|
Nu esti logat.
Trebuie sa ma panichez?#1 2011-06-03 21:55:35
trebuie sa ma panichez?bun decat sa raspundeti la intrebare cu o alta intrebare nu are rost si decat sa criticati modul de a se exprima nici asa nu are rost oricum multumesc mi-am rsp singura la intrebare nu conta daca m-am protejat sau nu am intrebat decat daca dupa primul contac sexual iti intarzie menstruatia fie ca m-am protejat sau nu:P oricum multumesc Ultima oara a fost editat de zuziy (2011-06-06 21:57:10) Offline #2 2011-06-03 22:01:09
Re: trebuie sa ma panichez?E foarte greu de inteles ce ai scris tu acolo,poate mai folosesti si niste semne de punctuatie,gen punct,virgula. Nu am nimic cu greselile gramaticale minore,si eu gresesc destul de des,dar nici chiar asa incat sa nu inteleaga ceilalti ce vreau sa spun/intreb. Stiu ca este un forum unde dam sfaturi,schimbam pareri,dar cand ajungi in imposibilitatea de a nu intelege o intrebare deoarece nu exista semne de punctuatie... Imi pare rau ca trebuie sa fac asemenea comentarii. Offline #3 2011-06-03 22:07:44
Re: trebuie sa ma panichez?menstruatia o sa intarzie mult si bine daca, doamne fereste, ai ramas gravida. asa cum a spus si bianca, iti sugerez sa faci un test de sarcina. V., soarele si luna Offline #4 2011-06-03 22:18:55
Re: trebuie sa ma panichez?Da,daca la asta te referi cu "nu s-a intamplat nimic",adica nu a ejaculat,tot sunt sanse sa fii insarcinata. Offline Publicitateloading...
#6 2011-06-03 22:20:38
Re: trebuie sa ma panichez?ar trebui sa faci un test, pentru ca lichidul acela secretat de mascul inainte de ejaculare contine, sau poate contine un numar redus de spermatozoizi ... si pana la urma e suficient doar unul ca sa ramai insarcinata ... iar testul de sarcina se face la 1 saptamana de intraziere , sau la 3 saptamani de la contactul cu risc .... Offline #7 2011-06-04 14:03:20
Re: trebuie sa ma panichez?te-ai protejat? Offline #8 2011-06-04 23:41:37Re: trebuie sa ma panichez?Tu ti-ai continuat povestea dintr-un alt topic ? :-? Eu una nu sunt la curent si nu inteleg mare lucru . Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|