homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-49-85

#1597 2011-06-09 22:38:17

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-49

elena sper sa fii singura maine si sa faci amandoua gravurile

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1598 2011-06-09 22:44:25

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Multumesc Geo puss Si sa nu racesti  .. nici eu nu suport aerul conditionat si nici ventilatorul, ma ia instantaneu o durere puternica de cap

Mika, poate ai energie neconsumata smile

Multumesc Onu, si eu sper, scot motatele pentru mine rotfl majoreta

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2011-06-09 22:45:16)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1599 2011-06-09 22:46:56

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

elena goodluck maine

ma pregtesc si eu de somn.va pup,noapte buna puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1600 2011-06-09 22:59:20

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

elena, energie am in minus  chicot

sonia, somn usor si aici wink  puss

gata, merg si eu in pat ...citesc ceva, poate ma ia somnul wave
somn usor !  puss

.

#1601 2011-06-09 22:59:35

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

am terminat..

pentru 7.06.2011:

LoveDream a scris:

Almi, multumesc mult pt sfat. Nu ti-o iau in nume de rau, Doamne fereste! puss  par

și ar mai continua cu ?DAAAAAARRR....? mi-ar plăcea să știu continuarea smile

mayya06 a scris:

almi puss noapte buna

puss mulțumesc

pentru 08.06.2011:

dirida a scris:

Almi, scuze, nu am citit mai nimic din urma, te rog frumos sa-mi mai zici o data rez de la analizele tale, nu am prins cand ai spus. Ce ti-a zis dr etc...Poate pe mess daca ma vezi, ca aici e posibil sa pierd iar postarea ta.

- din păcate rezultatul analizelor mele de trombofilie este acesta http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/24803_untitled1.jpg
- nu am vorbit ?ncă cu medicul.. ajung la București ?n săptăm?na 18-24 iulie (dar nu știu exact c?nd)
- stai liniștită c?nd te prin pe forum, las link cu răspunsul acesta puss

dirida a scris:

Almi, te inteleg perfect si sunt alaturi de tine. Stiu cum e sa ai un soc, exact acelasi diagnostic l-am avut si eu, insa nush cum de, mie mi-a reusit sa-mi faca testul MAR. Intra-devar diagnostic este cutremurator, si chiar daca solutia la voi este FIV eu ti-as recomanda pt sot pnaa o sa ajungeti sa faceti FIV sa incerci ceva tratamanete, poate se mai imbunatateste. Te pup si te imbratisez cu drag! Sper din tot sufl;etul sa fie o rezolvare pt voi.

vom face sigur.. ajungem ?n iulie la endo, andro și uro.. om vedea ce va fi.. la MAR era nevoie de 400 gigei și el nu avea dec?t 100 buni ..

Onutza23 a scris:

almi puss imi pare rau ca au aparut niste probleme in viata voastra, sper sa fie minore si sa le rezolvati repede. am citit cu acvariul cum faci. fiolele alea sunt ca niste acumulatori care mentin rece lada frigorifica? ar fi o solutie, sper sa gasesc sa cumpar doar acumulatori, ca lada noastra se baga in priza... nu ii afecteaza pe pestisori, pur si simplu ii spal cu apa simpla si-i pun la congelat? multumesc mult de raspuns!

- din păcate problemele nu sunt deloc minore.. sper doar să se termine c?t mai repede și c?t mai bine că ultimele 2 zile mi-au m?ncat 5 ani din viață..
- fiolele sunt de fapt niște recipiente din plastic umplute cu un lichid.. se țin ?n congelator și apoi ?n lada frigorifică.. noi de c?nd avem acvariul le-am ținut ?n acvariu vara smile eu le iau din congelator și le bag ?n acvariu ..

sonia30 a scris:

almisor kram trebuie sa fie bine rugaciune

puss cu tot optimismul meu ?n momentul ăsta văd totul ?n culori ?nchise..

AnaArc a scris:

Almi supa sunt alaturi de tine, imi pare rau ca nu sunt toate analizele ok. rugaciune

nu sunt analizele ok sper doar șansele să fie ok.. DOAR sper că altceva nu pot să fac..

bunea georgeta a scris:

Almi puss  sa rezolvati usor problemele care au aparut puss

puss să dea Dumnezeu...

dea_dea a scris:

Almi puss pe cand intri!

dea puss
-și eu zic să mergi la un alt medic pentru monitorizare..

green_fairy a scris:

almi puss mereu apare cate ceva neasteptat. sper sa treceti cu bine peste tot

puss green așa este.. sper să treacă zilele astea mai repede și să treacă totul cu bine..

geo lol ești fenomenală cu ibricele tale de le uiți pe foc puss

mayya puss goodluck cu analizele de trombofilie

elena puss

mikado a scris:

la mine asa arata clasamentul chicot
locul 1- nectarine

și la mine la fel big_smile  restul locurilor nu mai contează lol

LoveDream a scris:

Va pup si va multumesc mult ca m-ati incurajat si mi-ati ridicat moralul. Sper ca nu am sarit pe nimeni, si daca da, imi cer scuze  rodnar  Avand in vedere ca azi e prima zi de menstra, o sa incep sa iau Duphaston in a 14-a zi - asta tinand cont ca imi voi monitoriza ovulatia luna asta pt ca nu as vrea sa iau decat dupa ce ovulez big_smile Asa ca daca e cazul, iau in a 16-a zi. Dl doctor a zis ca trebuie sa iau 10 zile. Sa vedem ce o iesi. Deocamdata nu am primit rezultatul analizelor pe care le-am facut. Va tin la curent.

ți-a dat duphaston pentru menținerea unei posibile sarcini.. da, se dă 10 zile.. de regulă 2/zi .. ți-ai făcut vreodată progesteronul să vezi dacă ai deficit ?n perioada luteală? pe ce s-a bazat c?nd ți-a dat acest duphaston?

LoveDream a scris:

Dirida si Mika, chiar nu trebuie "sa va raciti gura de pomana". Imi pare rau daca asta simtiti. Eu am intrebat medicii de mai multe analize de care am auzit pe forumul acesta, deocamdata le-am facut pe astea, pt ca atat am putut. Deci nu am facut chiar "ce m-a taiat capul".

m-ai omis pe mine.. și eu ți-am zis ceva și am primit un răspuns sec smile medicii care se respectă nu te pun să faci analize doar așa de ochii lumii (cum te-au pus pe tine să faci doar cele 2 proteine care sunt practic egale cu 0) nu urmăresc altceva dec?t să-ți ia banii... pentru că tu dacă ai probleme te duci repetat la ei..
nu mai sări ca arsă c?nd ?ți spun fetele ceva ce nu-ți convine.. din fericire nu ai trecut prin c?te am trecut noi și nu ai mers la at?ția medici și nici nu-ți doresc asta.. sunt fete aici care povestesc din experiențele lor ?n speranța că alte fete care trec/au trecut prin aceeași situație să știe ce au de făcut.. dacă tu citești aici și mergi și spui medicului ?am citit, am auzit că..? medicii ?ți pot replica ?dacă ai citit mergi la cei care au scris, nu mai veni la mine? ...
problemele de trombofilie sunt foarte nasoale.. poți pierde sarcină după sarcină.. nici eu nu am avut bani, dar le-am făcut.. ne-am sacrificat.. și uite așa cu tot cu proteina C și S ?n limite, am descoperit că am 3 mutații.. puteam să mă chinuiesc să răm?n gravidă iar sarcina o pierdeam garantat și nu știam de ce.. iar tu văd că ne iei cu superioritate și cu răspunsuri din astea ?n dorul Lelii..
?mi pare rău, dar ești puțin cam orgolioasă și observ că dacă cineva spune ceva ce nu-ți convine sari ca arsă.. nu e bine să fii așa, mai ales c?nd cineva ?ncearcă să te ajute..

elena și eu am văzut liniuța a doua smile puss

angel_sweety a scris:

Almi puss tu pe unde umbli azi ?

puțin acasă și pe drumuri...

sonia, angel am văzut că m-ați strigat aseară puss puss am fost pe drumuril, am venit acasă apoi iar pe drumuri..

LoveDream a scris:

Angel  puss  par
Nu ma supar aiurea deloc. Si sunt genul de persoana care accepta orice i se spune, dar conteaza foarte mult cum mi se spune, pentru ca din punctul meu de vedere "tonul face muzica". Am zis ca am facut un test banda. Atunci cand am zis, atat facusem. Noaptea am mai facut unul la fel iar a doua zi nu a mai iesit nimic. Iar faza cu analizele a fost simpla. Am fost la 3 medici, toti mi-au zis ca astea sunt suficiente deocamdata. Tinand cont de faptul ca luna asta nu sunt pe roze cu banii, am zis ca le mai aman pe restul daca ei considera ca nu trebuie sa le fac deloc.

mare dreptate ai.. ar fi cazul ca și tu să umbli puțin la ton smile nici mie nu mi-a plăcut răspunsul tău de acum 2 seri..

mikado a scris:

Almi, un pup mare  puss  par  stii tu wink

puss și eu

angel_sweety a scris:

LE Mika ce are Almi ? de ce ii dai asa un mare pup pe ascuns ? are cumva iar vesti proaste ?  spranceana
eu am vazut azi ca a fost online pe forum dar nu a intrat deloc aici

din păcate.. am zis mai sus puss

am ajuns la pagina 45.. citesc m?ine restul.. vă pup puss somn ușor

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-06-10 07:21:46)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

Publicitate

loading...

#1602 2011-06-09 23:04:30

elena.plahatca
Addicted member

Multumesc Sonia puss Si somn usor!

Mika puss somn usor

Almi wave Foarte simpatic avatarul tau
Abia acum am citit pe internet exact ce prezina diagnosticul tau.
Imi pare tare rau ca treci prin asa ceva  supa Sa iti trimita totusi DD un puiut  rugaciune

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2011-06-09 23:18:17)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1603 2011-06-09 23:19:32

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Mika puss , sonia puss  noapte buna

elena , sper sa nu racesc puss

Almi  puss , cuvintele nu mai au nici un sens puss  rugaciune

noapte buna wave  puss

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-06-09 23:26:10)

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#1604 2011-06-09 23:54:02

elena.plahatca
Addicted member

Noapte buna tuturor! puss puss puss

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1605 2011-06-10 00:08:47

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

eu sting lumina? mai e vreuna pe aici? sa nu cumva sa o las in bezna chicot . ies si eu, nu plec deocamdata acasa, dar inchid laptopul. sunt franta si maine ma trezesc inainte de ora 6 ca tre sa plece sotul la birou mai repede. va pupacesc si va citesc maine la cafea! somn usor si vise soricoase tuturor! pusspusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1606 2011-06-10 07:28:15

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

neața puss

pup pe toată lumea și vă invit la cafea, ceai, ciocolată caldă și ce se mai poate mornincoffee mornincoffee mornincoffee

elena puss am schimbat iar avatarul smile
din păcate ăsta e adevărul..

geo kram

merg să mă pregătesc de școală.. sper ca ziua de azi să fie ceva mai ok dec?t cea de ieri și să pot sta mai mult cu voi puss puss puss

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1607 2011-06-10 08:16:15

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

neata tuturor puss

Almi puss te pup dulce, sa va ajute dumnezeu si sa reusiti sa aveti si voi puiutul vostru , cuvintele sunt cam de prisos acum , noi suntem aici alaturi de tine ori de cate ori ai nevoie si vrei sa vorbesti cu noi

va pup pe toate si va invita la cafea  mornincoffee

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1608 2011-06-10 08:22:48

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Neata

Almi, draga, offf, asa rau imi pare ca ni te-ai alaturat in club. Si eu ca tine MTHFR A si C hetero, si n-am facut PAI. Tb sa o fac si eu neaparat ca am vazut de prea multe ori combinatia MTHFR cu PAI, deobicei cam merg impreuna. Daca as fi avut atunci pe cineva care sa ma sfatuiasca cum sa ma apuc de analizele astea, insa nu a fost asa, eu si Smart am inceput primele investigatiile. Si m-am apucat sa le fac pe absolut toate, iar de PAI n-am mai avut 3 mil atunci, iar acu ca sa le fac la synevo(singuruil loc unde se fac la noi) tb sa am hartie de aia completata ca se trimit in Germania. O sa vad cum fac si tb sa fac si aceasta analiza neaparat, macar stiu una si buna. oricum si la 2 MTHFR hetero, fac cat una homo si cam e necesar clexane.
Oricum PAI homo e scarboasa tare. Nu cred ca reuseai sa tii vreo sarcina daca ramaneai insarcinata pana la urma. F bine ca le-ai descoperit la timp.

Sper din suflet sa se mai imbunatateasca spermoghrama, imi pare rau de rez, e chiar mai grav decat al meu sad. Te pup  puss

Ma duc sa mai citesc din urma

Noi azi plecm, insa vremea se pare ca nu tine cu noi sad

Dupa visu de ieri cu bebelusa, asta noapte am visat numai ca nu putem avea copii, si spuneam la toata lumea ca uite in ce situatie suntem, si urma sas repetam analizele, asa ca stateam cu sufletul la gura sad

Ultima oara a fost editat de dirida (2011-06-10 08:24:15)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1609 2011-06-10 08:25:54

dea_dea
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-20

Neata! puss

Almi kram imi pare tare rau de ce ti se intampla! Sunt fara cuvinte,si analizele......sper din tot sufletul meu sa se rezolve si sa iti ti si tu in barate bebele mult visat! Tu esti optimista de fel......sper sa nu te dai batuta si sa incerci in continuare oricare ar fi rezultatul.....pana la urma trebuie sa rasara soarele si pe strada ta! puss

Angel si bebe puss Multam de cafea....chiar am nevoie....imi cad ochii in gura.....Na daca mi-a trebuit remi pana la 2 noaptea.....acum suport!

Diri supa Doamne.........nu pot sa cred ca se intampla asa ceva.........habar nu aveam de analizele astea.....de rezultatul lor......de gravitatea lor..........Nu stiu ce sa zis,vorba lui Angel:cuvintele sunt de prisos! rugaciune Numai Dumnezeu stie raspunsul la aceste intrebari.......Eu ma rog in continuare pt tine si pt toate fetele sa ramana cat mai repede gravida kram

Ultima oara a fost editat de dea_dea (2011-06-10 08:29:08)

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a
O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita!
bebe 38+

#1610 2011-06-10 08:26:51

sonia30
Moderator

neata fete puss

almisor puss spor la scoala azi!si ma rogca ziua ta sa fie mai buna,cu un pic de soare! puss multumesc de cafeluta

angelus,multu de cafea puss

ma doare spatele rau,nu mai putui sa dorm.si trebuie sabag aspiratoru,sa sterg prafu si sa curat baia.al meu mai are treaba la serv.si apoi mai are si cu masina la service.si vin ai mei dupamasa.nu vreau sa gaseasca prea multa mizerie.de-abia astept sa fac curatenie ca lumea curat2

va pup pe toate puss

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-06-10 08:27:44)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#1611 2011-06-10 08:32:14

dea_dea
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-20

Neata Sonia! kram Daca te doare lasa treaba....ca nu este asa de importanta! Lasa ca este timp si de curatenie si alte cele,tu sa te faci bine! puss

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a
O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita!
bebe 38+

#1612 2011-06-10 08:35:01

sonia30
Moderator

dea,neata puss eu nu ma fac bine niciodata,din pacate supa si e multa mizerie.nu am avut cand sa mai fac

#1613 2011-06-10 08:37:35

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Dea puss neata chiar ai nevoie de cafea , iti multumesc ca te rogi pentru mine dar eu nu am patit nimic puss

Sonia puss neata, azi iti vin parinti, sa ai spor la facut curat , te pup sa iti treaca spatele puss

Diri puss neata , hai sa iti dau o ciocolata calda  mornincoffee  chicot sa ai parte de timp frumos wk-ul asta

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1614 2011-06-10 08:37:40

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

dea, din pacate aceste probleme de tromboflie sunt f pacatoase mai ales in sarcina. Cele care ne-am lovit de probleme nu vb aiurea, vb din proprie experienta si de aceea insistam atat de mult pe aceste analize, care repet stim toate ca sunt f costisitoare si tb un efort destul de mare ca sa le faci. Dar daca exista o problema, improtant e ca exista tratament, insa acesta se da numai daca exista problema pt ca altfel e cam riscant tratamentul, poti da in altceva.
Noi am incercat sa ajutam sfatuind fetele cu antecedente sa faca si aceste analize, dar de multe ori s-a inteles altceva, si am fost considerate pisaloage. Pana la urma fiecare face ce vrea...

Multumesc  puss

Angel, hihi, m-ai iertat. Multumesc!

Ultima oara a fost editat de dirida (2011-06-10 08:39:08)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1615 2011-06-10 08:39:07

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

neata!
almi si diri cesafac mi se rupe sufletul cand citesc prin ce trebuie sa treceti....imi doresc sa spun ceva care sa va ajute, dar nu am ce...doar sa va gasiti puterea sa depasiti toate obstacolele si sa va tineti bebicii in brate, cat mai repede puss puss
sonia, imi pare rau si de durerile tale kram
va pup pe toate si va puss

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.