|
Nu esti logat.
Anti dupa postinor 2#1 2011-06-06 14:01:16
anti dupa postinor 2Buna, Offline #2 2011-06-06 14:04:13
Re: anti dupa postinor 2Asta e sangerarea indusa de Postinor. Eu stiu ca menstruatie se considera a 2a sangerare. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-06-06 16:10:40
Re: anti dupa postinor 2Bun si daca incep sa iau azi anticonceptionale?aveti careva vreo idee?sau a trecut cineva prn asta vreodata? Offline #4 2011-06-06 16:12:30
Re: anti dupa postinor 2cum spune yoyo, e sangerare indusa de postinor, insa de obicei de la sangerarea asta incolo se calculeaza data urmatoarei menstre, deci nu vad care ar fi problema sa incepi AC. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #5 2011-06-06 16:32:01
Re: anti dupa postinor 2multumesc ...ma gandeam si eu ca voi lua extra protectie vreo 10 zile:)insa ma intrebam daca nu cumva ar fi crea ceva probleme dincolo de faza cu protectia,in sensul ca daca nu e menstruatie sa nu dau organismului un cocktail de hormoni pe o perioada asa de scurta Offline Publicitateloading...
#6 2011-06-06 16:48:46
Re: anti dupa postinor 2eu am luat AC dupa ce am luat postinor recomandate de medicul de planning, nu imi venise inca sangerarea respectiva si nu au fost probleme majore, ci doar ca mi-a fost mai abundenta putin menstra (era prima data cand luam AC, probabil si de asta). When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #7 2011-06-06 17:21:58
Re: anti dupa postinor 2aham ...oky sa inteleg ca medicul nu interzice chestiile aceste din moment ce tie ti a recomndat asa.merci,m am linistit .fug la farmacie sa iau logest.btw...din cauza cocktailurilor gen postinor si anticonceptionale ai avut alte reactii nasoale?gen ingrasat sau astfel de mituri? Offline #8 2011-06-06 17:33:44
Re: anti dupa postinor 2nu. nu m-am ingrasat. am slabit in timp, dar nu stiu daca e de la AC. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|