06-09 08:58:50

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Neata dragelor, va pup pe toate, aseara nu am reusit sa va spun noapte buna pt ca imi dadea tot eroare, acum nu reusesc sa citesc ultimile 3 pag, imi apare scrisul tot aiurea si suprapus, ce o fi?
Doar vreo 3 postari am citit de la pag unde am ramas, ma dispera.
A plouat in sfarsit peste noapte si la noi, mai putin, dar conteaza.

Diri ma bucur ca ma vreti printre voi. Bravo pt week-end, bine faceti, distractie placuta. puss cat despre timp la noi au anuntat ploi in fiecare saptamana, dar nu a mai plouat de mai bine de o luna.

O zi frumoasa tuturor.

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#1325 2011-06-09 09:02:22

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

poke, si restul multumesc
poke, eu am de gand sa ma catar in alea big_smile. La Smile QAUa park, parca asa se numeste, cica s-a deschis de pe 1 iunie

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1326 2011-06-09 09:02:53

Onutza23
Insomniac member

neata poke puss

angel dar nu m-am suparat pe el, de data asta m-a sunat sa-mi spuna ca intarzie pt ca merge cu nasul la bere, m-am bucurat ca eu oricum vroiam sa fac un duh cald, sa ma spal, epilez...big_smile

sonia ma bucur ca nu te-ai suparat, nu ti-o spun cu rautate, ti-am zis si ieri, tot ce imi doresc e sa nu suferi. stiu ca e greu, ca sunt probleme si parca tot continua sa apara, dar cu o atitudine pe masura (asa cum ai avut-o pana mai alaltaieri) poti sa vezi lucrurile mai roz decat sunt ele in realitate. a in alta ordine de idei, ma bucur ca vin ai tai in vizita, o sa-ti prinda bine pt ca ei nu te vr lasa sa fii trista kram

ana si bebe
pusspuss

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-06-09 09:03:51)

#1327 2011-06-09 09:06:56

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

diri, eu nu aveam curaj lol da' sa ma vezi ce buna eram la incurajat copilu' chicot
superb arata aqua park-ul ala hjarta
poate mai ajungem si noi anul asta cu tot cu copil acolo,  cred ca ar fi incantat! da' nu stiu daca o mai avea iubi chef sa conduca atat si nici daca vom avea timp cesafac

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1328 2011-06-09 09:17:36

angel_sweety
Platinum member

Ana puss neata , lasa ca e bine ca a plouat un pic la voi, a mai racorit pamantul

Onutza am inteles, deci a fost baiat cuminte si a anuntat  applause

#1329 2011-06-09 09:20:41

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

neatza dragele mele puss  puss
multumesc de cafea mornincoffee , sunt fresh acum happydance
mai sunt 2 zile si vine wk dance , abia astept
la mine la birou e nebuneala acuma, toate s-au adunat si trebuie rezolvate pana la sfarsitul lunii, ca vine apoi vacanta judecatoreasca si o sa fie mai lejer happydance
va doresc o zi minunata par
merg sa va citesc

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#1330 2011-06-09 09:22:53

Onutza23
Insomniac member

da angel, ca data trecuta l-am asteptat o ora jumate sa vina si l-am certat urat ca nu m-a anuntat, adica poate sa mearga dar sa stiu, ca altfel stau ingrijorata ca nu mai vine

any neata puss spor la treaba si o zi cat mai frumoasa!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.