|
Nu esti logat.
S-a vindecat rana...?#1 2011-06-04 22:45:44
s-a vindecat rana...?hey ! la ultimul control ginecologic mi s-a spus ca am o rana pe col si mi s-a dat un tratament cu ovule timp de 2 luni. bine...eu mersesem la control ptr ca in timpul contactului am avut sangerarea si nu imi mai trecea...dar parerea mea era ca s-a suprapus si cu menstruatia .in fine...chestia e ca dupa al doilea ovul s-a intrerupt orice sangerare. de curand am terminat tratamentul.la vreo 2 saptamani am avut un contact sexual si ma asteptam sa sangerez dar nu s-a intamplat acest lucru nici in timpul contactului,nici dupa,nici macar o picatura.nu am avut nici un fel de problema.in curand o sa merg la doctor la control.dar ma gandeam...oare mi-a trecut rana daca nu am mai sangerat sau...? Offline #2 2011-06-05 13:03:13
Re: s-a vindecat rana...?esti sigura ca sangerarea era din cauza ranii? eu am avut rana pe mai mult de 90% din suprafata colului...deci ceva poate mult mai grav ca la tine dar nu mi s-a intamplat niciodata sa sangerez...vezi ce mai zic si fetele sau..cel mai bine, mergi la doctor sa vada el ce si cum Cap patrat cu minte-n colturi Offline #3 2011-06-05 19:35:27
Re: s-a vindecat rana...?pai cand am fost la doctor mi-a spus sa sangerarea e de la col.dar avand in vedere ca aveam si o jena k la menstruatie ma gandesc k poate a sangerat putin si rana si mi-a si venit menstruatia (intrerupsesem ac-urile si poate am avut o dereglare).nu stiu ce sa zic.am mai sangerat de 2 ori la contact.ma gandesc ca o fi de la rana.dar la ultimul contact nu am mai sangerat nici macar o picatura...poate mi-a trecut rana,eu sper din tot sufletuuuuul. Offline #4 2011-06-05 20:26:20
Re: s-a vindecat rana...?sper sa imi mai raspunda cineva... Offline #5 2011-06-08 12:41:40
Re: s-a vindecat rana...?salutare Oana....ai fost la control, esti ok? Offline Publicitateloading...
#6 2011-06-08 12:49:36
Re: s-a vindecat rana...?Bunaaa.Nu,nu am fost pentru ca mi-a venit si menstruatia zilele trecute si ma cam tine...cred ca am racit.O sa merg dupa ce se termina. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|