|
Nu esti logat.
Antidepresive#1 2011-06-05 13:07:03
antidepresiveBuna! nu stiu dc e ok sa pun intrebarea aici dar..imi asum riscul buuun! ce se poate intampla daca intrerupi brusc un tratament cu antidepresive (unul care ar fi cam de 6 luni)? am inteles ca se pot produce "dereglari" dar nu inteleg in ce constau acestea. cum s-ar putea manifesta... Cap patrat cu minte-n colturi Offline #2 2011-06-06 09:10:45
Re: antidepresivese spune ca daca intrerupi brusc, exista toata sansele ca ceea ce ai tu sa recidiveze...de obicei intreruperea se face treptat, micsorand dozele....sau cu acordul psihologului/psihiatrului, care te indruma ce si cum! Offline #3 2011-06-06 09:34:12
Re: antidepresivebine...chestia cu recidivatul cica se intampla si dupa ce termini tratamentul in mod normal. ms pentru raspuns Cap patrat cu minte-n colturi Offline #4 2011-06-06 11:10:04
Re: antidepresive
un tratament cu antidepresive NU se modifica in nici un fel fara sfatul medicului. sunt numeroase pericole si nu indic deloc o astfel de atitudine. nu e vorba ca recidiveaza, e vorba strict de efectele nedorite ale tratamentului. Offline #5 2011-06-06 11:37:02
Re: antidepresiveok dar care sunt aceste efecte nedorite? asta a fost de fapt si intrebarea initiala. Cap patrat cu minte-n colturi Offline Publicitateloading...
#6 2011-06-06 12:16:49
conteaza care sunt efectele nedorite odata ce e absolut contraindicat sa o faci? asta e si ideea mea initiala. nu ai de ce sa intrerupi si sa afli pe pielea ta care sunt, asta in primul rand. in al doilea rand, daca vrei un raspuns corect si adecvat, vorbesti cu medicul tau. daca totusi nu vrei sa vorbesti cu medicul tau si intrebi pe un forum, da toate datele pentru a primi un raspuns cat de cat informat. Offline #7 2011-06-06 21:08:24
Re: antidepresivenu e ideea de simtit mai bine, e teama de a lua in greutate. iau, sau cel putin luam, efectin. pentru depresie, in principal, dar care sa ajute si pe alte parti. imi e teama ca ba iau in greutate daca le iau, ba iau in greutate daca nu le iau. Daca le iau...am cam observat...insa, daca nu le mai iau? sa fie acesta unul din efecte? Cap patrat cu minte-n colturi Offline #8 2011-06-07 00:41:54
nu, mai degraba iei in greutate din cauza tratamentului, nu din cauza opririi. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|