homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Helicobacter pylori

#1 2011-06-03 23:06:28

actzibild
New member
Inregistrat: 2008-10-16

helicobacter pylori

hey! azi am aflat ca as avea dispepsie ulceroasa. stie cineva ceva despre afectiunea asta? e implicata neaparat helicobacter pylori? mi s-a dat sa imi fac titrul de ac anti helicobacter pylori dar eu sper sa nu o am pentru ca am auzit ca e greu de tratat.
astept raspunsuri. multumesc:)

om liber, tu vei iubi intotdeauna marea(Charles Baudelaire)

#2 2011-06-16 14:07:10

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: helicobacter pylori

nu e greu de tratat, linisteste-te

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2011-12-15 15:10:37

clauss2008
Full member
De la: Bratislava,SK
Inregistrat: 2008-05-05

Nu stiu cat de greu este de tratat dar nici usor nu este eu in august mi-a iesit prima oara helicobacter , am urmat tratament cu antibiotic 7 zile ,la doua luni cand am racit prima oara a reaparut, am mai urmat un tratament cu antibiotic tot de 7 zile, iar acum fiind iar racita cred ca a reaparut pt can din nou nu mai am pofta de mancare deloc, la modul ca nu as manca nimic toata ziua, nu imi este foame si nici nu intra nimic, plus ca sunt si deranjata la burta , deci exact acealeasi simptome ca intotdeauna.Mi-a confirmat doctorul ca din cauza aceste bacterii  sunt si cu imunitatea la pamant , sincer m-am saturat de el sa tot apara si ma simt groaznic sa nu pot sa mananc absolut deloc.

When ambition ends, happiness begins.!!!
http://www.fertilityfriend.com/ttc/chart_module.php

#4 2011-12-15 21:28:10

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

clauss2008 a scris:

Nu stiu cat de greu este de tratat dar nici usor nu este eu in august mi-a iesit prima oara helicobacter , am urmat tratament cu antibiotic 7 zile ,la doua luni cand am racit prima oara a reaparut, am mai urmat un tratament cu antibiotic tot de 7 zile, iar acum fiind iar racita cred ca a reaparut pt can din nou nu mai am pofta de mancare deloc, la modul ca nu as manca nimic toata ziua, nu imi este foame si nici nu intra nimic, plus ca sunt si deranjata la burta , deci exact acealeasi simptome ca intotdeauna.Mi-a confirmat doctorul ca din cauza aceste bacterii  sunt si cu imunitatea la pamant , sincer m-am saturat de el sa tot apara si ma simt groaznic sa nu pot sa mananc absolut deloc.

Uneori pt a scapa de aceasta bacterie se face tratament 3 sau 6 luni . Este o schema de tratament.  Mergi la un medic gastroenterolog bun.

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-12-15 21:28:27)

What doesn't kill me, makes me stronger

#5 2011-12-16 17:23:27

clauss2008
Full member

O sa merg si eu daca mai persista simptome de genul, deocamdata vad ca imi trece raceala si o data cu ea incep iae sa am pofta de mancare,usor usor,poate era doar de la raceala

Publicitate

loading...

#6 2011-12-16 17:25:41

angeldarkwoman
Sr. member

sa repeti analiza  sa fii sigura daca il mai ai

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-12-16 17:25:54)

#7 2011-12-17 09:09:36

clauss2008
Full member

da am sa vad cum o sa fac sa o repet:)

#8 2011-12-20 22:06:15

pitimaria
New member
Inregistrat: 2011-12-20

hey sufar si eu de gastrita cu helicobacter pylori de cativa ani chestia e ca daca e tratat cu tratament adecvat e ok,eu am stat internata de doua ori in cj din cauza ei cu 2 ani in urma de atunci recunosc nu am mai dat la medic pt ca m am simtit f bine,pana acum in toamna cand au aparut iar dureriile de stomac insa dee frica  sa nu fiu iar internata nu am mers la control si m am tratat cu zynnat si ma simt binisor

#9 2011-12-20 23:45:46

angeldarkwoman
Sr. member

pitimaria probleme gastrice nu se trateaza cu zinnat. Ar trebui sa mergi la un gastroenterolog , poate nu e helicobacter pylori , poate e o usoara gastrita. Helicobacterul pylori nu se trateaza cu zinnat , exista o schema de tratament . Tratamentul luat dupa ureche poate cauza rezistenta in viitor la alte infectii. Sanatate!

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-12-20 23:46:07)

#10 2011-12-21 00:07:26

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

pitimaria a scris:

hey sufar si eu de gastrita cu helicobacter pylori de cativa ani chestia e ca daca e tratat cu tratament adecvat e ok,eu am stat internata de doua ori in cj din cauza ei cu 2 ani in urma de atunci recunosc nu am mai dat la medic pt ca m am simtit f bine,pana acum in toamna cand au aparut iar dureriile de stomac insa dee frica  sa nu fiu iar internata nu am mers la control si m am tratat cu zynnat si ma simt binisor

mergi la medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.