|
Nu esti logat.
Cine a pictat-o?-2#21 2011-06-03 20:37:46
Re: Cine a pictat-o?bre,eu cred ca e cam complicat in ps sa iasa asa perfect si umbrele,si contrastele...nu stiu,fff posibil sa fie facut si cum spui tu. Oricum...daca privim chestiile astea aplicate in prim plan,nu-i ceva tocmai profesionist...cred ca e facuta de 2persoane,daca e in PS. Offline #23 2011-06-03 20:46:48
Re: Cine a pictat-o?da,exact. Obiectele acelea se vede perfect ca nu`s aplicate de o persoana care are habar de chestiile astea...Parerea mea Offline #24 2011-06-03 20:49:24
Re: Cine a pictat-o?eu nu cred sa fie facuta in ps, bine, in afara de aplicatiile alea din prim-plan. Mie imi pare a pictura, cu urme de pensula si tot. Offline Publicitateloading...
#26 2011-06-03 21:21:39
Re: Cine a pictat-o?Colajul nu e facut in photoshop.Daca ati vazut colajele lui Ion Barladeanu (nenea sarac care lua reviste din gunoi; a ajuns prin america, i s-a si film), o sa intelegeti mai bine ca exista cateva persoane care fac asta manual Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #27 2011-06-03 22:37:05
Re: Cine a pictat-o?lucrez in ps, si stiu ce inseamna, si totusi sunt de profil cu pictura, si va spun ca e lucrata de un artist bun, care stie sa fac bine copii. Contrastul e putin lucrat la intensitatea culorilor. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #28 2011-06-03 23:33:40
Re: Cine a pictat-o?Si totusi, jos intre pantofi pare a fi semnatura lui Grigorescu. Puteau sa o copieze si sa semneze cu numele lui? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|